משווקים של ZWAVE בארץ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי מה שהבנתי זו טכנולוגיה ולא יצרן. כלומר, אפשר לייצר שלט שתואם ZWAVE (חפש באיזור החדשות שלנו - יש בדיוק ציון של שלטי NEVO אשר תואמים ל-ZWAVE, והם ביבוא של דראקו).
למשל SUPERNA תומך בZWAVE
http://www.supernasystems.com/products/partners/z-wave/
אחד המשווקים שלהם הוא גם IFELL
http://www.supernasystems.com/products/partners/z-wave/
אחד המשווקים שלהם הוא גם IFELL
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
הURL תוקן - תודה
www.i-feel.co.il
www.i-feel.co.il
נערך לאחרונה על ידי AdiLev ב 30/08/2008 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלט Harmony 890 של לוג'יטק תומך ב Z-Wave
ו-AdiLev נדמה לי שהתכוונת ל: http://www.i-feel.co.il/
ו-AdiLev נדמה לי שהתכוונת ל: http://www.i-feel.co.il/
There is no spoon
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מעניין אותי לדעת למה אתה מחפש דווקא חברות בטכנולוגיה הזאת
האם יש לך בבית מוצרים העובדים בפרוטוקול Z-Wave?
האם יש משהו שתפס אותך דווקא בטכנולוגיה הזאת על פני טכנולוגיות אלחוטיות אחרות (zigbee, לדומא)?
עד כמה שידוע לי, הטכנולוגיה דורשת שבמוצרים בבית יהיה שבב של Zensys כדי שהם יוכלו לדבר אחד עם השני בפרוטוקול Z-Wave.
הפרוטוקול הזה יכול להיות לך יעיל במיוחד עם יש לך בית המורכב ממספר מוצרים כאלה. הצ'יפ מאפשר להם לקיים ביניהם רשת RF כדי שהם יוכלו לעבוד בהתאמה טובה ביניהם, וגם לשמש מעין ממסרים אלחוטיים לצורך העברת הפקודות הלאה עד למוצר הקצה הרלוונטי.
גם בסופרנה, Z-Wave הוא לא העיסוק העיקרי, אלא עוד טכנולוגיה (לצד הטכנולוגיות השונות המוצגות באתר שלהם) שבה המוצרים שלהם תומכים.
אני לא מכיר חברות בארץ המציעות פתרונות מלאים לכל הבית (מערכות קומפלט) בפרוטוקול הזה. בנוסף, אני גם לא בטוח שיש לטכנולוגיה הזאת תקנים מתאימים ממשרד התקשורת כאן בארץ.
אז מה בעצם אתה מחפש ?
האם יש משהו שתפס אותך דווקא בטכנולוגיה הזאת על פני טכנולוגיות אלחוטיות אחרות (zigbee, לדומא)?
עד כמה שידוע לי, הטכנולוגיה דורשת שבמוצרים בבית יהיה שבב של Zensys כדי שהם יוכלו לדבר אחד עם השני בפרוטוקול Z-Wave.
הפרוטוקול הזה יכול להיות לך יעיל במיוחד עם יש לך בית המורכב ממספר מוצרים כאלה. הצ'יפ מאפשר להם לקיים ביניהם רשת RF כדי שהם יוכלו לעבוד בהתאמה טובה ביניהם, וגם לשמש מעין ממסרים אלחוטיים לצורך העברת הפקודות הלאה עד למוצר הקצה הרלוונטי.
גם בסופרנה, Z-Wave הוא לא העיסוק העיקרי, אלא עוד טכנולוגיה (לצד הטכנולוגיות השונות המוצגות באתר שלהם) שבה המוצרים שלהם תומכים.
אני לא מכיר חברות בארץ המציעות פתרונות מלאים לכל הבית (מערכות קומפלט) בפרוטוקול הזה. בנוסף, אני גם לא בטוח שיש לטכנולוגיה הזאת תקנים מתאימים ממשרד התקשורת כאן בארץ.
אז מה בעצם אתה מחפש ?
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
למה ZWAVE
מצטער מראש על התגובה המאוחרת (מאוד).
לשאלתך:
אני מחפש דווקא את ZWAVE כי הוא פרוטוקול פתוח (לפחות יש דרייברים אליו בלינוקס) שמאפשר לי להתממשק אליו דרך המחשב שזה הדבר הכי חשוב לי. מצאתי גם מוצרים של RAKO
שמאפשרים להתממשק אליו דרך RS232 והפרוטוקול הוא גם פתוח - שזאת גם אופציה, פשוט לפרוטוקול ZWAVE כבר יש מימוש של דרייבר בלינוקס ולכן יש לו עדיפות מבחינתי.
