חנויות תקליטים
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
לבעלים של OFF THE RECORD לא קוראים אריה במקרה???
בכל מקרה, תקליטים חדשים ויד שנייה ניתן לרכוש וגם להזמין (רוב ההזמנות שלי שם הגיעו תוך זמן קצר), ב-"קצת אחרת", שאמורים בקרוב לעבור מרחוב דיזנגוף לרחוב פינסקר.
בכל מקרה, תקליטים חדשים ויד שנייה ניתן לרכוש וגם להזמין (רוב ההזמנות שלי שם הגיעו תוך זמן קצר), ב-"קצת אחרת", שאמורים בקרוב לעבור מרחוב דיזנגוף לרחוב פינסקר.
The Black Wax
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
הבנתי שהם בעיקר מתעסקים עם סגנונות מוזיקה מסויימים. ניתן להזמין דרכם כל תקליט שאחפוץ? (ברמת הזמינות כמובן...)roeek כתב:לבעלים של OFF THE RECORD לא קוראים אריה במקרה???
בכל מקרה, תקליטים חדשים ויד שנייה ניתן לרכוש וגם להזמין (רוב ההזמנות שלי שם הגיעו תוך זמן קצר), ב-"קצת אחרת", שאמורים בקרוב לעבור מרחוב דיזנגוף לרחוב פינסקר....
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
"קצת אחרת" - בעיקר פרוג רוק.. הם עוברים לחנות ביחד עם המטאל שופ (מטאל..)
אכן מתמחים בסגנונות מסויימים אך הם עובדים עם ספקים בחו"ל אשר דרכם ניתן להזמין כל ויניל בכל סגנון, לרוב, אורי, מנהל החנות אומר לי מייד מה מידת הסבירות שהתקליט יגיע. מעולם לא התאכזבתי ורוב רובן של הזמנותי הגיעו תוך זמן קצר, בלי קשר לסגנון המוסיקלי.StonedJunglist כתב:"קצת אחרת" - בעיקר פרוג רוק.. הם עוברים לחנות ביחד עם המטאל שופ (מטאל..)...
לא הבנתי את העניין של סבירות שהתקליט יגיע.. אם החנות רואה את זה במלאי, ומזמינהroeek כתב:אכן מתמחים בסגנונות מסויימים אך הם עובדים עם ספקים בחו"ל אשר דרכם ניתן להזמין כל ויניל בכל סגנון, לרוב, אורי, מנהל החנות אומר לי מייד מה מידת הסבירות שהתקליט יגיע . מעולם לא התאכזבתי ורוב רובן של הזמנותי הגיעו תוך זמן קצר, בלי קשר לסגנון המוסיקלי.StonedJunglist כתב:"קצת אחרת" - בעיקר פרוג רוק.. הם עוברים לחנות ביחד עם המטאל שופ (מטאל..)......
איך יכול להיות שאולי התקליט לא יגיע?
דיברתי אתמול עם FUNKY DJ לגבי הזמנות של תקליטים [לא ישנים..] והוא בדק,
אמר לי את המחיר, ושאני יחכה לסביבות החודש הבא ואם יגיע אלי צלצול אז בכיף אני יבוא
לשלם, ואם לא יגיע צלצול, אז לא נורא.
בכלל לא הבנתי את העניין הזה.. לחכות לצלצול שאולי יבוא?!
אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בבקשה..
קצת אחרת מחוברים למאגרי המידע של הספקים שלהם דרך האינטרנט.
זה פשוט מאוד:
כשאני רוצה להזמין משהו, אני מתקשר לאורי, הוא מעלה את האלבום שאני רוצה בפורמט המבוקש, ואז הוא אומר לי מייד מה אחוז הסיכוי שזה יגיע.
במקרים רבים הוא רואה שיש במלאי ומאגר המידע שאליו הוא מחובר מציין את אחוז הסיכוי שזה מגיע במשלוח הבא.
אם הסיכוי נמוך (למשל 50% ומטה כפי שקרה עם ההמנה שביצעתי בשעתו של סיגור רוס), אזי הוא ממליץ לי בפירוש לחפש אלטרנטיבות אחרות.
למשל על MOBY החדש קיבלתי מייד 100%, וגם על COLDPLAY.
BEATLES - LOVE במשך שנה היה סיכוי נמוך, והחל מחודש מאי הסיכוי חזר להיות 100% והוא הגיע (יצא ריפרס חדש של 5000 עותקים).
על האלבום הכפול של KRAFTWERK - MINIMUM MAXIMUM קיבלתי 0% סיכוי על הוויניל במהדורת 180 גרם, ו-80% סיכוי עבור מהדורת ה-SACD.
מה מסובך כאן?
זה פשוט מאוד:
כשאני רוצה להזמין משהו, אני מתקשר לאורי, הוא מעלה את האלבום שאני רוצה בפורמט המבוקש, ואז הוא אומר לי מייד מה אחוז הסיכוי שזה יגיע.
במקרים רבים הוא רואה שיש במלאי ומאגר המידע שאליו הוא מחובר מציין את אחוז הסיכוי שזה מגיע במשלוח הבא.
אם הסיכוי נמוך (למשל 50% ומטה כפי שקרה עם ההמנה שביצעתי בשעתו של סיגור רוס), אזי הוא ממליץ לי בפירוש לחפש אלטרנטיבות אחרות.
למשל על MOBY החדש קיבלתי מייד 100%, וגם על COLDPLAY.
BEATLES - LOVE במשך שנה היה סיכוי נמוך, והחל מחודש מאי הסיכוי חזר להיות 100% והוא הגיע (יצא ריפרס חדש של 5000 עותקים).
על האלבום הכפול של KRAFTWERK - MINIMUM MAXIMUM קיבלתי 0% סיכוי על הוויניל במהדורת 180 גרם, ו-80% סיכוי עבור מהדורת ה-SACD.
מה מסובך כאן?
The Black Wax
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מגניב לאללה... רועי אחלה טעם... למרות שאת קולדפליי החדש קניתי בסי.די ולא אהבתי את מה שהם עשו... חוץ משיר מס' 2 סמטירי אוף לונדון, כל האלבום הזה שיעמום אחד גדול... אלבום "רציני" עלק.
אני גם חושב שהוא אלבום חלש. ראה את הסינגל שהיווה סנונית לאלבום והוא כבר סימן אלבום די "משמים". אבל מכיוון שבידיי כל אלבומי הלהקה בוויניל, ועדיין יש בו מספר קטעים טובים, אז הוא צורף לאוסף.
ודרך אגב, במהדורת הוויניל הוא מגיע עם עטיפה נפתחת וחוברת עתירת ציורים מרהיבים בהדפסה מאוד איכותית.
ודרך אגב, במהדורת הוויניל הוא מגיע עם עטיפה נפתחת וחוברת עתירת ציורים מרהיבים בהדפסה מאוד איכותית.
The Black Wax
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
בכל מקרה רועי המחירים של קצת אחרת בתחום ה-CD נוראים.. יקר מאוד ביחס לחנויות אחרות.. אבל כיוון שהקונספט של החנות מאוד לעניין אני בעד התמיכה בו