להחלפה: Gran Turismo 5 Prologue
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ניסיתי, באמת שניסיתי להתחבר לעניין הזה של משחק נהיגה, אבל זה פשוט לא בשבילי.
יש מצב שיש מישהו פה בפורום ש GT5P מעניין אותו ועדיין לא דאג לעצמו לעותק? אשמח להחליף אותו במשהו אחר, אני פתוח להצעות.
יש מצב שיש מישהו פה בפורום ש GT5P מעניין אותו ועדיין לא דאג לעצמו לעותק? אשמח להחליף אותו במשהו אחר, אני פתוח להצעות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כנראה שבלי הגה זה לא אותו דבר - הא?
לצערך גם אני לא חובב משחקי נהיגה מחד ומאידך לא ממש מבין איך יש להם חוצפה למכור משחק "בטא" כשעוד כמה חודשים הם יוציאו את המלא וידרשו עליו שוב כסף.
לצערך גם אני לא חובב משחקי נהיגה מחד ומאידך לא ממש מבין איך יש להם חוצפה למכור משחק "בטא" כשעוד כמה חודשים הם יוציאו את המלא וידרשו עליו שוב כסף.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ניסית לשחק עם הגה?Malcontent כתב:ניסיתי, באמת שניסיתי להתחבר לעניין הזה של משחק נהיגה, אבל זה פשוט לא בשבילי.
יש מצב שיש מישהו פה בפורום ש GT5P מעניין אותו ועדיין לא דאג לעצמו לעותק? אשמח להחליף אותו במשהו אחר, אני פתוח להצעות....
לפעמים זה משדרג את החוויה
שווה לך אולי גם לנסות ללמוד איך נוהגים נכון - אם שמת לב לפסים על הכביש הם מאוד מאוד עוזרים
ואם לא - לא נורא...
והובר - אני חושב שזה ממש נחמד, המשחק דיי גדול, כבר מרשים אפילו שהוא חלקי.
כאמור - המחיר שלו ממש נמוך ככה שהוא מאפשר - כמו לבחור הזה לנסות אם מתאים לו בכלל.
יום טוב
- Huber
- חבר במועדון HT

אני שמח שהוא נותן לנסות - בשביל זה יש דמואים במשחקים אחרים שלא עולים לך כסף. כשמשחק מלא ממוצע עולה כ 50 דולר, 30 דולר למשחק חלקי מבחינתי זו גניבה. רוצים למשוך לקוחות? תוציאו דמו חינמי, אל תגבו ממני כסף על משחק חלקי. זו הדיעה שלי.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
וואלה, אם היית מפרסם לפני 10 ימים הייתי קונה !!!
בשבילי זה המשחק הכי טוב שקיים, זו הסדרה שאני הכי אוהב עוד מימי ה-PS1
עברתי את כל הסדרה מ-GT2 ועד GT4 כולל.
עוד אין לי PS3 (אני בתקופה של מעבר דירה ואז אני אקנה), אבל השאלתי ממישהו (שכרגע לא כ"כ משחק במכשיר) וקניתי את המשחק בהזמנה מאנגליה, עלה לי 135 ש"ח, קיבלתי אותו לפני יומיים.
בכל מקרה, לגבי המשחק, אי אפשר להשוות אותו לשום משחק מירוצים כמו motorstorm או NFS רחמנא ליצלן
המשחק הזה הוא לא משחק מירוצים אלא "סימולטור מירוצים" !!!
בכל המשחקים האחרים אתה נוהג פול גז, מגיע לסיבוב ואז שובר את ההגה, אם בא לך אתה קצת עוזב את הגז (נדיר מאוד), הרכב ממשיך ליסוע תוך כדי גרירה על קיר הבניין/מעקה/רכב אחר וכו', ואז כשנגמר הסיבוב אתה עדיין בפול גז וכמעט במהירות מלאה.
כמובן שזה לא מציאותי ולכן גם ב-GT5P זו לא צורת הנהיגה !!!. במציאות, נהג מתקרב לפנייה, בולם, פונה עם ההגה ואז מוסיף גז בהדרגתיות, ככה צריך לנהוג במשחק הזה (בסימולטור...)
ואם לא תנהג כך פשוט תעוף לדשא או תתקע במעקה וכל המכוניות יעקפו אותך, ויהיה לך קשה לחזור למקום טוב (בדיוק מה שקורה במירוצים אמיתיים).
מה גם שהרכבים הם אמיתיים לדוגמא- מזדה, רנו C4, פורד פוקוס - ככה שזה נחמד ליסוע על מכוניות מציאותיות (שמתנהגות כמו במציאות) ולא שמות/רכבים מומצאים על ידי החברה
אם ההגה - בכלל אין מה לדבר, זו חוויה מעולם אחר.
אני ממליץ לך לנסות אותו עוד מספר ימים אבל להתייחס אליו כאל סימולציית מירוצים ולא משחק מירוצים, ואז תראה שהאתגר להיות מקום ראשון משנה את משמעותו לגמרי - צריך לנהוג מדוייק ומרוכז (כמו במציאות).
