העדכון הבא של המדיה סנטר לא יכיל תמיכה ב H264
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מידע מפה
http://www.engadget.com/2008/07/05/next ... till-2010/
מה דעתכם?
במפגש מדיה סנטר בתערוכה התרשמנו שהגירסה הבאה נועדה לתיקון באגים וכולם מחכים ל WINDOWS 7 אבל למה עדיין אין תמיכה H264 או במכשיר החדש של hauppauge, חבל...
http://www.engadget.com/2008/07/05/next ... till-2010/
מה דעתכם?
במפגש מדיה סנטר בתערוכה התרשמנו שהגירסה הבאה נועדה לתיקון באגים וכולם מחכים ל WINDOWS 7 אבל למה עדיין אין תמיכה H264 או במכשיר החדש של hauppauge, חבל...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
באמת מרגיז.
כנראה שלא תהיה לנו ברירה אלא לעבוד למדיה פורטל או Sage TV.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפעמים ההצהרות של מיקרוסופט מזכירות נאומים של פוליטיקאים מסויימים שבהם כל הפעלים תמיד בלשון עתיד.
"יגיעו עדכונים" - שלא מגיעים בזמן
"נוסיף פונקציות" - שתמיד נדחות לגרסה הבאה
"נאפשר התאמות" - במידת האפשר ואם זה לא יפריע לנו יותר מידי
בתור פתרון כולל ה VMC היה תמיד די עלוב, בעל יכולות מוגבלות, ממשק משתמש ביזארי ומעצבן ומהירות תגובה שאפשר היה לתזמן עם לוח שנה. מהכתבה ב engadget נראה שהעדכון יביא מעט מאוד מזור לתחלואי ה VMC.
"יגיעו עדכונים" - שלא מגיעים בזמן
"נוסיף פונקציות" - שתמיד נדחות לגרסה הבאה
"נאפשר התאמות" - במידת האפשר ואם זה לא יפריע לנו יותר מידי
בתור פתרון כולל ה VMC היה תמיד די עלוב, בעל יכולות מוגבלות, ממשק משתמש ביזארי ומעצבן ומהירות תגובה שאפשר היה לתזמן עם לוח שנה. מהכתבה ב engadget נראה שהעדכון יביא מעט מאוד מזור לתחלואי ה VMC.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמה דברים לא ברורים לי - מדוע היה צריך ארכיטקטורה חדשה שהיא ספציפית ל-MCE/VMC, בעוד ש-DIRECTSHOW עובד כבר מזמן כראוי? למה פשוט לא לממש את VMC כמבוסס עליה (וכך היה תואם לכל כרטיסי ה-CAPTURE כמעט...).
אי תמיכה ב-H264 ו-VC1 מובנה ב-VISTA נראה בעיני כפספוס רציני ביותר. היה צריך להיות CODEC מובנה ובהחלט תמיכה בזה ברמת הקלטה וטיונרים.
אי תמיכה ב-H264 ו-VC1 מובנה ב-VISTA נראה בעיני כפספוס רציני ביותר. היה צריך להיות CODEC מובנה ובהחלט תמיכה בזה ברמת הקלטה וטיונרים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
^^^ נכון מאוד. ואם לא codec אז לפחות splitter מובנה.
בקשר לאריטקטורה, MCE 2005 מבוסס ב 100% על DirectShow ועל DirectX Media Object. זה רק עם Vista שחל מעבר ל Media Foundation וזה לא ספציפי ל VMC. ל MFO יש בכל זאת כמה יתרונות על DirectShow ושניים שעולים לי בראש הם ה EVR וה Multimedia Scheduler.
בקשר לאריטקטורה, MCE 2005 מבוסס ב 100% על DirectShow ועל DirectX Media Object. זה רק עם Vista שחל מעבר ל Media Foundation וזה לא ספציפי ל VMC. ל MFO יש בכל זאת כמה יתרונות על DirectShow ושניים שעולים לי בראש הם ה EVR וה Multimedia Scheduler.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.