הדרישות שלי הם:
1. מכשירי RF בלבד, אני לא רוצה קווי
2. חייב להיות ממשק התחברות למחשב כדי לשלוט מהמחשב
2.1 לא רק שחייב להיות ממשק התחברות אלא צריך שיהיה דרייבר ללינוקס (כנראה זאת דרישה מוגזמת) או לפחות spec או לפחות שהפרוטוקול יהיה "נוח" למימוש כמו ה RS232 של RAKO
אז בוא נחזור לשאלה העיקרית שלי - הבנתי כבר שמוצרי ZWAVE הם בעדיפות עליונה-
עכשיו מאיפה בארץ אני קונה אותם? אני רוצה מפסק כללי (למשל למנורה) וחיבור למחשב
כדי להתחיל...
למי פונים?
נדמה לי שחברות כמו i-feel לא מוכרות דברים כאלה אלא הם מספקים פתרון מלא.
תודה,
לירן
לשאלתך:
אני מחפש דווקא את ZWAVE כי הוא פרוטוקול פתוח (לפחות יש דרייברים אליו בלינוקס) שמאפשר לי להתממשק אליו דרך המחשב שזה הדבר הכי חשוב לי. מצאתי גם מוצרים של RAKO
שמאפשרים להתממשק אליו דרך RS232 והפרוטוקול הוא גם פתוח - שזאת גם אופציה, פשוט לפרוטוקול ZWAVE כבר יש מימוש של דרייבר בלינוקס ולכן יש לו עדיפות מבחינתי.
הדרישות שלי הם:
1. מכשירי RF בלבד, אני לא רוצה קווי
2. חייב להיות ממשק התחברות למחשב כדי לשלוט מהמחשב
2.1 לא רק שחייב להיות ממשק התחברות אלא צריך שיהיה דרייבר ללינוקס (כנראה זאת דרישה מוגזמת) או לפחות spec או לפחות שהפרוטוקול יהיה "נוח" למימוש כמו ה RS232 של RAKO
אז בוא נחזור לשאלה העיקרית שלי - הבנתי כבר שמוצרי ZWAVE הם בעדיפות עליונה-
עכשיו מאיפה בארץ אני קונה אותם? אני רוצה מפסק כללי (למשל למנורה) וחיבור למחשב
כדי להתחיל...
למי פונים?
נדמה לי שחברות כמו i-feel לא מוכרות דברים כאלה אלא הם מספקים פתרון מלא.
תודה,
לירן
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה מעניין שבדיוק היום בחרת לענות. היום ביקרתי בחברת פאר טכנולוגיות שהם במקרה גם יבואנים של RAKO.
אני לא בטוח שהמוצרים שלהם עובדים ב-ZWAVE, אבל אתה מוזמן לפנות אליהם ישירות:
http://www.peertech.co.il
דבר נוסף- זה שפרוטוקול ZWAVE הוא פרוטוקול פתוח, זה עדיין לא הופך אותו באופן אוטומטי למשהו שעובד נהדר עם לינוקס. זה דבר שגם יהיה קצת קשה להוכיח אם לא תמצא ספק פתרונות שיכול לתת לך מוצרים שמדברים בפרוטוקול הזה וגם לתמוך בהם לאורך זמן.
יכול להיות שתמצא את מבוקשך במוצרים של CTRL4. הם מוצרים אלחוטיים (RF) שיכולים להישלט גם מהמחשב באמצעות חיבור רשת ויש להם מספר משווקים בארץ.
אני לא בטוח שהמוצרים שלהם עובדים ב-ZWAVE, אבל אתה מוזמן לפנות אליהם ישירות:
http://www.peertech.co.il
דבר נוסף- זה שפרוטוקול ZWAVE הוא פרוטוקול פתוח, זה עדיין לא הופך אותו באופן אוטומטי למשהו שעובד נהדר עם לינוקס. זה דבר שגם יהיה קצת קשה להוכיח אם לא תמצא ספק פתרונות שיכול לתת לך מוצרים שמדברים בפרוטוקול הזה וגם לתמוך בהם לאורך זמן.
יכול להיות שתמצא את מבוקשך במוצרים של CTRL4. הם מוצרים אלחוטיים (RF) שיכולים להישלט גם מהמחשב באמצעות חיבור רשת ויש להם מספר משווקים בארץ.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
ZWAVE
כן אז את RAKO אני מכיר (מכיר כלומר מבין על מה מדובר...)
לגבי ZWAVE אני לא רואה כרגע בעיות מבחינת הלינוקס אלא דווקא לגבי זמינות המוצרים
כמו שאתה אומר - אבל זאת בדיוק הסיבה שאני כאן... אני לא מכיר חברות בתחום הזה
בארץ ולכן אני מברר אם מישהו יודע על חברה בארץ שמספקת את המוצרים של ZWAVE...
לגבי ZWAVE אני לא רואה כרגע בעיות מבחינת הלינוקס אלא דווקא לגבי זמינות המוצרים
כמו שאתה אומר - אבל זאת בדיוק הסיבה שאני כאן... אני לא מכיר חברות בתחום הזה
בארץ ולכן אני מברר אם מישהו יודע על חברה בארץ שמספקת את המוצרים של ZWAVE...