לגבי המחיר - בגרסאת ה"דמו" הזו יש יותר מ-60 מכוניות (אמיתיות, לא מומצאות) ו-6 מסלולים בואריאציות שונות (סה"כ 12 אם אני לא טועה) בנוסף יש אונליין שהולך ומשתפר (בסוף השנה אמורים להיות חדרים פרטיים ותמיכה ב-HOME) - תגיד לי באיזה דמו של משחק אתה מקבל כ"כ מכוניות, אונליין ו-HOME ??? אם יש כזה דמו בחינם (לא גנוב) תגיד לי איפה אני מוריד אותו והיום אני עושה את זה.
עברתי את כל הסדרה מ-GT2 ועד GT4 כולל.
עוד אין לי PS3 (אני בתקופה של מעבר דירה ואז אני אקנה), אבל השאלתי ממישהו (שכרגע לא כ"כ משחק במכשיר) וקניתי את המשחק בהזמנה מאנגליה, עלה לי 135 ש"ח, קיבלתי אותו לפני יומיים.
בכל מקרה, לגבי המשחק, אי אפשר להשוות אותו לשום משחק מירוצים כמו motorstorm או NFS רחמנא ליצלן
המשחק הזה הוא לא משחק מירוצים אלא "סימולטור מירוצים" !!!
בכל המשחקים האחרים אתה נוהג פול גז, מגיע לסיבוב ואז שובר את ההגה, אם בא לך אתה קצת עוזב את הגז (נדיר מאוד), הרכב ממשיך ליסוע תוך כדי גרירה על קיר הבניין/מעקה/רכב אחר וכו', ואז כשנגמר הסיבוב אתה עדיין בפול גז וכמעט במהירות מלאה.
כמובן שזה לא מציאותי ולכן גם ב-GT5P זו לא צורת הנהיגה !!!. במציאות, נהג מתקרב לפנייה, בולם, פונה עם ההגה ואז מוסיף גז בהדרגתיות, ככה צריך לנהוג במשחק הזה (בסימולטור...)
ואם לא תנהג כך פשוט תעוף לדשא או תתקע במעקה וכל המכוניות יעקפו אותך, ויהיה לך קשה לחזור למקום טוב (בדיוק מה שקורה במירוצים אמיתיים).
מה גם שהרכבים הם אמיתיים לדוגמא- מזדה, רנו C4, פורד פוקוס - ככה שזה נחמד ליסוע על מכוניות מציאותיות (שמתנהגות כמו במציאות) ולא שמות/רכבים מומצאים על ידי החברה
אם ההגה - בכלל אין מה לדבר, זו חוויה מעולם אחר.
אני ממליץ לך לנסות אותו עוד מספר ימים אבל להתייחס אליו כאל סימולציית מירוצים ולא משחק מירוצים, ואז תראה שהאתגר להיות מקום ראשון משנה את משמעותו לגמרי - צריך לנהוג מדוייק ומרוכז (כמו במציאות).
לגבי המחיר - בגרסאת ה"דמו" הזו יש יותר מ-60 מכוניות (אמיתיות, לא מומצאות) ו-6 מסלולים בואריאציות שונות (סה"כ 12 אם אני לא טועה) בנוסף יש אונליין שהולך ומשתפר (בסוף השנה אמורים להיות חדרים פרטיים ותמיכה ב-HOME) - תגיד לי באיזה דמו של משחק אתה מקבל כ"כ מכוניות, אונליין ו-HOME ??? אם יש כזה דמו בחינם (לא גנוב) תגיד לי איפה אני מוריד אותו והיום אני עושה את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הובר - רוב (טוב נו חלק) ממשחקי הדמו
כוללים שלבים בודדים, או מוקצבים בזמן, לפעמים אי אפשר לשחק בשניים
GTP5 הוא ארוך כמו אני לא יודע, איכותי, נותן אפשרויות אונליין ועוד
חוץ מזה - מי יודע - אולי יתנו לבעלי GT5P (יותר נכון) הנחה על המשחק השלם...
הדבר היחידי שלדעתי מוגזם במשחק הזה, הוא כמות המכוניות שלא פתוחות בהתחלה.
קצת מעצבן להלחם בשביל לרכוש מכוניות בכדי לשחק עם חברים
GTP5 הוא ארוך כמו אני לא יודע, איכותי, נותן אפשרויות אונליין ועוד
חוץ מזה - מי יודע - אולי יתנו לבעלי GT5P (יותר נכון) הנחה על המשחק השלם...
הדבר היחידי שלדעתי מוגזם במשחק הזה, הוא כמות המכוניות שלא פתוחות בהתחלה.
קצת מעצבן להלחם בשביל לרכוש מכוניות בכדי לשחק עם חברים
- Huber
- חבר במועדון HT

המשחק המלא יוצא למיטב זיכרוני סוף שנה - קרי כחצי שנה אחרי ששוחרר ה"דמו". למה לא לחכות ולהשקיע את הכסף במשחק המלא?
