אפשר בבקשה לקבל המלצות למגבר משומש rotel ra02 .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הכל תלוי אי אפשר להגיד לפי נתונים שעל הנייר .
אבל כן מנסיון אני יכול להגיד לך שB&W סדרה 700 ומעלה לא יפתחו עם המגבר הזה. חחח...
אני לא חושב שבכלל יש מגבר שיתאים לכל הרמקולים.
את ה 02 ניתן למצוא רק ביד שניה, שם מצאת?
אבל כן מנסיון אני יכול להגיד לך שB&W סדרה 700 ומעלה לא יפתחו עם המגבר הזה. חחח...
את ה 02 ניתן למצוא רק ביד שניה, שם מצאת?
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
כל חברה בודקת ומפרסמת את הנתונים של המגברים שלהם בצורה שונה. המספרים לא אומרים כלום. יכול להיות שאם אותו מגבר יעבור מספר בדיקות שונות תיהיה סטייה משמעותית בהספק. תראה למשל את הארמן קארדון, אני לא חסיד של הרסיברים שלהם אבל אני מחמיא להם על הצניעות בכל הנוגע למדידות שהם מבצעים ובמציאות הם לא נופלים בעוצמתם לעומת המתחרים שעל הנייר אמורים להיות יותר חזקים.מתן כתב:הכל תלוי אי אפשר להגיד לפי נתונים שעל הנייר .
את ה 02 ניתן למצוא רק ביד שניה, שם מצאת?...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לא הבנתי משהו. איך, בעצם, מכשיר עם הספק של 6 וואט, מגביר מגבר של 40 וואט לצורך העניין. מה הולך שם?
ועל הדרך, אגב, יש לי רסיבר של סנסוי, בהספק, ובכן, של 40 וואט, מה המטרה שלי במגבר כזה? (אם בכלל)
ועל הדרך, אגב, יש לי רסיבר של סנסוי, בהספק, ובכן, של 40 וואט, מה המטרה שלי במגבר כזה? (אם בכלל)
תודה לכל מי שענה לי .
מה זה אומר רמקולים קשים לדחיפה ? ה CERWIN VEGE D7E שלי קשים או קלים לדחיפה ?
יש איזה פרמטר בנתונים שלהם שמגדיר את זה (וממנו אוכל להשליך את זה על רמקולים אחרים?)
האם אין איזה כלל אצבע שיגדיר לי מ ועד איזה רמקולים המגבר הזה יתאים ומאיזה רמקולים המגבר הזה לא יתאים ?
בקיצור כל מה שאני מבקש זה לדעת : האם הם יתאימו לרמקולים הנוכחיים שלי ובאיזה מידת התאמה. 2. מה לגבי רמקולים אחרים - האם יש דרך לתאר את קטיגורית הרמקלים שמתאימים למגבר הזה. ואת אלו שלא יתאימו .
תודה .
מה זה אומר רמקולים קשים לדחיפה ? ה CERWIN VEGE D7E שלי קשים או קלים לדחיפה ?
יש איזה פרמטר בנתונים שלהם שמגדיר את זה (וממנו אוכל להשליך את זה על רמקולים אחרים?)
האם אין איזה כלל אצבע שיגדיר לי מ ועד איזה רמקולים המגבר הזה יתאים ומאיזה רמקולים המגבר הזה לא יתאים ?
בקיצור כל מה שאני מבקש זה לדעת : האם הם יתאימו לרמקולים הנוכחיים שלי ובאיזה מידת התאמה. 2. מה לגבי רמקולים אחרים - האם יש דרך לתאר את קטיגורית הרמקלים שמתאימים למגבר הזה. ואת אלו שלא יתאימו .
תודה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שתי שאלות בבקשה :
1 איך יודעים מי יהיו קלים לדחיפה ? אין פרמטר מספרי שמציין את זה במאפיינים שלהם
2 מה ההבדל אם את אותו רמקול יפעיל מגבר עם הספר 40 וואאט או 120 ואאט ? ( לפי מה שהבנתי עד עכשיו אז אין צורך ביותר מ 40 וואט - זה נכון ? )
1 איך יודעים מי יהיו קלים לדחיפה ? אין פרמטר מספרי שמציין את זה במאפיינים שלהם
2 מה ההבדל אם את אותו רמקול יפעיל מגבר עם הספר 40 וואאט או 120 ואאט ? ( לפי מה שהבנתי עד עכשיו אז אין צורך ביותר מ 40 וואט - זה נכון ? )
קלים או קשים לדחיפה אתה יכול לדעת בעקרון ע"פ הנתונים שעל הנייר.
רמקולים שהם מעל 90DB (מצויין מאחורי הרמקול) הם רמקולים נצילים יותר ויהיה למגבר יותר קל להזיז אותם.
89DB זה דיי גבולי מתחת לזה זה כבר לא נציל.
כמובן שזה תלוי גם בהתנגדות של הרמקול 8 OHM א 4 OHM.
זה ממש בגדול ,אתה לא אמור לחפש מגבר או רמקולים לפי זה.
רמקולים שהם מעל 90DB (מצויין מאחורי הרמקול) הם רמקולים נצילים יותר ויהיה למגבר יותר קל להזיז אותם.
89DB זה דיי גבולי מתחת לזה זה כבר לא נציל.
כמובן שזה תלוי גם בהתנגדות של הרמקול 8 OHM א 4 OHM.
זה ממש בגדול ,אתה לא אמור לחפש מגבר או רמקולים לפי זה.
החלק מהרכזי והחשוב הוא ההתנהגות של הרמקול כפונקציה של התדר ולא האם הוא 4 אום או 8 .
ההשפעה של פרמטר זה אפילו חשובה יותר מהנתון הרשום ב DB .
ההשפעה של פרמטר זה אפילו חשובה יותר מהנתון הרשום ב DB .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
האם רמקולים מעל 90 DB נפוצים ? כלומר במידה ואחפש רמקולים למגבר הזה, האם יהיה לי מבחר גדול ?
ואם הבנתי נכון אז אם יש לי רמקולים עם פחות מ 89DB - מה המאפיינים של מגבר שיתאים להם ?
ושוב תודה לכל מי תרם לי מידיעותיו .
ואם הבנתי נכון אז אם יש לי רמקולים עם פחות מ 89DB - מה המאפיינים של מגבר שיתאים להם ?
ושוב תודה לכל מי תרם לי מידיעותיו .
האמת שאני לא מוצא את הנתונים של הרמקולים שלך, אז אני לא יודע לגבי הנצילות שלהם.
בקשר ל רמקולים שהם מעל 90 DB כן אתה יכול למצוא יש הרבה כאלו .
ה KLIPSH ידוע כרקולים מאוד נצילים TRIANGLE נצילים גם הם.
יש עוד המון אפשרויות, כמובן שהכל עניין של טעם ואין שום קשר בין נצילות לאיכות.
בקשר ל רמקולים שהם מעל 90 DB כן אתה יכול למצוא יש הרבה כאלו .
ה KLIPSH ידוע כרקולים מאוד נצילים TRIANGLE נצילים גם הם.
יש עוד המון אפשרויות, כמובן שהכל עניין של טעם ואין שום קשר בין נצילות לאיכות.