אתמול ראיתי את שני הפרקים הראשונים של עונה שניה של סדרת המופית BROTHERHOOD אשר משודרת ביס.
למי שלא מכיר, מדובר על משפחת CAFFEE מפרובידנס שבארה"ב - משפחה אירית קתולית עם אם שטלתנית, אח גנגסטר ואח שני שהוא חבר מועצה ופוליטיקאי.
בעוד האח הראשון עובד על שליטה בתחום הפרוטקציה, מעשי בריונות וכו', האח השני מתקדם במסדרונות הכוח בעזרת פטרון מבוגר. האינטרקציה היא כפולה - אנחנו רואים את ההקבלה בין פוליטיקה לבין המאפיה, ועד כמה שתי המקצועות בעצם כמעט זהים... השיטות השונות של שני האחים בנסיון לצבור כח ולהמנע מלהפריע זה לזה מתגברים ככל שהסדרה מתקדמת.
בעונה הקודמת היו כמה משברים גדולים, השוטר דקלן היה מעורב בדברים שלא היה אמור להיות, נמצא סוף סוף מי שילשין על המאפיה (אותו חולה סרטן שכבר אין לו מה להפסיד), ושני האחים היו במשבר גדול.
העונה הזו כבדה יותר, לפחות לפי שני הפרקים הנ"ל. המשפחה כולה בסכנה, גם פוליטית, גם רפואית, וגם הלכידות האירית הולכת ומתרופפת בעצם כמעט בכל מובן.
סדרה מצויינת, מרתקת, ותמיד מפתיעה, SHOWTIME מוכיחה שוב שהיא מסוגלת להראות ל-HBO מאיפה משתין הדג גם בלי להוציא סכומי עתק בכדי להפיק סדרות מופית.
brotherhood עונה שניה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
