DTS בסרטים 1080P מUSENET
כל הסרטים שאני מוריד אמורים לתת סאונד רב ערוצי 5.1 או 7.1
אני מחבר את המחשב בHDMI לרסיבר ורואה את הסרטים בעזרת MEDIA CENTER וחבילה של K_LITE
אין שום בעיה בתמונה ורואים 1080P מדהים הבעיה היא שהסאונד הוא דו ערוצי ולא משנה מה אני עושה כולל קנפוג של הרסיבר ושל המדיה סנטר
יש למישהו רעיון
אני בטוח שהמכורים ל USENET ותכני 1080P מצאו פתרון מעניין
תודה
אני מחבר את המחשב בHDMI לרסיבר ורואה את הסרטים בעזרת MEDIA CENTER וחבילה של K_LITE
אין שום בעיה בתמונה ורואים 1080P מדהים הבעיה היא שהסאונד הוא דו ערוצי ולא משנה מה אני עושה כולל קנפוג של הרסיבר ושל המדיה סנטר
יש למישהו רעיון
אני בטוח שהמכורים ל USENET ותכני 1080P מצאו פתרון מעניין
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין לי מושג עם מה K-LITE מטפל באודיו אבל אני יכול לכוון אותך לכיוון הנכון.
אתה צריך להגדיר במפענח האודיו ש K-LITE משתמש בו שלא יבצע שום עיבוד לאודיו רב ערוצי - כלומר Dolby Digital AC3 או DTS וישלח אותו כמו שהוא למגבר. בד"כ קוראים לזה S/PDIF Passthrough
לטווח הארוך יותר כדאי לך לבדוק אלטרנטיבות כי חבילות קודקים אינם הפתרון המומלץ
אתה צריך להגדיר במפענח האודיו ש K-LITE משתמש בו שלא יבצע שום עיבוד לאודיו רב ערוצי - כלומר Dolby Digital AC3 או DTS וישלח אותו כמו שהוא למגבר. בד"כ קוראים לזה S/PDIF Passthrough
לטווח הארוך יותר כדאי לך לבדוק אלטרנטיבות כי חבילות קודקים אינם הפתרון המומלץ
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האלטרנטיבות העדיפות על החבילה הזו הם התקנה של ffdshow tryout ו Haali Media Splitter. חבילת ה KLITE כוללת אין ספור מפענחים וקודקים (חלקם גנובים דרך אגב) ולכן בלי שתשקיע קצת מאמץ ותגיד מה באמת מפענח אצלך את האודיו מכל החבילה האומללה הזו אתה לא תוכל לקבל תשובה מלאה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.