עזרה בנושא ISTAR ושילוח USPS
שלום לכולם,
הזמנתי ISTAR, והשילוח נעשה דרך EMS (בארה"ב - USPS), ובאתר שלהם זה רושם שזה יצא מL.A. כבר לפני 4 ימים, ואין עידכוני שאני רגיל אליהם מTNT (בגיע לגרמניה, יצא מגרמניה וכו...).
למישהו יש נסיון איתם לגבי זמן השילוח?
ועוד שאלה, על מנת להכין הכל להגעה של זה לארץ, האם יש הגבלה בסוג הHDD שצריך לקנות? האם כל אחד יתאים? מבחנית SATA? גודל וכו?
תודה לעוזרים.
אייל
הזמנתי ISTAR, והשילוח נעשה דרך EMS (בארה"ב - USPS), ובאתר שלהם זה רושם שזה יצא מL.A. כבר לפני 4 ימים, ואין עידכוני שאני רגיל אליהם מTNT (בגיע לגרמניה, יצא מגרמניה וכו...).
למישהו יש נסיון איתם לגבי זמן השילוח?
ועוד שאלה, על מנת להכין הכל להגעה של זה לארץ, האם יש הגבלה בסוג הHDD שצריך לקנות? האם כל אחד יתאים? מבחנית SATA? גודל וכו?
תודה לעוזרים.
אייל
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אין עדכונים בדואר רגיל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78906
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
EMS זו מכה וזה החריף כשכל נושא המיסוי שונה אצלם לפני כמה חודשים.
זה יכול לקחת גם שבועיים ויותר עד שזה יגיע אליך.
כבר היו לי מקרים שבהם היה רשום שזה עזב את ארה"ב ותפסו אותי רק שבועיים וחצי לאחר מכן (ואחרי שהייתי בטוח שמישהו פשוט לקח את החבילה) עם הודעה שלישית ואחרונה על זה שאני צריך להסדיר את נושא המכס (לא שקיבלתי הודעות אחרות לפני כן).
זה יכול לקחת גם שבועיים ויותר עד שזה יגיע אליך.
כבר היו לי מקרים שבהם היה רשום שזה עזב את ארה"ב ותפסו אותי רק שבועיים וחצי לאחר מכן (ואחרי שהייתי בטוח שמישהו פשוט לקח את החבילה) עם הודעה שלישית ואחרונה על זה שאני צריך להסדיר את נושא המכס (לא שקיבלתי הודעות אחרות לפני כן).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
חברת ISTAR באמת מבצעת את השילוח דרך EMS, אך מקבלים מספר איתור אשר עוזר באיתור החבילה כאשר היא מגיעה ארצה. אומנם האיתור לא מדוייק כמו בחברות אחרות, אך הוא מספק דיו.
אצלי המוצר הגיע לאחר 6 ימים לערך.
eyaltir,
אתה מתכוון להזרים את המידע מרשת מקומית או מכונן קשיח?
אצלי המוצר הגיע לאחר 6 ימים לערך.
eyaltir,
אתה מתכוון להזרים את המידע מרשת מקומית או מכונן קשיח?
זיו,
דיברתי עם EMS ישראל, והם אכן אמרו שזה צםוי להגיע עד סוף השבוע, למרות שזה לא מראה שום התקדמות באתר האמריקאי.
אני מתכוון להשתמש בכונן הקשיח ולא ברשת,
האם מנסיונך זה יכול להתאים:
http://www.tronics.co.il/product.asp?pr ... &parentid=
או שמא אפשר להסתפק בזה:
תודה
אייל
דיברתי עם EMS ישראל, והם אכן אמרו שזה צםוי להגיע עד סוף השבוע, למרות שזה לא מראה שום התקדמות באתר האמריקאי.
אני מתכוון להשתמש בכונן הקשיח ולא ברשת,
האם מנסיונך זה יכול להתאים:
או שמא אפשר להסתפק בזה:
תודה
אייל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אל תתייחס יותר מידי לכיתוב באתר השילוח, EMS מדייק כמו השירות המטארולוגי שלנו בחורף
הכונן הזול יותר שהצגת יהווה פתרון הולם. היקר יותר מיועד עבור שימושים אחרים.
אם אתה קונה כונן קשיח, אתה צריך גם מארז. למה לא רכשת את המארז התואם של ISTAR?
אם אתה קונה כונן קשיח, אתה צריך גם מארז. למה לא רכשת את המארז התואם של ISTAR?
זיו,ziv_r כתב:אל תתייחס יותר מידי לכיתוב באתר השילוח, EMS מדייק כמו השירות המטארולוגי שלנו בחורף![]()
אם אתה קונה כונן קשיח, אתה צריך גם מארז. למה לא רכשת את המארז התואם של ISTAR?...
נראה לך שלא הזמנתי ?
ברור שהוזמן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הנסיון שלי עם דואר השליחים של דואר ישראל (שאם אני מבין נכון זה בעצם EMS בישראל) הוא מזעזע. שאלתי את ISTAR אם הם יכולים לשלוח במשלוח רגיל (Priority) אך טרם קיבלתי תשובה מהם. אשמח לשמוע איך עבר המשלוח וכמה עלה (מכס, שירות וכו').
לבקש לשלוח בPRIORITY לא יעזור לך כי זה בעצם התרגום שלהם לEMS. כבר כמה חבילות שנשלחו אלי מארה"ב נשלחו בדואר PRIORITY והגיעו לצערי לחסרי התועלת בדואר השליחים.
באחד המקרים אחרי חודש שחיכיתי למעטפה שנשלחה מחו"ל החלטתי לבדוק אולי היא הגיעה אליהם גיליתי שהיא היתה שם כל הזמן וש"קיבלתי כבר הודעה שניה" על זה.
עם הדואר שליחים צריך לעקוב מקרוב אחרי החבילה.
באחד המקרים אחרי חודש שחיכיתי למעטפה שנשלחה מחו"ל החלטתי לבדוק אולי היא הגיעה אליהם גיליתי שהיא היתה שם כל הזמן וש"קיבלתי כבר הודעה שניה" על זה.
עם הדואר שליחים צריך לעקוב מקרוב אחרי החבילה.
יפה שהצלחת להשיג אותם בטלפון. כבר יצא לי לחכות יותר משעה בטלפון. בסוף הלכתי אליהם ושם חיכיתי עוד שעה
ועוד שילמתי עמלה על שחרור מהמכס של מוצר פטור. כבר לא כיף לייבא מחו"ל
אם אני רוצה שישלחו את החבילה בדואר רגיל (לא שליחים), מה אני צריך לבקש?
אם אני רוצה שישלחו את החבילה בדואר רגיל (לא שליחים), מה אני צריך לבקש?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78906
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה בדיוק מה שמעצבן, זה נשלח ב-4 ועד עכשיו זה מראה שזה עזב את LA.oferlaor כתב:אגב, האתר האמריקאי מראה את רק את המצב עד שזה עוזב את ארה"ב בד"כ......
או כמו שאישתי אומרת: "זה כמו ללדת":)
נו כבר שיגיע או שיתן איזה אות שזה בדרך לפה.
קיבלתי את ה-ISTAR שבוע שעבר. ביקשתי מהחברה שישלחו לי ב-priority. לקח לו קצת יותר זמן (כאשר רוב הזמן זה התעכב בדואר בארץ) אבל בסופו של דבר לא שילמתי את עמילות המכס של דואר שליחים ויצא לי רק 79 ש"ח מע"מ (ל-1.1 לפי חישוב של 150 דולר, משום מה). בכל מקרה השתלם והמכשיר מגניב. עכשיו רק נשאר לשחק איתו