תקליט רפרנס
תקליט רפרנס מומלץ:
http://www.bjsmusic.com/guilty.html
http://www.bjsmusic.com/guilty.html
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
לא באיזה חנות ראיתה אותו בויניל חדש ?
יש לי אותו לפחות 10 שנים...
יש לי אותו לפחות 10 שנים...
רב סרן-רועי קליין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בשנת 1980 האלבום הזה היה בראש מצעד מכירות התקליטים בארץ תקופה מאוד ארוכה.MartinHSabag כתב:יש לי אותו בויניל, אפילו בכמה עותקים (קיבלתי מתנה מכמה אנשים, כנראה שפעם הוא היה נורא פופולארי.....)...
רק חבל שהדפסת ארץ של CBS נשמעת פשוט מחריד והרעש שמייצר התקליט שעשוי מויניל ירוד לעתים נשמע חזק יותר מהמוסיקה.
אני יודע שגם ה-BEE GEESE וגם האלבום הזה הוקלטו היטב אך ההדפסות בארץ עושות להם עוול חמור.
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי בויניל את האלבום הזה של ברברה
סטרייסנד.
לא ממש התלהבתי ממנו, אם מישהו מעוניין בו, שייצור איתי קשר בפרטי. אני צריך לחפש אותו....
לא ממש התלהבתי ממנו, אם מישהו מעוניין בו, שייצור איתי קשר בפרטי. אני צריך לחפש אותו....
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
רפרנס משמע - השוואה.
תקליט רפרנס, תקליט אשר ישמש להשוואה בין ציוד אחד לשני כאשר התקליט (שהוא פאקטור קבוע במשוואה), לא משתנה.
אודיופילים נוהגים לקחת עימם C D או LP שהם מכירים היטב ולרוב הוא באיכות טובה, ושהם הולכים לשמוע מערכות שונות הם לוקחים אותו עימם על מנת לקבל תמונת מצב מסויימת לצורך ההשוואה בציודים השונים.
אני בהחלט לא חושב שזהו תקליט רפרנס ובטח שלא בהדפסת ארץ מזעזעת, מרעישה מוויניל ממוחזר ודק כנייר.
תקליט רפרנס, תקליט אשר ישמש להשוואה בין ציוד אחד לשני כאשר התקליט (שהוא פאקטור קבוע במשוואה), לא משתנה.
אודיופילים נוהגים לקחת עימם C D או LP שהם מכירים היטב ולרוב הוא באיכות טובה, ושהם הולכים לשמוע מערכות שונות הם לוקחים אותו עימם על מנת לקבל תמונת מצב מסויימת לצורך ההשוואה בציודים השונים.
אני בהחלט לא חושב שזהו תקליט רפרנס ובטח שלא בהדפסת ארץ מזעזעת, מרעישה מוויניל ממוחזר ודק כנייר.
The Black Wax
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
truejoker כתב:
לכן כל אחד והרפרנס שלו. מה שנחשב רפרנס אצלי לא בהכרח רפרנס אצלך.
תקליט רפרנס הוא אינדיבידואלי לכל אחד ואחד. זה בעצם תקליט עם קומפלקס של צלילים שהכי מוכר לך ותוכל להתייחס לאיכות השמעתו במערכות שונות. לכ מערכת שמע יש חתימה "צלילית" אופיינית ותקליט הרפרנס הוא זה שמאפשר לך להתרשם מביצועיה.תוכל אולי לתת שם של דיסק/תקליט או שניים שיכולים להיות רפרנס לדעתך ?...
לכן כל אחד והרפרנס שלו. מה שנחשב רפרנס אצלי לא בהכרח רפרנס אצלך.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
http://www.cdhut.com.sg/store2/index.ph ... idajbvj1q5truejoker כתב:תוכל אולי לתת שם של דיסק/תקליט או שניים שיכולים להיות רפרנס לדעתך ?roeek כתב:רפרנס משמע - השוואה.
אני בהחלט לא חושב שזהו תקליט רפרנס ובטח שלא בהדפסת ארץ מזעזעת, מרעישה מוויניל
ממוחזר ודק כנייר.......
http://www.tnt-audio.com/topics/testrecords.html
http://www.1388.com/articles/cd_recap-e ... index.html
מהרשימה האחרונה, יש לי 4 מתוך ה-10 ואני יכול להעיד שזה BANG ON THE MONEY !
מרטין תודה רבה , לי יש רק CD אחד מהרשימה
תגיד יש לי בעיה עם באס ,(כלומר אני לא יודע לבדוק את זה ) איזה תקליט/CD/ להקה זמר יש לו באס עמוק והדוק שאפשר באמצעותו לבדוק את הבאס במערכת ? האם יש המלצה מאחד הCD שברשימה ? או משהו אחר ?
תגיד יש לי בעיה עם באס ,(כלומר אני לא יודע לבדוק את זה ) איזה תקליט/CD/ להקה זמר יש לו באס עמוק והדוק שאפשר באמצעותו לבדוק את הבאס במערכת ? האם יש המלצה מאחד הCD שברשימה ? או משהו אחר ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Fun Lovin' Criminals-100% colombiantruejoker כתב:מרטין תודה רבה , לי יש רק CD אחד מהרשימה
תגיד יש לי בעיה עם באס ,(כלומר אני לא יודע לבדוק את זה ) איזה תקליט/CD/ להקה זמר יש לו באס עמוק והדוק שאפשר באמצעותו לבדוק את הבאס במערכת ? האם יש המלצה מאחד הCD שברשימה ? או משהו אחר ?...
דיסק עם סאונד מטורף ושירה בבאסים.
באס עמוק ומדהים מצאתי באמצע יצירת המופת של GENESIS מתוך האלבום
SELLING ENGLAND BY THE POUND
והקטע נקרא
THE FIRTH OF FIFTH
תקשיב טוב, יש שם קטע עם באס כלכך עמוק שאני משתדל לשמוע אותו חלש כי הוא מזעזע את הקיר. (ראה הוזהרת - זה עלול להזיק לרמקול!) בערך קצת אחרי תחילת הדקה השביעית של הקטע המעולה הזה.
בקרוב אני מקווה שייצאו מהדורות חדשות של האלבום הזה בוויניל (דובר על אוגוסט לפי השמועה), וכן ניתן יהיה להשיגו ב-SACD.
SELLING ENGLAND BY THE POUND
והקטע נקרא
THE FIRTH OF FIFTH
תקשיב טוב, יש שם קטע עם באס כלכך עמוק שאני משתדל לשמוע אותו חלש כי הוא מזעזע את הקיר. (ראה הוזהרת - זה עלול להזיק לרמקול!) בערך קצת אחרי תחילת הדקה השביעית של הקטע המעולה הזה.
בקרוב אני מקווה שייצאו מהדורות חדשות של האלבום הזה בוויניל (דובר על אוגוסט לפי השמועה), וכן ניתן יהיה להשיגו ב-SACD.
The Black Wax