ערוצי לווין HD בשפה האנגלית שנקלטים בישראל
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
רציתי לרכז כאן את רשימת ערוצי ה HD הלוויינים שנקלטים בארץ.
בנוסף גודל הצלחת הנדרש ומחיר חבילת הצפייה.
ישנה כתבה ישנה ב YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3339283,00.html
וגם מידע מאתר SATIL
http://www.satil.com/hdtv_channels_now.htm
ממה שהבנתי את ערוצי ה BBC HD לא ניתן לקלוט בארץ באף גודל צלחת.
את ערוצי SKY HD ניתן לקלוט חלקית בלבד וגם בצלחת מאוד גדולה.
אם ניתן לקבל מידע נוסף על ערוצי HD בשפה האנגלית נכון להיום.
בנוסף גודל הצלחת הנדרש ומחיר חבילת הצפייה.
ישנה כתבה ישנה ב YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3339283,00.html
וגם מידע מאתר SATIL
http://www.satil.com/hdtv_channels_now.htm
ממה שהבנתי את ערוצי ה BBC HD לא ניתן לקלוט בארץ באף גודל צלחת.
את ערוצי SKY HD ניתן לקלוט חלקית בלבד וגם בצלחת מאוד גדולה.
אם ניתן לקבל מידע נוסף על ערוצי HD בשפה האנגלית נכון להיום.
קולטים ללא בעיה 10 ערוצי HD (באיכות הכי גבוהה באירופה) מאנגליה בצלחת 1.80 מטר.
בלווין הוטבירד (צלחת 1.20 היא בגודל מעל הראש) קולטים 4 ערוצי HD של CYFRA, ערוץ של שוויץ ו 5 ערוצים של איטליה. 8 מתוכם באנגלית.
קולטים 6 ערוצי HD בלווין 16E בצלחת בגודל 1 מטר מאלבניה.
קולטים 5 ערוצים בלווין 7E - 2 ערוצים של חבילת יורו1080 ו 3 של דיגיטורק
קולטים 5 או 6 ערוצים באסטרה 19E בחבילה הצרפתית (חלקם נקלט גבולי)
קולטים ערוץ פתוח בשם LUXE TV שמשדר חופשי בכמה לווינים.
היורו ליג שודר HD גם ב ART על הניילסאט וכנראה גם האולמפידה תשודר
בולגריה מעלה ערוץ HD בלווין 39E (נקלט ב 1 מטר)
וזה רק הולך וגדל..
וכן, יש גם ממירים שיתופיים לצפייה ברוב זה.. תעשו חשבון על כמה ערוצים מדובר..
בלווין הוטבירד (צלחת 1.20 היא בגודל מעל הראש) קולטים 4 ערוצי HD של CYFRA, ערוץ של שוויץ ו 5 ערוצים של איטליה. 8 מתוכם באנגלית.
וזה רק הולך וגדל..
וכן, יש גם ממירים שיתופיים לצפייה ברוב זה.. תעשו חשבון על כמה ערוצים מדובר..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא ואם תוכל להרחיב מבחינת התכנים
כי זה לא יעזור לי אם יהיו 700 ערוצים דוגמת LUXE,
אבל איזה ערוץ סרטים, סדרות וערוץ ספורט - יפתחו בפני כולנו אופקים חדשים...
אז מה זמין - וכמה - אם בכלל עולה להתחבר לאותו ערוץ/חבילת ערוצים = בדרך זו או אחרת.
אבל איזה ערוץ סרטים, סדרות וערוץ ספורט - יפתחו בפני כולנו אופקים חדשים...
אז מה זמין - וכמה - אם בכלל עולה להתחבר לאותו ערוץ/חבילת ערוצים = בדרך זו או אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
י-א,
חוץ מהערוצים האנגלים, האם הערוצים האחרים כוללים ערוצי אודיו משניים (או ראשיים) באנגלית?
אגב, שאלה נוספת, האם הם כולם (חוץ מאנגליה, שם זה ברור) כולם משדרים 5.1 באודיו?
אגב, מה עם SKY ITALY, לא ראיתי שציינתם את זה.
חוץ מהערוצים האנגלים, האם הערוצים האחרים כוללים ערוצי אודיו משניים (או ראשיים) באנגלית?
