PS3 לא מזהה את המצלמה שחוברה אליו - עזרה בבקשה .
ניסיתי לחבר את המצלמת CANNON שלי ל PS3 בכדי שאוכל לצפות בתמונות על הטלויזיה.
כאשר חיברתי את המצלמה קיבלתי הודעה של unknown usb device אך ללא כל זיהוי סופי כך שהמצלמה לא זוהתה לא כמצלמה ולא כאיזשהו DEVICE שניתן לגשת אליו.
מישהו יודע האם ניתן לעשות משהו בכדי לפתור את זה ?
כאשר חיברתי את המצלמה קיבלתי הודעה של unknown usb device אך ללא כל זיהוי סופי כך שהמצלמה לא זוהתה לא כמצלמה ולא כאיזשהו DEVICE שניתן לגשת אליו.
מישהו יודע האם ניתן לעשות משהו בכדי לפתור את זה ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני עוד לא בבית אז אני לא יודע אבל לבינתיים :
1. האם ה PS3 יודע לקרוא כרטיסי זכרון ? לא ראיתי כניסות לכרטיס זכרון של מצלמה .
2. כמו שאמרתי ה PS3 לא מזהה את המצלמה כך שבתפריט תמונות אין את המצלמה ולא יעזור לי לבחור SHOW ALL.
1. האם ה PS3 יודע לקרוא כרטיסי זכרון ? לא ראיתי כניסות לכרטיס זכרון של מצלמה .
2. כמו שאמרתי ה PS3 לא מזהה את המצלמה כך שבתפריט תמונות אין את המצלמה ולא יעזור לי לבחור SHOW ALL.
מצלמות canon לא עובדות כמו disk on key כשאתה מחבר אותן ב-USB. אתה צריך קורא כרטיסים בשביל לקרוא מהכרטיס.
דרך אגב גם כשמדובר במחשב עדיף לך קורא כרטיסים, הקריאה מהמצלמה עצמה היא יותר איטית בדרך כלל, וזה סתם בזבוז של חיי הסוללה (גם אם המצלמה מחוברת לחשמל באותו זמן). גם לי יש מצלמת canon וכשאני בבית אני משתמש בקורא כרטיסים, אין טעם סתם להשתמש במצלמה בשביל העברת נתונים פשוטה לדעתי.
דרך אגב גם כשמדובר במחשב עדיף לך קורא כרטיסים, הקריאה מהמצלמה עצמה היא יותר איטית בדרך כלל, וזה סתם בזבוז של חיי הסוללה (גם אם המצלמה מחוברת לחשמל באותו זמן). גם לי יש מצלמת canon וכשאני בבית אני משתמש בקורא כרטיסים, אין טעם סתם להשתמש במצלמה בשביל העברת נתונים פשוטה לדעתי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם אם יש לך את הדגם ללא קורא הכרטיסים
עד כמה שאני זוכר אפשר לחבר קורא כרטיסים וככה לקרוא את הכרטיס של המצלמה