רסיבר כמעבד סראונד
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מי יכול להמליץ על רסיבר או חברה שעושה את עיבוד הסאונד הטוב ביותר
אני לא מחפש הגברה רק מעבד סראונד שיחובר עם POWER AMP
אני לא מחפש הגברה רק מעבד סראונד שיחובר עם POWER AMP
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לפי דעתי YAMAHA 3800 .lexicon2008 כתב:מי יכול להמליץ על רסיבר או חברה שעושה את עיבוד הסאונד הטוב ביותר
אני לא מחפש הגברה רק מעבד סראונד שיחובר עם POWER AMP...
אצלי הוא מחובר לפאוור של מרידיאן והתוצאה פשוט מדהימה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
dor8,
"מדהים" זה יחסי, ייתכן והתקציב המדובר מאפשר מעבד אשר עושה עבודה טובה יותר.
לפי השם משתמש של פותח השרשור הייתי ממליץ על Lexicon MC-12 HD, אך מכיוון שהוא לא תומך בפורמטי האודיו המתקדמים - הוא לא יהווה המלצה נבונה כיום
לפי השם משתמש של פותח השרשור הייתי ממליץ על Lexicon MC-12 HD, אך מכיוון שהוא לא תומך בפורמטי האודיו המתקדמים - הוא לא יהווה המלצה נבונה כיום
אתה צודק ב100 אחוז . בדיוק מהסיבה הזאת אני חושב שנכון לרגע זה רסיבר כמו ה3800 יתן את התמורה הטובה ביותר בעיקר בגלל שהוא תומך בשיטות החדשות.ziv_r כתב:dor8,
לפי השם משתמש של פותח השרשור הייתי ממליץ על Lexicon MC-12 HD, אך מכיוון שהוא לא תומך בפורמטי האודיו המתקדמים - הוא לא יהווה המלצה נבונה כיום...
אין שום טעם להוציא על PRE של לקסיקון או מרידיאן או מה שלא יהיה סכום מטורף כל עוד הם לא תומכים בשיטות החדשות . מה גם שאם התקציב אינו מוגבל אפשר תמיד לקחת רסיבר כמו הZ11 להשתמש בו כ PRE ולחבר לו הגברת כוח חיצונית איכותית . זה לדעתי השילוב הטוב ביותר שאפשר לעשות כרגע עד שחברות ההיי אנד יוציאו מכשירים שיתנו גם את השיטות החדשות .
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
PIONEER VS YAMAHA
אני מתלבט כרגע בין 2 חברות ועיקר ההתלבטות היא למי יש את הDSP היותר מתקדם
תמיד נהנתי לשמוע את YAMAHA הרסיברים שלהם פשוט יותר "קולנועים"
אך למיטב הבנתי PIONEER עם סדרת LX הפתיעו ובגדול יש להם את 3rd Generation SHARC Processor כך שמדובר במעבד דיי רציני
תמיד נהנתי לשמוע את YAMAHA הרסיברים שלהם פשוט יותר "קולנועים"
אך למיטב הבנתי PIONEER עם סדרת LX הפתיעו ובגדול יש להם את 3rd Generation SHARC Processor כך שמדובר במעבד דיי רציני
שתיהן חברות מעולות . לי אישית הימאהה נשמע יותר טוב. אני עובד עם רסיברים של ימאהה לאורך שנים ואני מאוד מרוצה למרות שאין ספק שגם לפיוניר יש ציוד מצוין .
אם ראית את הLX90 החדש שלהם תבין שמדובר ברסיבר פשוט מדהים שנראה שלא יצטרך להשתדרג בהגברה חיצונית בגלל שיטת ההגברה היחודית והחדשנית שלו.
מעניין יהיה לשמוע אותו ולראות מה יגידו עליו במבחנים.
אגב איזה POWER אתה רוצה לחבר למעבד\רסיבר?
אם ראית את הLX90 החדש שלהם תבין שמדובר ברסיבר פשוט מדהים שנראה שלא יצטרך להשתדרג בהגברה חיצונית בגלל שיטת ההגברה היחודית והחדשנית שלו.
מעניין יהיה לשמוע אותו ולראות מה יגידו עליו במבחנים.
אגב איזה POWER אתה רוצה לחבר למעבד\רסיבר?