אגב, שאלה נוספת, האם הם כולם (חוץ מאנגליה, שם זה ברור) כולם משדרים 5.1 באודיו?
אגב, מה עם SKY ITALY, לא ראיתי שציינתם את זה.
לsky italia יש חבילה די מצומצמת של ערוצי HD. יש את National Geographic HD המוכר גם לנו בארץ, יש את הערוץ של חברת FOX המשדר בטכנולוגיה - NEXT HD. יש שני ערוצי Sky Sport HD וערוץ Sky Cinema HD. למיטב ידיעתי, הם מקודדים היטב כפי שערוצי הסרטים והספורט של Sky הבריטיים מקודדים היטב.
עוד מידע באנגלית למתעניינים - http://en.wikipedia.org/wiki/Sky_HD_%28 ... 9#Channels
עוד מידע באנגלית למתעניינים - http://en.wikipedia.org/wiki/Sky_HD_%28 ... 9#Channels
תיקון קטן - יורו 2008, לא יורוליג, ואל ג'זירה שידרו אותו ב-HD.י-א כתב:קולטים ללא בעיה 10 ערוצי HD (באיכות הכי גבוהה באירופה) מאנגליה בצלחת 1.80 מטר.
וזה רק הולך וגדל..
וכן, יש גם ממירים שיתופיים לצפייה ברוב זה.. תעשו חשבון על כמה ערוצים מדובר.....
ART משום מה מתמהמהים עם ה-HD.
asaf23, צודק. ספורט לא ממש התחום שלי.
עופר - ציינתי את איטליה 5 ערוצים.
כול הערוצים שציינתי למעט שניים כפי שכתבתי משדרים סרטים ותוכניות בפס קול מקורי ומשני בשפה מקומית.
ערוצים כדוגמת לוקס אני בכלל לא הייתי טורח להביא לידיעתכם. אני מדבר על ערוצים סופר איכותיים של סרטים, ספורט, מוסיקה, דיסקברי, היסטוריה, גיאוגרפיה, אה ויש גם סקס איך שכחתי.
אגב, בלווין החדש 9E עלתה חבילה עם 8 ערוצי HD http://www.hellohd.tv/ וניתן לראות בקישור את פסי הקול המשודרים
עופר - ציינתי את איטליה 5 ערוצים.
כול הערוצים שציינתי למעט שניים כפי שכתבתי משדרים סרטים ותוכניות בפס קול מקורי ומשני בשפה מקומית.
ערוצים כדוגמת לוקס אני בכלל לא הייתי טורח להביא לידיעתכם. אני מדבר על ערוצים סופר איכותיים של סרטים, ספורט, מוסיקה, דיסקברי, היסטוריה, גיאוגרפיה, אה ויש גם סקס איך שכחתי.
אגב, בלווין החדש 9E עלתה חבילה עם 8 ערוצי HD http://www.hellohd.tv/ וניתן לראות בקישור את פסי הקול המשודרים
כל הערוצים האיכותיים בהפרדה גבוהה מוצפנים ובתשלום גבוה חסר פרופורציות לתוכן ולמבחר הדל המוצע . כל החבילות מתכוונות לסחוט את המקסימום מהלקוחות עד שכמות הערוצים תגדל באופן משמעותי ולמילה HD לא תהיה כלל משמעות. לפי התחזיות , כל זה לא יקרה בחמש השנים הקרובות. כמו כן, למרבית החבילות אי אפשר לעשות מנוי מחו"ל וכל יתר מעט הערוצים בפורמט זה אינם שווים בכלל צפיה. ועדיין לא דברנו על כך, שמרבית הצופים בחבילות המוצפנות בלווינים הנקלטות בישראל , כולל ה HD, עושים זאת תוך שימוש בשיטת השיתוף שהיא לא חוקית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עלי,
לפי מה שאני מבין צוואר הבקבוק אינו הערוצים עצמם אלא ספקי התוכן שכיום דורשים מכל בעל זכויות לשלם פי 2 או 3 מעלות אותו תוכן ב-SD על התכנים ב-HD (ועוד יותר גם על DD).
