DENON AVR1404 VS 1705

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

עריכה:וויתרתי על כל הרסיברים שהצעתי ואני מבקש לדעת על הדנון 1404 מול ה1705

נא לרדת להודעה למטה :o
נערך לאחרונה על ידי ShayGTi ב 16/11/2005 19:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

E60B5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מה שלא יהיה - רק לא KENWOOD.

שליחה #2 

לא מכיר את פנסוניק בתחום הרסיברים, אך בבעלותי רסיבר Kenwood משנת 98' (Krv-888, נקנה ב-4000 ש"ח!!!) שחודש לאחר רכישתו החל לייצר 'זמזומי' לוואי בווליום גבוה, מה שלימד אותי לקח אחד אודות Kenwood, ולקח נוסף ולא פחות חשוב אודות היבואן (ניופאן), ש"ניסה" לתקן את הפגם ונכשל יותר מפעם אחת. בקיצור, אני לא יודע איך המכשיר הספציפי הנ"ל ואיך השירות של היבואן כיום, אך מאז נשבעתי לפרסם את דבר המקרה ברבים בכל פעם שאתקל באדם תמים החושב על Kenwood ברצינות. אין מה לעשות, המותג הזה הרוויח את 'המוניטין' שלו ביושר...
בכל מקרה, כמו שתמיד אומרים (בצדק) פה באתר - לך תקשיב, ובלי קשר, חפש ביקורות מעמיקות ברחבי הרשת בכדי לאתר נקודות אובייקטיביות בעייתיות (אמינות, הנדסת אנוש וכו'). בנוסף, קווה שיענו לך פה אנשים בעלי ניסיון עם המכשירים שאתה בודק.
באופן אישי, ברמות האלו של המכשירים, לי יש ניסיון עם JVC-6042, שבהחלט שווה את מחירו לדעתי (סביב ה-1000 ש"ח), ולא סובל מבעיות כל שהן. בנוסף, קח בחשבון לדעתי גם את הדגמים הזולים של Yamaha, אותם אפשר להשיג במחירים קרובים למה שאתה מחפש (יש גם בפומביות) שאולי יעלו באיכותם על הפנסוניק.
בהצלחה, וזכור:
מה שלא יהיה - רק לא KENWOOD.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

דווקא מפתיע אותי מה שאתה אומר, יש לי מערכת סטראו של קנווד שנקנתה לפני 5 וחצי שנים וגם היום כוחה במותניה והסאונד מצויין, אני מאמין שפשוט נפלת על מכשיר פגום :? אני אישית מאוד סומך על קנווד אבל אקח לתשומת ליבי את דבריך. :lol:
בנוגע למכשירים ש"דגתי" בכוונה בחרתי בדגמים הדקים כי הם הכי ניראו לי אז אני מקווה שלמישהו כאן יצא להתנסות איתם ויוכל לתת חוות דעת.
וביקורות ברשת לא הצלחתי למצוא, כל מה שקיבלתי בגוגל זה כל מיני אתרי מכירות והשוואות מחירים. :x

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

ההספק לא צריך להיות שיקול , מכל השלושה ההיתי לוקח את הפיוניר, ואם תוכל להתאמץ לכיוון ה 1500 שח ההיתי הולך על דנון שהרבה יותר טוב מהשלושה.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

יותר טוב מאיזו בחינה?
אני צריך רסיבר יחסית פשוט שיתמוך בפורמטים הנדרשים.
אין לי הרבה לחבר אליו, סה"כ פלייסטיישן ומחשב, אבל כמובן שאיכות הסאונד מאוד חשובה לי....

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

מצאתי עוד רסיבר שניראה הכי מתאים לי מבחינת מחיר ומבחינת חיבורים ואיכות (לפי הביקורות), JVC 5052
איך הוא?

ושוב אני מבקש המלצה לרמקול סנטר עד 800 ש"ח... :o

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #7 

אתה מבקש גם משהו פשוט אבל גם שיהיה איכותי בסאונד אז כתבתי שבהכי זול בסביבות 1500 שח יש את הדנון מהסידרה הנמוכה שהוא פשרה מצויינת בין מחיר לסאונד. לגבי ה JVC איזה ביקורת מזאפ ?
אם כבר נכנסת לזאפ חפש שם סנטרים עד 800 שח , יש את הטנוי וה JBL ואם תוכל ללכת על CODA 80 של KEF תעשה עיסקה מצויינת.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ב1500 מצאתי את הAVR1404, לזה התכוונת?

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

חבר'ה איך הAVR1404? ראיתי שיש גם את ה1705 אבל זה קצת חורג מהתקציב ואני לא בטוח שאני צריך את כל מה שהוא מציע.

haim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

למרות שזה כבר לא הנושא-קנווד

שליחה #10 

היה בבעלותי רסיבר קנווד 8030 שרכשתי לפני מספר שנים
הרסיבר היה טוב מאוד למחירו והיום הוא יושב אצל הורי לאחר שרכשו פלזמה והיה להם צורך ברסיבר מתקדם
משום מה לקנווד יצא שם גרוע בפורום ובאותה תקופה שבה נרכש ה 8030 רוב בית ישראל רכשו ימאהה שלדעתי היו נחותים מקנווד בביצועים
היום אני בעלים של דנון -רסיבר מעולה אבל אני מרגיש שהשחיטה המוחלטת של קנווד בארץ אינה במקום

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”