צביעת שאסי של פטיפון
-
yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
רציתי לדעת היכן ניתן לצבוע באזור המרכז שאסי של פטיפון מאלומיניום.
הומלץ לי על פחח רכב אך חשבתי שמפעל לייצור מתכות/אלקטרוניקה יהיה יותר מתאים לכך. בהתחלה חשבתי לעשות את זה בעצמי בעזרת ספריי צבע מיוחד למתכת אבל הבנתי שאי אפשר להתחרות באמבטיית צבע מבחינת הגימור.
אשמח לעצות בנושא,
תודה.
רציתי לדעת היכן ניתן לצבוע באזור המרכז שאסי של פטיפון מאלומיניום.
הומלץ לי על פחח רכב אך חשבתי שמפעל לייצור מתכות/אלקטרוניקה יהיה יותר מתאים לכך. בהתחלה חשבתי לעשות את זה בעצמי בעזרת ספריי צבע מיוחד למתכת אבל הבנתי שאי אפשר להתחרות באמבטיית צבע מבחינת הגימור.
אשמח לעצות בנושא,
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי יובל
כמה דברים:
1. פחח צבע יוציא לרוב תוצאות טובות מאוד ולו בגלל שבצביעת רכב, הגימור והניקיון של העבודה הם קריטיים.
2. עם ספריי בפחית שאתה קונה בהום-סנטר לא תקבל תוצאות טובות כאלו ולו בגלל כמה דברים:
- פיזור אחיד (אתה לא יכול לשלוט על זה עם האצבע ובהתבסס על הלחץ הפנימי של המיכל, אתה צריך אקדח עם לחץ אויר).
- היכולת לייבש את זה בצורה מבוקרת ובחלל נקי מאבק וחלקיקים אחרים.
3. אלומיניום יכול להיצבע בכמה דרכים (תלוי מה הגימור והצבע שאתה מחפש) אבל אפשר צבע יבש (אבקה) צבע רטוב וגם לעשות אנודייז.
על איזה גימור חשבת?
האם אתה רוצה לשמור על הטקסטורה של האלומיניום או שזה ייראה GLOSS כמו רכב?
כמה דברים:
1. פחח צבע יוציא לרוב תוצאות טובות מאוד ולו בגלל שבצביעת רכב, הגימור והניקיון של העבודה הם קריטיים.
2. עם ספריי בפחית שאתה קונה בהום-סנטר לא תקבל תוצאות טובות כאלו ולו בגלל כמה דברים:
- פיזור אחיד (אתה לא יכול לשלוט על זה עם האצבע ובהתבסס על הלחץ הפנימי של המיכל, אתה צריך אקדח עם לחץ אויר).
- היכולת לייבש את זה בצורה מבוקרת ובחלל נקי מאבק וחלקיקים אחרים.
3. אלומיניום יכול להיצבע בכמה דרכים (תלוי מה הגימור והצבע שאתה מחפש) אבל אפשר צבע יבש (אבקה) צבע רטוב וגם לעשות אנודייז.
על איזה גימור חשבת?
האם אתה רוצה לשמור על הטקסטורה של האלומיניום או שזה ייראה GLOSS כמו רכב?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא, אנודייז זה ציפוי באלקטרוליזה - http://en.wikipedia.org/wiki/Anodising
לקבלת גימור GLOSS, הכי קל ופשוט זה פחח רכב.
אני מכיר מישהו שיוכל לעשות את זה בקלות ולא יקר, במיוחד אם הם כבר ערבבו את הצבע עבור תיקון של רכב.
לקבלת גימור GLOSS, הכי קל ופשוט זה פחח רכב.
אני מכיר מישהו שיוכל לעשות את זה בקלות ולא יקר, במיוחד אם הם כבר ערבבו את הצבע עבור תיקון של רכב.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: