שאלה לגבי איכויות צפייה על LCD מהDVD
קניתי DVD של פיוניר 400V
וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה
ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה
אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה
ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI
ורואים מעפן
מה לעשות?
אני שוקל להחזיר את הDVD
וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה
ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה
אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה
ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI
ורואים מעפן
מה לעשות?
אני שוקל להחזיר את הDVD
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
DVD לא יודע להקרין סרטי HD. מי שסיפר לך אחרת פשוט טעה.
ה-DVD שברשותך יודע לעשות upscale של אות הכניסה אל אות HDMI. זה אמור לתת שיפור מינימלי באיכות התמונה ותו לא.
(וזו לא בעיה ב-DVD הספציפי שלך).
ה-DVD שברשותך יודע לעשות upscale של אות הכניסה אל אות HDMI. זה אמור לתת שיפור מינימלי באיכות התמונה ותו לא.
(וזו לא בעיה ב-DVD הספציפי שלך).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אין שום קשר ל-DPI (שהוא מושג מתחום הסריקה/הדפסה - Dots Per Inch).
בסרט DVD האיכות לא "יורדת", היא פשוט כזו במקור. ה- upscaling מבצע עיבוד לתמונה (מהאינפורמציה שהיא מכילה) כדי להוציא סיגנל HD.
היייתרון היחידי לחיבור HDMI של DVD הוא היכולת לחבר כבלים ארוכים משמעותית מכבלי Component. ממשק ה- HDMI מאפשר טווחים ארוכים יותר בלי לפגוע באיכות האות.
כשהאות במקור הוא כבר HD, אז זה סיפור אחר - ושם כמובן מחברים רק HDMI. אבל זה לא מקבלים ממכשיר DVD...
בסרט DVD האיכות לא "יורדת", היא פשוט כזו במקור. ה- upscaling מבצע עיבוד לתמונה (מהאינפורמציה שהיא מכילה) כדי להוציא סיגנל HD.
היייתרון היחידי לחיבור HDMI של DVD הוא היכולת לחבר כבלים ארוכים משמעותית מכבלי Component. ממשק ה- HDMI מאפשר טווחים ארוכים יותר בלי לפגוע באיכות האות.
כשהאות במקור הוא כבר HD, אז זה סיפור אחר - ושם כמובן מחברים רק HDMI. אבל זה לא מקבלים ממכשיר DVD...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!