לא נשמע קצת מופרך? אתר קניות זול מאוד! 1080
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
http://mcomv.com/productinfo.asp?id=3298
דיברתי עם החברה הזאת , הם אומרים שכל המוצרים ישירות מהמפעל ומקוריים
הם יבואנים ובד"כ מוכרים במספר יחידות גדול, בגלל זה המחיר הזול
אבל הם בודקים בשבילי אם אוכל להזמין יחידה אחת להתרשמות מהשרות.
תסתכלו גם על שאר האביזרים...
דיברתי עם החברה הזאת , הם אומרים שכל המוצרים ישירות מהמפעל ומקוריים
הם יבואנים ובד"כ מוכרים במספר יחידות גדול, בגלל זה המחיר הזול
אבל הם בודקים בשבילי אם אוכל להזמין יחידה אחת להתרשמות מהשרות.
תסתכלו גם על שאר האביזרים...
-
staticx
- חבר מכור קשה

אני בדיוק בודק את העניינים מול האתר הזה, הזמנתי מוצר ב 130 יורו, אם יגיע ויהיה הכל בסדר, אעדכן אותכם ונראה הלאה.
משיחות שלי איתם הם נשמעים רציניים אבל... אף פעם אי אפשר לדעת... לפחות עד שזה לא מגיע לפה.
אם זה יעבוד אין ספק שאקנה שם 50 אינטש..אה.. וגם את הכלב הזה AIBO
תמיד רציתי כלב-בוט
משיחות שלי איתם הם נשמעים רציניים אבל... אף פעם אי אפשר לדעת... לפחות עד שזה לא מגיע לפה.
אם זה יעבוד אין ספק שאקנה שם 50 אינטש..אה.. וגם את הכלב הזה AIBO
המוצרים אורגינליים או חיקויי, צריך להזהר עם הסינים האלה. מי שהיה בסין בטח יודע שיש להם חיקויים להכל: שעונים, ביגוד, מוצרי חשמל וכדומה והאיכות שלהם על הפנים(במיוחד תוחלת החיים של המוצר).
אני אשמח לשמוע ממי שהזמין את דעתו.
אני אשמח לשמוע ממי שהזמין את דעתו.
לדעתי - תרמית !!!
כדברי WESTERN un-ion
אם זה נראה טוב מכדי להיות אמיתי......, זה כנראה בדיוק כך !!!!
אם זה נראה טוב מכדי להיות אמיתי......, זה כנראה בדיוק כך !!!!
נערך לאחרונה על ידי nimmer ב 05/07/2008 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
נחכה לעדכונךstaticx כתב:אני בדיוק בודק את העניינים מול האתר הזה, הזמנתי מוצר ב 130 יורו, אם יגיע ויהיה הכל בסדר, אעדכן אותכם ונראה הלאה.
אם זה יעבוד אין ספק שאקנה שם 50 אינטש..אה.. וגם את הכלב הזה AIBOתמיד רציתי כלב-בוט
...
-
staticx
- חבר מכור קשה

לפעמים לוקחים סיכונים, בוא נגיד ככה, במניות אני מפסיד יותר 
לא יקרה כלום אם ילכו לפח 130 יורו. אני אעמוד בזה, זה שווה את הבדיקה בייחוד שאני מתכנן לקנות טלויזיה בקרוב.
הם אישרו לי להזמין מוצר אחד על מנת להתרשם מהשרות, אבל בעיקרון הם מוכרים ביחידות של 5 לפחות להזמנה, כמובן שזה תלוי במוצר. אני מניח שארצה לקנות טלויזיה הם לא ידרשו 5 יחידות, וגם אם כן, אני בטוח שברגע שזה יעבוד לא תהיה בעייה לארגן אנשים בפורום שירצו לקנות
.
אני מקווה שזה יעבוד... יש שם דברים מגניבים שאני רוצה לקנות...(כלב AIBO, מע' תופים חשמלית, אפיפון לס פול, אקסבוקס,אייפון וכו'
)
לא יקרה כלום אם ילכו לפח 130 יורו. אני אעמוד בזה, זה שווה את הבדיקה בייחוד שאני מתכנן לקנות טלויזיה בקרוב.
הם אישרו לי להזמין מוצר אחד על מנת להתרשם מהשרות, אבל בעיקרון הם מוכרים ביחידות של 5 לפחות להזמנה, כמובן שזה תלוי במוצר. אני מניח שארצה לקנות טלויזיה הם לא ידרשו 5 יחידות, וגם אם כן, אני בטוח שברגע שזה יעבוד לא תהיה בעייה לארגן אנשים בפורום שירצו לקנות
אני מקווה שזה יעבוד... יש שם דברים מגניבים שאני רוצה לקנות...(כלב AIBO, מע' תופים חשמלית, אפיפון לס פול, אקסבוקס,אייפון וכו'