|בקשה| עזרה בריכשת "משהו" להנות ממנו בצפייה
אהלן אהלן
מראש מצטער על הניסוך הקלוקל של השאלה / בקשה אבל באמת שלא ידעתי איך לנסך את זה טוב יותר...
אז ככה...
יש ברשותי טלוויזיה שתומכת בפורט hdready
אני חובב סרטים גדול ומואד אוהב לשבת ולראות סרטים וסדרות כאחד.
עד היום הייתי משתמש בנגן DIVX שאני מאוד מבסוט ממנו עד היום של יונדאי
ברצוני לעבור לצפייה בפורמט HD מאחר והשקעתי את מיטב כספי בטלוויזיה עם יכולת לנגן HD
אין לי בעיה עם התעסקות במחשבים ויש לי הבנה בסיסית די טובה....
אבל הייתי מעוניין כמו שאני מגיע לחנות טובה ועושה סקר שוק שתכוונו אותי למשהו שיענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר
בהצחלה הייתי מעוניין בHTPC אבל בשל עלויות ירדתי מכך וגם בגלל שמחשב זה מחשב...
משמע אני צריך המלצה למדיה סטרימר כזה או אחר ואחר שעברתי על כל הסיקורים עדיין לא הצלחתי למצוא את עצמי ולדעת מה אני צריך למרות שהצגתי בפני עצמי את כל הצרכים שלי...
אז כמה שאלות בנושא הסטרימר...
יש לו כונן קשיח ? אפשר לחבר לו עוד כונן קשיח ? יש לו רשת אלחוטית בשביל להעביר סרטים?
איזה חיבור סאונד יש לו ? ואיך אני רואה בו כתוביות ?
בקיצור הצילווווווו
מראש מצטער על הניסוך הקלוקל של השאלה / בקשה אבל באמת שלא ידעתי איך לנסך את זה טוב יותר...
אז ככה...
יש ברשותי טלוויזיה שתומכת בפורט hdready
אני חובב סרטים גדול ומואד אוהב לשבת ולראות סרטים וסדרות כאחד.
עד היום הייתי משתמש בנגן DIVX שאני מאוד מבסוט ממנו עד היום של יונדאי
ברצוני לעבור לצפייה בפורמט HD מאחר והשקעתי את מיטב כספי בטלוויזיה עם יכולת לנגן HD
אין לי בעיה עם התעסקות במחשבים ויש לי הבנה בסיסית די טובה....
אבל הייתי מעוניין כמו שאני מגיע לחנות טובה ועושה סקר שוק שתכוונו אותי למשהו שיענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר
בהצחלה הייתי מעוניין בHTPC אבל בשל עלויות ירדתי מכך וגם בגלל שמחשב זה מחשב...
משמע אני צריך המלצה למדיה סטרימר כזה או אחר ואחר שעברתי על כל הסיקורים עדיין לא הצלחתי למצוא את עצמי ולדעת מה אני צריך למרות שהצגתי בפני עצמי את כל הצרכים שלי...
אז כמה שאלות בנושא הסטרימר...
יש לו כונן קשיח ? אפשר לחבר לו עוד כונן קשיח ? יש לו רשת אלחוטית בשביל להעביר סרטים?
איזה חיבור סאונד יש לו ? ואיך אני רואה בו כתוביות ?
בקיצור הצילווווווו
- shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
1) כונן קשיח אפשר לחבר כמעט לכולום - לרוב הוא פנימי ובאחד (ISTAR) הוא חיצוני.
2) לכולם יש אפשרות לחיבור כונן קשיח דרך ה USB.
3) רשת אלחוטית מובנית בד"כ אין - נדרש מתאם (USB DONGLE) וגם אז - לא כולם נתמכים כראוי -קצב העברת הנתונים עלול לפגוע בצפייה של סרטי HD (בגלל קצב נתונים גבוה).
4) חיבורי סאונד - בד"כ סטריאו ו/או דיגיטלי אופטי ו/או קואיקסלי. כמו-כן הם מעבירים אודיו דרך חיבור ה HDMI.
5) לנגני ה NMT יש תמיכה כמעט מושלמת לכתוביות בעברית (בפורמט SRT בלבד). ל TVIX צריך להפוך את הכתוביות בתוכנה פשוטה.
2) לכולם יש אפשרות לחיבור כונן קשיח דרך ה USB.
3) רשת אלחוטית מובנית בד"כ אין - נדרש מתאם (USB DONGLE) וגם אז - לא כולם נתמכים כראוי -קצב העברת הנתונים עלול לפגוע בצפייה של סרטי HD (בגלל קצב נתונים גבוה).
4) חיבורי סאונד - בד"כ סטריאו ו/או דיגיטלי אופטי ו/או קואיקסלי. כמו-כן הם מעבירים אודיו דרך חיבור ה HDMI.
5) לנגני ה NMT יש תמיכה כמעט מושלמת לכתוביות בעברית (בפורמט SRT בלבד). ל TVIX צריך להפוך את הכתוביות בתוכנה פשוטה.
- shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

עלויות לחודש יולי:
פופקורן - יבוא אישי - 1050. יבואן ישראלי - כ -1300 עד 1500 צור איתו קשר (GAMEROOM).
ISATR ו HDX - רק יבוא אישי - כ -1250 ש"ח (לפחות זה מה שעלה לי).
TVIX6500 - יבוא אישי - כ -1800 יבואן ישראלי כ -2500 - שוב, צור איתו קשר (העולם הדיגיטלי)
כל המחירים נתונים לשינויים ו קח בחשבון +- כמה שקלים ביבוא האישי - לפי המזל / שער הדולר / חבר שמביא לבד וכו'.
בקשר לדגמים החדשים - אתה שואל איך יתנהג השוק? הנבואה ניתנה לשוטים..... או בקיצור, אף אחד לא יודע.
פופקורן - יבוא אישי - 1050. יבואן ישראלי - כ -1300 עד 1500 צור איתו קשר (GAMEROOM).
ISATR ו HDX - רק יבוא אישי - כ -1250 ש"ח (לפחות זה מה שעלה לי).
TVIX6500 - יבוא אישי - כ -1800 יבואן ישראלי כ -2500 - שוב, צור איתו קשר (העולם הדיגיטלי)
כל המחירים נתונים לשינויים ו קח בחשבון +- כמה שקלים ביבוא האישי - לפי המזל / שער הדולר / חבר שמביא לבד וכו'.
בקשר לדגמים החדשים - אתה שואל איך יתנהג השוק? הנבואה ניתנה לשוטים..... או בקיצור, אף אחד לא יודע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
עומר_מן,
כל השאלות שלך נענו במלואם בביקורות השונות.
בנוסף למידע ש shay1972 רשם לגבי עלויות הייבוא, רצוי להזכיר כי מכיוון שמחיר ה Popcorn Hour A-110 הינה זהה לעלות ISTAR 1.3, עלות הייבוא האישי עבור שני המוצרים זהה ועומדת על 1100 ש"ח~.
עלות ייבוא אישי של HD X 900 הינה גבוהה במקצת מכיוון שהמוצר שוקל יותר ורק על המשלוח משלמים $90~.
lawpower,
ניתן להנות מתכני HD החל מרזולוציה של 720P ומעלה, אל תשלול את ה 1024x768.
כל השאלות שלך נענו במלואם בביקורות השונות.
בנוסף למידע ש shay1972 רשם לגבי עלויות הייבוא, רצוי להזכיר כי מכיוון שמחיר ה Popcorn Hour A-110 הינה זהה לעלות ISTAR 1.3, עלות הייבוא האישי עבור שני המוצרים זהה ועומדת על 1100 ש"ח~.
עלות ייבוא אישי של HD X 900 הינה גבוהה במקצת מכיוון שהמוצר שוקל יותר ורק על המשלוח משלמים $90~.
lawpower,
ניתן להנות מתכני HD החל מרזולוציה של 720P ומעלה, אל תשלול את ה 1024x768.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אבל יש איזה איבוד פיקסלים לא?
הרי אין אפשרות לשדר ממש 1280/720
או שאני טועה?
תכל'ס - גם בטלויזיה SD אפשר להנות ממזרימדיה...
או שאני טועה?
תכל'ס - גם בטלויזיה SD אפשר להנות ממזרימדיה...
- shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

whoisgod - ל ISTAR אין HDD פנימי במובן המקובל. למעשה הוא חיצוני לגמרי.
אפשר לחבר אותו ישירות למכשיר - ואז זה נראה כמו מעבדת מחשבים, או לקנות (30$) מארז מיוחד עבורו.
לשניהם ניתן לחבר HDD דרך ה USB.
שים לב שלשניהם אין USB SLAVE - ככה שהעתקת החומר לאותו HDD פנימי היא דרך הרשת ולוקחת (יחסית) הרבה זמן.
אפשר לחבר אותו ישירות למכשיר - ואז זה נראה כמו מעבדת מחשבים, או לקנות (30$) מארז מיוחד עבורו.
שים לב שלשניהם אין USB SLAVE - ככה שהעתקת החומר לאותו HDD פנימי היא דרך הרשת ולוקחת (יחסית) הרבה זמן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
whoisgod,
קיימים 2 דגמי ISTAR אשר נבדלים לפי יציאת ה HDMI הכלולה בהם:
ISTAR 1.1 - בעל יציאת HDMI 1.1
ISTAR 1.3 - בעל יציאת HDMI 1.3 אשר תאפשר לנו ניגון פורמטי האודיו החדשים: Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
חשוב לומר כי שליפת ערוצי אודיו מתקדמים אלו ב ISTAR 1.3 איננה אפשרית כיום ואמורה להגיע בצורת עדכון קושחה בעתיד הקרוב.