מה שמרגיז הוא שדווקא בתוך ארה"ב יש רגולציה והסכמים תוך-רשתיים ולכן הם לא ממש מעלים את המחירים שם. לכן, אם סדרה X משודרת בארה"ב ב-DD וב-HD, אזי הם יקחו כמעט את אותו סכום מגוף השידור הנ"ל למרות שעלויות ההפקה היו גבוהות יותר. עכשיו, את העלות הזו הם מפילים על כל שאר העולם שמקבל את אותם תכנים בדיוק רק במחיר יקר הרבה יותר.

לפי מה שאני מבין צוואר הבקבוק אינו הערוצים עצמם אלא ספקי התוכן שכיום דורשים מכל בעל זכויות לשלם פי 2 או 3 מעלות אותו תוכן ב-SD על התכנים ב-HD (ועוד יותר גם על DD).
מה שמרגיז הוא שדווקא בתוך ארה"ב יש רגולציה והסכמים תוך-רשתיים ולכן הם לא ממש מעלים את המחירים שם. לכן, אם סדרה X משודרת בארה"ב ב-DD וב-HD, אזי הם יקחו כמעט את אותו סכום מגוף השידור הנ"ל למרות שעלויות ההפקה היו גבוהות יותר. עכשיו, את העלות הזו הם מפילים על כל שאר העולם שמקבל את אותם תכנים בדיוק רק במחיר יקר הרבה יותר.
אני לא בטוח שזו הסיבה לעלויות האלה מחוץ לארה"ב. לדעתי, הסיבה העיקרית היא החדשנות בשידור בפורמט ועובדה שעבור מרבית החבילות מדובר במשאבי לווין ניכרים מכיוון שהחבילות העיקריות מציעות את הערוצים האלה ב MPEG2 וזה גוזל הרבה רוחב פס . מי שמציע חבילות ב MPEG 4 חוסך לא מעט ( ראה פולין, הונגריה ועוד) .
מכיוון שמרבית החבילות הללו ( בMPEG2) משדרות באמצעות לוויני ASTRA ו EUTELSAT מהעמדות הכי מאוכלסות ןמבוקשות , זה עולה להן הרבה מאוד כסף . בחברות הלווינים חוגגים, כמובן ואפילו מוכנים לסייע בקידום החבילות הללו בחינם רק כדי לגרוף עוד ועוד רווחים. התוצאה : העלויות הנוספוחת נופלות ישירות על הצרכנים ומכיוון שהם רק חלק זעום מכלל המנויים, זה עולה להם הרבה . אם מרבית המנויים היו מחוברים גם לחבילות העלובות של ההפרדה הגבוהה המוצעות כיום באירופה הם מן הסתם היו משלמים פחות. אבל הציבור לא מטומטם ולכן הוא לא ממהר להתחייב מכיוון שממילא , פרט ל BSKYB אין כמעט מה לראות וב PAL זה עדיין נראה טוב אפילו ב SD .זאת בתנאי, כמובן, שהחבילה משודרת בפרמטרים איכותיים ולא כמו שאנחנו מכירים ( ראו ערוצים לא מעטים ביס ובהוט שאני מכנה ערוצים "מחוקים").
מכיוון שמרבית החבילות הללו ( בMPEG2) משדרות באמצעות לוויני ASTRA ו EUTELSAT מהעמדות הכי מאוכלסות ןמבוקשות , זה עולה להן הרבה מאוד כסף . בחברות הלווינים חוגגים, כמובן ואפילו מוכנים לסייע בקידום החבילות הללו בחינם רק כדי לגרוף עוד ועוד רווחים. התוצאה : העלויות הנוספוחת נופלות ישירות על הצרכנים ומכיוון שהם רק חלק זעום מכלל המנויים, זה עולה להם הרבה . אם מרבית המנויים היו מחוברים גם לחבילות העלובות של ההפרדה הגבוהה המוצעות כיום באירופה הם מן הסתם היו משלמים פחות. אבל הציבור לא מטומטם ולכן הוא לא ממהר להתחייב מכיוון שממילא , פרט ל BSKYB אין כמעט מה לראות וב PAL זה עדיין נראה טוב אפילו ב SD .זאת בתנאי, כמובן, שהחבילה משודרת בפרמטרים איכותיים ולא כמו שאנחנו מכירים ( ראו ערוצים לא מעטים ביס ובהוט שאני מכנה ערוצים "מחוקים").