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
למה לקנות את המשחק ה-"חלקי" ?
1. הוא אמור לצאת באיזור אמצע 2009, אכן במקור היה אמור לצאת בסוף 2008 אבל נדחה וזאת אחת הסיבות שהוציאו את GT5P
2. החברה טוענת כי ניתן יהיה להעביר את המכוניות למשחק המלא
3. אין מה לעשות - אם אוהבים משחק מסויים אז קשה לשאול למה... קונים ונהנים !!!
1. הוא אמור לצאת באיזור אמצע 2009, אכן במקור היה אמור לצאת בסוף 2008 אבל נדחה וזאת אחת הסיבות שהוציאו את GT5P
2. החברה טוענת כי ניתן יהיה להעביר את המכוניות למשחק המלא
3. אין מה לעשות - אם אוהבים משחק מסויים אז קשה לשאול למה... קונים ונהנים !!!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הפרולוג באמת קצת משעמם.
נקווה שהמשחק יפצה על העיכוב.
נקווה שהמשחק יפצה על העיכוב.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מאוד מקווה שהחברה תעשה את הדבר ההגון ותאפשר למי שרכש את החלקי לשדרג לגירסה המלאה במחיר מופחת. בגלל שאני לא בונה על הגינות של חברות, אני אמתין למלא.
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם אתה עדיין מעוניין בהחלפה אז יש לי את המשחק :
turning point - fall of liberty
turning point - fall of liberty
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
המשחק הזה לא סימולטור נהיגה.
המכונית מתנגשות כמו כדורי פינג פונג, אין בכלל מודל נזקים, ה-AI גרוע, אין qualifying, אין תחילת מירוץ ממצב עצירה (כל ההתחלות ממצב נסיעה ומיקום קבוע), וכו'.
גרפיקה מדהימה ומשחק יחסית מהנה כן, סימולציה לא. אולי המוצר המוגמר יהיה יותר טוב במובן הזה.
מי שרוצה סימולציה יכול לקרוא קצת כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/Compariso ... imulators
המכונית מתנגשות כמו כדורי פינג פונג, אין בכלל מודל נזקים, ה-AI גרוע, אין qualifying, אין תחילת מירוץ ממצב עצירה (כל ההתחלות ממצב נסיעה ומיקום קבוע), וכו'.
גרפיקה מדהימה ומשחק יחסית מהנה כן, סימולציה לא. אולי המוצר המוגמר יהיה יותר טוב במובן הזה.
מי שרוצה סימולציה יכול לקרוא קצת כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/Compariso ... imulators
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
נתונים יבשים הם לא כל הסיפור.
GT היה, ואני מקווה שישאר, אחד הסימולטורים היותר כיפיים למשחק.
ב GT3 ביליתי ארוכות בלמידת הנהיגה והתקדמות עם הרשיון, ושום סימולטור שפגשתי
לא היה כזה מוצלח.
המכונית מגיבה מאד "נכון" להגה/ידית וסה"כ חווית המסלול מעולה.
ניסיתי משחקים אחרים, את כולם נטשתי, הם לא זה.
אשמח לשמוע על סימולטור טוב מ GT.
צריך השקונסולה תעבוד עד שהמשחק יצא...
GT היה, ואני מקווה שישאר, אחד הסימולטורים היותר כיפיים למשחק.
ב GT3 ביליתי ארוכות בלמידת הנהיגה והתקדמות עם הרשיון, ושום סימולטור שפגשתי
לא היה כזה מוצלח.
המכונית מגיבה מאד "נכון" להגה/ידית וסה"כ חווית המסלול מעולה.
ניסיתי משחקים אחרים, את כולם נטשתי, הם לא זה.
אשמח לשמוע על סימולטור טוב מ GT.
צריך השקונסולה תעבוד עד שהמשחק יצא...
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מסכים שהמשחק די כייפי, יש לו גרפיקה מדהימה, ופיזיקה יחסית בסדר.
אם לא הבנת מדברי, לא התכוונתי רק לנתונים יבשים, שיחקתי בו כ-10 שעות וזה ממש לא סימולטור. מצד שני זה לא NFS או GRID.
משהו באמצע.
FORZA 2 עם גרפיקה טיפה פחות טובה אבל פיזיקה הרבה יותר טובה. זה עדיין סימולטור "לייט".
ב-PC אני מאד נהנה מ-GT LEGENDS אבל שם זה נהיגה נטו. זה לא משחק בשביל להרשים את החברים עם הגרפיקה.
אם לא הבנת מדברי, לא התכוונתי רק לנתונים יבשים, שיחקתי בו כ-10 שעות וזה ממש לא סימולטור. מצד שני זה לא NFS או GRID.
משהו באמצע.
FORZA 2 עם גרפיקה טיפה פחות טובה אבל פיזיקה הרבה יותר טובה. זה עדיין סימולטור "לייט".
ב-PC אני מאד נהנה מ-GT LEGENDS אבל שם זה נהיגה נטו. זה לא משחק בשביל להרשים את החברים עם הגרפיקה.