נושא: Resistance: Fall of Man מה קורה פה?!
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
קיבלתי את המשחק הנ"ל ולתמימותי התחלתי אותו על MEDIUM. כבר בהתחלה גיליתי איזו טעות זו. החיילים שבאים איתך במשימה נשחטים תוך שניות ספורות והדמות שלך מאבדת חיים בקצב ירידת הדולר לאחרונה. גם שיטת המחסה לא קיימת, האויב מצליח לפגוע בי גם מעבר למחסה מלא. מה קורה פה?!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בנוגע לבעיית המחסות - יש לאויבים שם כדורים שקודחים דרך קירות. הם מרססים את המחסה בדברים האלה, ותוך 2-3 שניות הכדור עובר לצד השני וממשיך לעוף. למרבה המזל, אפשר לקחת מהם את הרובה הזה, והוא מאוד עוזר במקומות מסויימים (שיחקתי רק בדמו, וניצלתי אותו היטב שם).
-
Huber
- חבר במועדון HT

מה שמוביל לשאלה הברורה מאליה - למה ליצור מחסות אם ככה? הזוי...
אני אתן לו עוד סיכוי בסופ"ש על רמת EASY - במידה ולא ילך אני אחליף אותו למשהו אחר. כנראה שאני לא כזה גיימר מוצלח כמו שחשבתי, הא?
ד"א - תסתכלו בסוף הסירטון בקישור - זה מה שקורה לי שוב ושוב. הצלחתי לעבור את הנקודה הזו אחרי הרבה הרבה מאמץ:
http://www.gamespot.com/video/928399/61 ... ay-movie-9
אני אתן לו עוד סיכוי בסופ"ש על רמת EASY - במידה ולא ילך אני אחליף אותו למשהו אחר. כנראה שאני לא כזה גיימר מוצלח כמו שחשבתי, הא?
ד"א - תסתכלו בסוף הסירטון בקישור - זה מה שקורה לי שוב ושוב. הצלחתי לעבור את הנקודה הזו אחרי הרבה הרבה מאמץ:
http://www.gamespot.com/video/928399/61 ... ay-movie-9
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בעיקרון, לא תמיד הם יורים את הכדורים האלה, ואם אתה שומר על ניידות, אפשר להסתדר. לחתור למגע זה לא רעיון טוב, כי הם צלפים ברוב המקרים.
מה שכן, אם אתה מחליט לוותר, בכמה אתה מוכר אותו?
מה שכן, אם אתה מחליט לוותר, בכמה אתה מוכר אותו?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אחלה משחק לדעתי.... היה ממש כיף לסיים אותו
בשלב מסויים במשחק הדמות שלך מקבלת את היכולת לרפא את עצמה, אמנם לא לרמת מקסימלית אבל לרמה של כל רבע (אם אני זוכר נכון מד הבריאות שם מורכב מ 4 רבעים)
בשלב מסויים במשחק הדמות שלך מקבלת את היכולת לרפא את עצמה, אמנם לא לרמת מקסימלית אבל לרמה של כל רבע (אם אני זוכר נכון מד הבריאות שם מורכב מ 4 רבעים)
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- urik79
- חבר מביא חבר

זאת דיי ההתחלה של המשחק, כמה שאני זוכר. אכן נקודה קשה...Huber כתב:מה שמוביל לשאלה הברורה מאליה - למה ליצור מחסות אם ככה? הזוי...
http://www.gamespot.com/video/928399/61 ... ay-movie-9...
-
Huber
- חבר במועדון HT

מתי? תפיח בי תקווהurik79 כתב:אחלה משחק לדעתי.... היה ממש כיף לסיים אותו
בשלב מסויים במשחק הדמות שלך מקבלת את היכולת לרפא את עצמה, אמנם לא לרמת מקסימלית אבל לרמה של כל רבע (אם אני זוכר נכון מד הבריאות שם מורכב מ 4 רבעים)...
והאם הריפוי הוא אוטומטי או שצריך ערכת בריאות או משהו בסיגנון?
נכון - זו ההתחלה, אבל אם הייתי צריך לחזור עליה כ"כ הרבה פעמים כנראה שזה לא המשחק בשבילי.
אני אנסה שוב על EASY בסופ"ש הבא.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני לא אוהב משחקים תזזיתים (בגלל זה אף פעם לא אהבתי שוטרים המוניים ברשת). אני לא חותר למדע, להיפך, אני מנסה להתחבא, אבל הבנתי שזו לא הדרך.Malcontent כתב:בעיקרון, לא תמיד הם יורים את הכדורים האלה, ואם אתה שומר על ניידות, אפשר להסתדר. לחתור למגע זה לא רעיון טוב, כי הם צלפים ברוב המקרים.
מה שכן, אם אתה מחליט לוותר, בכמה אתה מוכר אותו?...
אני אנסה שוב על EASY בשישבת ואם זה לא ילך אני מחפש החלפה של משחק מול משחק ולא מכירה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