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
י-א
אתה זורע בהלה בציבור לחינם!!!
איך שקראתי שידורי יורוליג בHD, שלפתי מהארנק אלפי שקלים בתנועה בילתי רצונית
הלוואי, הלוואי, הלוואי. מבחינתי תוכן כזה יגרום לספקי השידורים להוציא ממני כמעט כל סכום. או בוא נסכם את זה אחרת, לא רואה סיבה אחרת מאשר שידורי ספורט בכלל ויורוליג בפרט כדי לעשות מנוי לשידורי הHD. כל השאר יש לי בניוזגרופס ובשפע. נכון להיום קניתי מקרן במקום מסך דק כי אני צופה אך ורק במשחקי מכבי בימי חמישי. שאר זמן הטלויזיה שלי מתבטא בזיפזופים לפני השינה. בשביל זה יש לי טלויזיה CRT שאין ספק שרואים בה שידורי SD הכי טוב.
אתה זורע בהלה בציבור לחינם!!!
איך שקראתי שידורי יורוליג בHD, שלפתי מהארנק אלפי שקלים בתנועה בילתי רצונית
הלוואי, הלוואי, הלוואי. מבחינתי תוכן כזה יגרום לספקי השידורים להוציא ממני כמעט כל סכום. או בוא נסכם את זה אחרת, לא רואה סיבה אחרת מאשר שידורי ספורט בכלל ויורוליג בפרט כדי לעשות מנוי לשידורי הHD. כל השאר יש לי בניוזגרופס ובשפע. נכון להיום קניתי מקרן במקום מסך דק כי אני צופה אך ורק במשחקי מכבי בימי חמישי. שאר זמן הטלויזיה שלי מתבטא בזיפזופים לפני השינה. בשביל זה יש לי טלויזיה CRT שאין ספק שרואים בה שידורי SD הכי טוב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתם יכולים אולי לפרט פה איזה ערוצי HD אפשר לקלוט ובאיזה מחיר
פחות או יותר....
את הערוצים שאולי אתם השארתם - אם בכלל - כלומר כנראה שהם שווים את המחיר...
את הערוצים שאולי אתם השארתם - אם בכלל - כלומר כנראה שהם שווים את המחיר...
לא יודע על איזה מחירים "ובתשלום גבוה חסר פרופורציות" מתכוון עלי שביט, למשל באנגליה שהיא הכי יקרה מקבלים תמורת 10 פאונד נוספים (מעל מחיר החבילה הגדולה שעולה 45 פאונד לחודש) 13 ערוצי HD מעולים.
באיטליה זה עולה 10 אירו מעל מחיר החבילה עבור 5 ערוצים.
בארץ זה עולה 40 שקל לממיר עבור 4 ערוצים.
בפולין זה במסגרת החבילה - 4 ערוצים.
בשוויץ זה במחיר המנוי - ערוץ אחד.
באלבניה זה במסגרת המנוי המלא - 6 ערוצים.
ברומניה זה במסגרת החבילה - ערוץ 1.
וכמעט אין שבוע שלא עולים עוד ערוצי HD בחבילות הלווין השונות.
לגבי נושא השיתופיות - כן חוקי או לא חוקי את מי זה מעניין? האם הורדות סרטים מניוז זה חוקי? כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שיוצא לו הכי זול.
באיטליה זה עולה 10 אירו מעל מחיר החבילה עבור 5 ערוצים.
בארץ זה עולה 40 שקל לממיר עבור 4 ערוצים.
בפולין זה במסגרת החבילה - 4 ערוצים.
בשוויץ זה במחיר המנוי - ערוץ אחד.
באלבניה זה במסגרת המנוי המלא - 6 ערוצים.
ברומניה זה במסגרת החבילה - ערוץ 1.
וכמעט אין שבוע שלא עולים עוד ערוצי HD בחבילות הלווין השונות.
לגבי נושא השיתופיות - כן חוקי או לא חוקי את מי זה מעניין? האם הורדות סרטים מניוז זה חוקי? כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שיוצא לו הכי זול.