פלזמות 42'' ו- 50''
-
DanDan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם,
אני לפני קניה של שני מסכי פלזמה - 50 אינטש, ו- 42 אינטש.
חשובה איכות תמונה ב- SD כי זה יהיה השימוש העיקרי בשלב זה (בעתיד אולי ישתנה).
לאחר "חריש" עמוק כאן באתר, החלטתי על שני מסכי פלזמה שהבנתי שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף (לא הגדרתי תקציב קשיח, אבל המסכים שבחרתי הם בערך בתקרה שאני מוכן לשלם):
50'' - פנסוניק PV70. הבנתי שכבר מתקרב ל- 10000 ש"ח (בזאפ עדיין מופיע יותר יקר).
42'' - סמסונג Q91. מזאפ נראה שעולה מ- 6200 ש"ח. [שוקל גם LG מדגם PG200 שקצת יותר יקרה).
אני יודע ששני הדגמים יחסית ותיקים ומוחלפים, אבלאני מבין שהמחליפים יותר יקרים ואני לא רוצה להתפרע.
האם הבחירות נכונות?
האם יש כיום משהו יותר טוב בגדלים האלה לצרכים שלי (בעיקר SD כרגע) בטווח המחירים של המסכים האלה?
אני כבר לפני הרכישה ומאד חשוב לי הפידבק שלכם לפני הקניה (זה הרבה כסף...).
מאד אודה על כל התייחסות.
נ.ב.
לעניין HD בעתיד - אין בעיה עם הרזולוציה של 768*1024 שהיא אפילו לא HD Ready תקני (768*1366) ?
אני לפני קניה של שני מסכי פלזמה - 50 אינטש, ו- 42 אינטש.
חשובה איכות תמונה ב- SD כי זה יהיה השימוש העיקרי בשלב זה (בעתיד אולי ישתנה).
לאחר "חריש" עמוק כאן באתר, החלטתי על שני מסכי פלזמה שהבנתי שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף (לא הגדרתי תקציב קשיח, אבל המסכים שבחרתי הם בערך בתקרה שאני מוכן לשלם):
50'' - פנסוניק PV70. הבנתי שכבר מתקרב ל- 10000 ש"ח (בזאפ עדיין מופיע יותר יקר).
42'' - סמסונג Q91. מזאפ נראה שעולה מ- 6200 ש"ח. [שוקל גם LG מדגם PG200 שקצת יותר יקרה).
אני יודע ששני הדגמים יחסית ותיקים ומוחלפים, אבלאני מבין שהמחליפים יותר יקרים ואני לא רוצה להתפרע.
האם הבחירות נכונות?
האם יש כיום משהו יותר טוב בגדלים האלה לצרכים שלי (בעיקר SD כרגע) בטווח המחירים של המסכים האלה?
אני כבר לפני הרכישה ומאד חשוב לי הפידבק שלכם לפני הקניה (זה הרבה כסף...).
מאד אודה על כל התייחסות.
נ.ב.
לעניין HD בעתיד - אין בעיה עם הרזולוציה של 768*1024 שהיא אפילו לא HD Ready תקני (768*1366) ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
DanDan
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אינשטיין על המידע, ותודה מרטין על התיקון.
מצטער על ההקפצה, אבל ממש דחוף לי לקבל תשובות, גם לגבי 42'' וגם לגבי 50'' ממישהו שמכיר דגמים באופן רוחבי ויודע להמליץ על דגמים בעלי יחס מחיר איכות מיטבי ברמות האלה, או לאשר את הבחירות הנוכחיות שלי (מה עם צוות האתר וכל הגורואים
?).
נ.ב.
קיבלתי הצעה אטרקטיבית במחיר (בערך כמו הפנסוניק 50''), על פלזמה 50'' של היטאצ'י (P50T01). היא עדיפה על הפנסוניק, בהנחה שהמחיר זהה? מישהו מכיר? [לפחות מבחינת רזולוציה היא עדיפה, כי יש לה 1080 שורות (רזולוציה 1280*1080)]
מצטער על ההקפצה, אבל ממש דחוף לי לקבל תשובות, גם לגבי 42'' וגם לגבי 50'' ממישהו שמכיר דגמים באופן רוחבי ויודע להמליץ על דגמים בעלי יחס מחיר איכות מיטבי ברמות האלה, או לאשר את הבחירות הנוכחיות שלי (מה עם צוות האתר וכל הגורואים
נ.ב.
קיבלתי הצעה אטרקטיבית במחיר (בערך כמו הפנסוניק 50''), על פלזמה 50'' של היטאצ'י (P50T01). היא עדיפה על הפנסוניק, בהנחה שהמחיר זהה? מישהו מכיר? [לפחות מבחינת רזולוציה היא עדיפה, כי יש לה 1080 שורות (רזולוציה 1280*1080)]
nils3373 כתב:DanDan,
לגבי ה-Q91: היא אינה מיוצרת כבר - יש מחליפה חדשה - PN42A450....
מנצל את השירשור לשאלה בקשר למסכי סמסונג - למה כולם מתעלמים מה C91 (שבניגוד ל Q ממשיכה להמכר?)
האם היא באמת נחותה באופן משמעותי מה Q ומחליפתה?
-
DanDan
-
- חבר פעיל מאוד

Nils: אני יודע, אבל ה- Q91 עדיין נמכרת, ובפחות כסף, והבנתי שההבדלים באיכות זניחים. אבל, לצורך העניין, אני מציע להתייחס לדגם החדש לצרכי הבחירה בין החלופות שהצעתי.
ובכל זאת - אף אחד לא ממש עונה לי לשאלה עצמה:
1. האם הבחירות שלי נכונות?
2. האם יש דגמים מומלצים יותר מבחינת יחס מחיר:איכות (וברמות מחיר דומות)?
3. מה הדעה לגבי ההיטאצ'י 50'' לעומת הפנסוניק 50'', בהנחה שהן באותו מחיר.
שוב תודה, וסליחה על הנדנוד, אבל ממש דחוף לי.
ובכל זאת - אף אחד לא ממש עונה לי לשאלה עצמה:
1. האם הבחירות שלי נכונות?
2. האם יש דגמים מומלצים יותר מבחינת יחס מחיר:איכות (וברמות מחיר דומות)?
3. מה הדעה לגבי ההיטאצ'י 50'' לעומת הפנסוניק 50'', בהנחה שהן באותו מחיר.
שוב תודה, וסליחה על הנדנוד, אבל ממש דחוף לי.
-
DanDan
-
- חבר פעיל מאוד

tobenary - תודה. כשאתה כותב מחיר קצת יותר טוב, אתה מתכוון מתחת ל- 10,000 ש"ח? שמעתי שיש אנשים שהשיגו את ה- PV70 ב- 10,000 ש"ח בערך. אתה מתכוון לפחות? ואם כן - בכמה אתה מעריך שניתן לקנות?
ולגבי PV700 - באיזה מחיר אתה מאמין שניתן לרכוש אותה?
ושוב - אני מפנה את שאר הקוראים טובי הלב לשאלות המקוריות שלי, ולשלושת הנקודות שהעליתי לעיל.
ולגבי PV700 - באיזה מחיר אתה מאמין שניתן לרכוש אותה?
ושוב - אני מפנה את שאר הקוראים טובי הלב לשאלות המקוריות שלי, ולשלושת הנקודות שהעליתי לעיל.