מתכוון לשדרג את ה ק"ב ויש לי שאלה
בתקווה שעד סוף החודש אני סוף סוף אקנה בית אני מתכוון לקנות סט שלם של רמקולים מסידרת JBL STUDIO ואני אצטרך כנראה לצערי סאב וופר מכיוון שהרמקולים
(L820 ו LC2) לא יורדים מתחת ל 50 הרץ. הסאב התואם (8400) הוא מפלצתי ומגושם ואני לא מתלהב כל כך לרכוש אותו. האם מישהו מכיר סאב יותר אסטטי וקומפקטי שיורד ל 20 הרץ שיתאים לסט? אני מתכוון לשדרג גם את הרסיבר וחשבתי על האונקיו 803E, מה דעתכם?
(L820 ו LC2) לא יורדים מתחת ל 50 הרץ. הסאב התואם (8400) הוא מפלצתי ומגושם ואני לא מתלהב כל כך לרכוש אותו. האם מישהו מכיר סאב יותר אסטטי וקומפקטי שיורד ל 20 הרץ שיתאים לסט? אני מתכוון לשדרג גם את הרסיבר וחשבתי על האונקיו 803E, מה דעתכם?
על הרמקולים בלי הסאב אני מתכוון לשלם בערך 4500. אני מניח שהסאב צריך לעלות בין 3000 ל 5000 שקל.
הסאב של אותה סידרה פשוט ענק. מדובר בקופסא של MDF עם דרייבר של 12 אינץ והגברה של 600 ואט RMS. הוא תופס הרבה מקום ולא מוסיף יופי למקום שבו הוא נמצא והוא חזק מאוד, למה אני צריך את זה.
הסאב של אותה סידרה פשוט ענק. מדובר בקופסא של MDF עם דרייבר של 12 אינץ והגברה של 600 ואט RMS. הוא תופס הרבה מקום ולא מוסיף יופי למקום שבו הוא נמצא והוא חזק מאוד, למה אני צריך את זה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לדעתי לך על ולודיין או B&W. הוולודיין טוב יותר לק"ב (ברמת המחירים שלך) וה-B&W יהיה יותר מוסיקלי. בשני המיקרים מדובר בתיבות לא גדולות במיוחד, מעוצבות יפה ועם רכיב של 10"
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
B&W 610XP אלמנט 10" אקטיבי ומאחור פסיבי ,מגבר 500W יעשהzeev78 כתב:בתקווה שעד סוף החודש אני סוף סוף אקנה בית אני מתכוון לקנות סט שלם של רמקולים מסידרת JBL STUDIO ואני אצטרך כנראה לצערי סאב וופר מכיוון שהרמקולים
(L820 ו LC2) לא יורדים מתחת ל 50 הרץ. הסאב התואם (8400) הוא מפלצתי ומגושם ואני לא מתלהב כל כך לרכוש אותו. האם מישהו מכיר סאב יותר אסטטי וקומפקטי שיורד ל 20 הרץ שיתאים לסט? אני מתכוון לשדרג גם את הרסיבר וחשבתי על האונקיו 803E, מה דעתכם?...
את העבודה יורד ל 20 HZ ולא גדול יחסית חיצונית.
זה הסאב המוביל של סדרת 600 החדשה של B&W .