מישהו יודע איך משיגים=קונים את הוידאו היי דפינישן ששימש בתערוכה את ט.ר ועמי -העולם הדיגיטלי?
כמה עולה וידאו כזה והאם יש קלטות היי דפינישן בשבילו?
וידאו jvc-היי דפינישן מהתערוכה
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא מאמין שתמצא עבורו קלטות בספריות הוידאו (אם זה מה שהתכוונת).
בעבר דיברנו על מוצרים אלו של JVC בפורום (D-VHS), אך מחירם ...בעייתי.
יותר זול לבנות HTPC (ושאני חושב על זה, יותר זול לקנות HTPC+מכשיר שמקליט (PVR) + אולי LCD קטן
).
אל תשכח גם....שהוא תומך רק NTSC (כמה שאני יודע).
בעבר דיברנו על מוצרים אלו של JVC בפורום (D-VHS), אך מחירם ...בעייתי.
יותר זול לבנות HTPC (ושאני חושב על זה, יותר זול לקנות HTPC+מכשיר שמקליט (PVR) + אולי LCD קטן
אל תשכח גם....שהוא תומך רק NTSC (כמה שאני יודע).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
אתה צריך לבדוק טוב טוב אם מכשיר כזה הוא נכון עבורך.
אני משתמש במכשיר כאמור כבר כ-4 שנים.
אם אתה הולך לכיוון HTPC אז בוודאי אין לך צורך במכשיר כאמור לאור החומר הרב שיש ברשת ויכולת הניגון והאיחסון הקיימים ב-HTPC.
אם HTPC הוא לא בשבילך אז המכשיר מהווה פיתרון טוב. החיסרון הגדול הוא בהשגת קלטות או נכון יותר חומר מוקלט. הקלטות יכולות להיות מסוג SVHS או DVHS.
אופציה אחת היא הורדה מהרשת (באמצעות חבר) והעתקה לקלטת. אופציה שנייה זה חבר אמריקאי המקליט לך חומר ושולח לך לארץ. אני משתמש באופציה השנייה.
למכשירי ה-JVC יש אופציה לניגון D-THEATER. בזמנו אירגנו JVC ארבעה אולפנים שיוציאו את סרטיהם על גבי קלטות. כל קלטת עלתה כ-$35. בזמנו היו יוצאים כ-4-5 כותרים בחודש, לפני כ-4 חודשים הסיפור גווע. כל הסרטים היו ב-DD, חלקם ב-DTS עם 25MBS.
קלטות מסוימות נמכרות היום ב-EBAY ב-$200.
לדעתי אין בעיה למצוא מכשירים כאמור באזור ה- $400.
אני זוכר שלפני כ-4 שנים אנשים צחקו עליי שחזרתי לקלטות לאור העובדה ש-HD DVD יוצא ANY DAY NOW. כפי שאתה יודע הם עדיין מחכים...
רן
אני משתמש במכשיר כאמור כבר כ-4 שנים.
אם אתה הולך לכיוון HTPC אז בוודאי אין לך צורך במכשיר כאמור לאור החומר הרב שיש ברשת ויכולת הניגון והאיחסון הקיימים ב-HTPC.
אם HTPC הוא לא בשבילך אז המכשיר מהווה פיתרון טוב. החיסרון הגדול הוא בהשגת קלטות או נכון יותר חומר מוקלט. הקלטות יכולות להיות מסוג SVHS או DVHS.
אופציה אחת היא הורדה מהרשת (באמצעות חבר) והעתקה לקלטת. אופציה שנייה זה חבר אמריקאי המקליט לך חומר ושולח לך לארץ. אני משתמש באופציה השנייה.
למכשירי ה-JVC יש אופציה לניגון D-THEATER. בזמנו אירגנו JVC ארבעה אולפנים שיוציאו את סרטיהם על גבי קלטות. כל קלטת עלתה כ-$35. בזמנו היו יוצאים כ-4-5 כותרים בחודש, לפני כ-4 חודשים הסיפור גווע. כל הסרטים היו ב-DD, חלקם ב-DTS עם 25MBS.
קלטות מסוימות נמכרות היום ב-EBAY ב-$200.
לדעתי אין בעיה למצוא מכשירים כאמור באזור ה- $400.
אני זוכר שלפני כ-4 שנים אנשים צחקו עליי שחזרתי לקלטות לאור העובדה ש-HD DVD יוצא ANY DAY NOW. כפי שאתה יודע הם עדיין מחכים...
רן