מכשירי ה ISTAR הינם קטנים במיוחד מכיוון שהם לא מכילים מקום לכונן קשיח פנימי. במידה וקיים רצון לעשות שימוש באחד כזה, ניתן לבצע זאת באמצעות כל כונן קשיח חיצוני USB/SATA סטנדרטי או להשתמש בכונן חיצוני SATA מתוצרת ISTAR כפי שמוצג כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 142#553142
lawpower,
המונח המתאים הינו Downscale.
קצת קריאה קלילה ליום שרבי זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1210
קיימים 2 דגמי ISTAR אשר נבדלים לפי יציאת ה HDMI הכלולה בהם:
ISTAR 1.1 - בעל יציאת HDMI 1.1
ISTAR 1.3 - בעל יציאת HDMI 1.3 אשר תאפשר לנו ניגון פורמטי האודיו החדשים: Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
חשוב לומר כי שליפת ערוצי אודיו מתקדמים אלו ב ISTAR 1.3 איננה אפשרית כיום ואמורה להגיע בצורת עדכון קושחה בעתיד הקרוב.
מכשירי ה ISTAR הינם קטנים במיוחד מכיוון שהם לא מכילים מקום לכונן קשיח פנימי. במידה וקיים רצון לעשות שימוש באחד כזה, ניתן לבצע זאת באמצעות כל כונן קשיח חיצוני USB/SATA סטנדרטי או להשתמש בכונן חיצוני SATA מתוצרת ISTAR כפי שמוצג כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 142#553142
lawpower,
המונח המתאים הינו Downscale.
קצת קריאה קלילה ליום שרבי זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1210
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
סליחה על הבורות, אבל אין אפשרות לחבר אף אחד מהם למחשב ולהעביר נתונים דרך USB, כמו כונן חיצוני? ואם אין לי רשת ביתית בבית מה עלי לעשות? כיצד ניתן להביר נתונים לתוך הכונן הקשיח (שכמובן נקנה בנפרד)?shay1972 כתב:whoisgod - ל ISTAR אין HDD פנימי במובן המקובל. למעשה הוא חיצוני לגמרי.
שים לב שלשניהם אין USB SLAVE - ככה שהעתקת החומר לאותו HDD פנימי היא דרך הרשת ולוקחת (יחסית) הרבה זמן....
- shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

USB SLAVE במכשירים תומכי HD יש כרגע ב TVIX6500 ול EGREAT - אותו אני לא מכיר.
כדי להעביר תכנים למכשיר ללא רשת ביתית יש לנייד משהו - או את ההארד דיסק החיצוני (לפופקורן לדוגמא) או את ה TVIX למחשב (כדי לחברו ל USB SLAVE) - ככה שזה לא ממש משנה -> אם כבר עדיף להזיז כונן חיצוני ולא את כל המכשיר מכיוון שיש הרבה פחות חוטים לנתק ולחבר כל פעם.......
כדי להעביר תכנים למכשיר ללא רשת ביתית יש לנייד משהו - או את ההארד דיסק החיצוני (לפופקורן לדוגמא) או את ה TVIX למחשב (כדי לחברו ל USB SLAVE) - ככה שזה לא ממש משנה -> אם כבר עדיף להזיז כונן חיצוני ולא את כל המכשיר מכיוון שיש הרבה פחות חוטים לנתק ולחבר כל פעם.......
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
תסלחו לי כולם שאני משגע אתכם.
במידה ואני מעוניין לקנות את ה POPCORN HOUR ואין לי רשת ביתית.
כונן ההארד דיסק שלו הוא בעל חיבור IDE,נכון?
כיצד אפשר "למלא" את המכשיר בסרטים? כל פעם לחבר את ההארד דיסק דרך כבל ה IDE למחשב?
במידה ואני מעוניין לקנות את ה POPCORN HOUR ואין לי רשת ביתית.
כונן ההארד דיסק שלו הוא בעל חיבור IDE,נכון?
כיצד אפשר "למלא" את המכשיר בסרטים? כל פעם לחבר את ההארד דיסק דרך כבל ה IDE למחשב?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני לא בטוח בתשובה -
אבל לדעתי עדיף פשוט הרדיסק חיצוני
כן זה עוד משהו שיושב לך על השולחן -- אבל אתה יכול גם להשתמש בו לגיבוי, וגם לראות אצל אחרים סרטים/להעביר להם דברים
והיום יש הרדסיקים חיצוניים קטנים יחסית
לי אישית זה לא מפריע
כן זה עוד משהו שיושב לך על השולחן -- אבל אתה יכול גם להשתמש בו לגיבוי, וגם לראות אצל אחרים סרטים/להעביר להם דברים
והיום יש הרדסיקים חיצוניים קטנים יחסית
לי אישית זה לא מפריע
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הפופקורן תומך בטורנטים להורדות ישירות אליו.אני לא עשיתי את זה אבל אני יודע שניתן.
עוד שאלונת
זה אומר שבהנחה ובחרתי לרכוש לעצמי אחד מהמכשירים הללו אני צאיך לחבר אותם למחשב בכבל רשת בכדי "לגרור" אליהם מידע ?