ובכן אני מקוה שאני מבשר עד סיום הפרשה.
לאחר שפניתי ליבואן שמפרסם מספר לתלונות 1700-50-22-11 דיברתי עם נציגה מאוד נחמדה בשם שחפית שפשוט נתנה לי אוזן קשבת ובאמת הזיזה ענינים.
לאחר ששוחחה עם המנהלת שלה נמסר לי שהם זקוקים לדו"ח של טכנאי בכיר ש"מודה" שאינו יכול לתקן את המזגן.
נאמר לי להזמין טכנאי מדיגיטל סרוויס פעם אחרונה(קריאה דחופה) ואם הפעם לא יצליח לתקן!!! אזי יהיה עילה לבקשה להחלפה בחדש.
ביום חמישי האחרון לאחר הפצרה במנהלת דיגיטל סרוויס שיגיע כמה שיותר מהר, הגיע הטכנאי המיוחל.
הנ"ל פירק את המזגן לגורמים(להזכירכם מדובר בחדר שינה) והביא חלפים מרכבו לאחר שנח בתוכו נטוף זיעה.
החלקים ל"מרבה ההפתעה" לא התאימו.
הנ"ל קיים כמה שיחות טלפונים והודיע לאחראי(?) שלו שהחלקים לא מתאימים.
הנ"ל השאיר את המזגן מפורק והבטיח שיחזירו אליי.
כמובן שלא חיכיתי וצלצלתי מיוזנמתי לדיגיטל סרוויס, נמסר לי שמירלה - מנהלת השירות לחזור אליי במהרה -מה שכמובן לא קרה כבר ביום חמישי.
בלית ברירה המתנתי ליום ראשון והתקשרתי על הבוקר. ימית "שלקחה את הטיפול" על כתפיה הבטיחה שהעניין קיבל משנה תוקף ומטופל באופן דחוף.
בישרתי לה שאני מצפה שההבטחה שהובטחה לי תמומש.
שוב חלפו להם שעות ואין עדכון.
שוב חזרתי ליבואן ולשחפית, שחפית ביקשה ממני מעט שמן על מנת להניע את העניין ולקבל אישור להחלפה מהמנהלת שלה.
לאחר כמה זמן חזרו אלי מדיגיטל סרוויס, בעודי המום ביקשה ממני חני.............כן ניחשתם נכון לתאם טכנאי נוסף
אמרתי לה, גברתי הנכבדה ... לא יקום ולא יהיה.......רק מזגן חדש.
אמרתי לה: אין לכם לא חלפים וגם לא טכנאים מיומנים.
אמרה לי OK ושהיא תשלח דו"ח ליבואן שיבקש החלפה.
לקראת 5 צלצלתי שוב לברימאג, ובו הבטחתי לליז שאם עד מחר בבוקר הפרשה לא מסתיימת אני פונה לעו"ד שלי להמשך טיפול.
בשעה 17:31 צלצלה אלי שחפית הנחמדה ובישרה לי שהמנהלת שלה אישרה את ההחלפה למזגן חדש ושמחר יתקשרו לעדכן אותי מתי יגיעו להחליפו.
ואכן היום התקשרה חני מברימאג לעדכן אותי שהיא העבירה הוראה למחסן לנפק לי מזגן חדש ושלא צריכה להיות בעיה כי יש מלאי.
פצחתי לי בריקוד המכונה שמח שתפילותיי נענו.
לסיכום:
נותן השירות למוצר שקניתם הוא דיגיטל סרוויס, אתה נופלים על אוזניים ערלות?
התקשרו ליבואן ברימאג - לפחות הוא מקשיב.
והנה שוב מספר הטלפון
1700-50-22-11