על הריפוי אני יכול לספר כי היה אותו בדמו.
מד הבריאות מחולק לארבעה רבעים, ואחרי כמה שניות שלא נפגעים, הבריאות מתחדשת עד הרבע שבו היא נמצאת (למשל, אם איבדת כמעט חצי מהחיים, אחרי כמה שניות מאחורי מחסה תחזור ל75%), ויש מין שפופרות צהובות שמחזירות 25% כל אחת מהן.
מד הבריאות מחולק לארבעה רבעים, ואחרי כמה שניות שלא נפגעים, הבריאות מתחדשת עד הרבע שבו היא נמצאת (למשל, אם איבדת כמעט חצי מהחיים, אחרי כמה שניות מאחורי מחסה תחזור ל75%), ויש מין שפופרות צהובות שמחזירות 25% כל אחת מהן.
ההתחלה יותר קשה משאר המשחק כי אתה לא כ"כ רגיל וגם יש את העניין של הבריאות. את היכולת של הריפוי אתה מקבל יחסית מוקדם וזה נעשה אוטומטי. אל תפסיק, משחק אדיר!
עד שקניתי את הPS3 לא הייתה לי מעולם קונסולה, וזה המשחק הראשון ששיחקתי עליה (התחלתי על מדיום והצלחתי לסיים). אל תוותר, משחק אדיר!
עד שקניתי את הPS3 לא הייתה לי מעולם קונסולה, וזה המשחק הראשון ששיחקתי עליה (התחלתי על מדיום והצלחתי לסיים). אל תוותר, משחק אדיר!
-
Huber
- חבר במועדון HT

נדב -
אני אנסה שוב בשישבת על EASY ואדווח
אני אנסה שוב בשישבת על EASY ואדווח
- urik79
- חבר מביא חבר

בדיוק כמו ש Malcontent אמר.Malcontent כתב:על הריפוי אני יכול לספר כי היה אותו בדמו.
מד הבריאות מחולק לארבעה רבעים, ואחרי כמה שניות שלא נפגעים, הבריאות מתחדשת עד הרבע שבו היא נמצאת (למשל, אם איבדת כמעט חצי מהחיים, אחרי כמה שניות מאחורי מחסה תחזור ל75%), ויש מין שפופרות צהובות שמחזירות 25% כל אחת מהן....
הריפוי העצמי מגיע בשלב יחסית מוקדם במשחק.
כמו כן בשדה הקרב פזורות ערכות ריפוי צהובות כאלו שמחזירות 25% מהכוח.
אל תתיאש.....
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אחד המשחקים 
יש שם המון קרבות, אני נהנתי מאוד לשחק אותו, והוא היה הראשון שרכשתי, הוא גם אחד הארוכים...
לגבי המסך שנתקעת בו,נסה להתרחק מהאוייבים שלך, תפוס מחסה וחסל את הבחור שיושב במרפסת.
יש שם המון קרבות, אני נהנתי מאוד לשחק אותו, והוא היה הראשון שרכשתי, הוא גם אחד הארוכים...
לגבי המסך שנתקעת בו,נסה להתרחק מהאוייבים שלך, תפוס מחסה וחסל את הבחור שיושב במרפסת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני מציע לך לא להרים ידיים בכזו קלות.
את כל המשחקים שברשותי אני תמיד משחק על הרמה הקשה ביותר.
הסיבה הפשוטה לכך היא שהם נגמרים בצורה כזו הרבה יותר לאט.
RESISTANCE הוא אחד המשחקים המהנים והיותר ארוכים שיצאו לפליסטיישן3.
חבל יהיה לך לזרוק אותו הצידה רק בשם התסכול.
על מנת לעבור את הקטע בו נתקעת עליך לתפוס מחסה ולעשות מה שנקרא
POP AND SHOOT - לפתוח זיק בצה"לית - להתכופף, לקום שנייה, לירות ומיד שוב להתכופף.
עובד נהדר.
את כל המשחקים שברשותי אני תמיד משחק על הרמה הקשה ביותר.
הסיבה הפשוטה לכך היא שהם נגמרים בצורה כזו הרבה יותר לאט.
RESISTANCE הוא אחד המשחקים המהנים והיותר ארוכים שיצאו לפליסטיישן3.
חבל יהיה לך לזרוק אותו הצידה רק בשם התסכול.
על מנת לעבור את הקטע בו נתקעת עליך לתפוס מחסה ולעשות מה שנקרא
POP AND SHOOT - לפתוח זיק בצה"לית - להתכופף, לקום שנייה, לירות ומיד שוב להתכופף.
עובד נהדר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל מי שמציע לי להתכוף ולתפוס מחסה לא קרא את הת'רד הזה או לא שיחק במשחק.
הנשק של החייזירם עובר מעל המחסה ומצליח לפגוע בדמות גם כשאתה מכוסה לחלוטין. לא מאמין לי? בדוק והיווכח.
אני לא אתייאש, אני אנסה שוב בסופ"ש על רמת EASY ונראה אולי הפעם אצליח יותר, רק רצית לוודא שהבעייה לא בי ולפי הפידבקים המשחק הזה באמת לא קל. תודה בכל מקרה.
הנשק של החייזירם עובר מעל המחסה ומצליח לפגוע בדמות גם כשאתה מכוסה לחלוטין. לא מאמין לי? בדוק והיווכח.
אני לא אתייאש, אני אנסה שוב בסופ"ש על רמת EASY ונראה אולי הפעם אצליח יותר, רק רצית לוודא שהבעייה לא בי ולפי הפידבקים המשחק הזה באמת לא קל. תודה בכל מקרה.