מכיוון שאשתי רואה בכל רמקול מפגע מכוער שיש לחסל עוד לפני שהוא נולד, הצלחתי להתפשר איתה אך ורק על רמקולים שקועים. בשל המחירים בארץ החלטתי ליבא מארה"ב רמקולים של Polk Audio.
האמת היא שגם רסיבר רציתי לייבא, חשבתי ברצינות רבה על ה- Onkyo TX-SR606 אבל דווקא נושא חוסר תאימות תחנות הרדיו שבר אותי
בחזרה לרמקולים, הקדמיים אני מתכוון לקחת זוג RC85i והאחוריים זוג RC80i עגולים שקועים בתקרה (בעצם קורת גבס שמשמשת לתאורה ונמצאת מעל הספה) ואולי אפילו אותם RC85i כמו הקדמיים (צורה מלבנית). סאב אני כנראה אקח את PSW10 היחיד שעבר את מבחן המראה החיצוני של אשתי (וגם בקושי רב) וגם משום שאני לא ממש איש של בסים כבדים.
הבעיה שלי היא הסנטר שאני מתכוון להשקיע מעל המסך. ניתן כמובן להתמש באותו אחד כמו הקדמיים, אבל אז אני "מפסיד" רמקול כי הם ארוזים רק בזוגות.
חלופה שניה, לשים אותו בתור סנטר אחורי וליצור מערכת 6.1.
חלופה שלישית, רמקול רחב איכותי יותר ויקר יותר, למשל TC265i.
שאלותיי:
1. למישהו יש נסיון עם הרמקולים האלו? שמעתי דגם פחות מתקדם שלהם והם נשמעו טוב יחסית.
2. הגיוני לשים סנטר אחורי אם יש לי רמקול מיותר? הרסיבר יתמוך בכלל במערכת 6.1 כזו, או רק 5.1 או 7.1 ?
3. האם יש טעם להשקיע בסנטר איכותי יותר מהקדמיים (כולם יהיו בדיוק באותו מישור)? אציין שאני גם רוצה לשמוע הרבה מוזיקה.
תודה,
אבי