47pfl9632 או la46a650 ?
שלום אני הייתי נעול על הסמסונג אך כשבאתי לשקם אלקטריק כדי לראות איזו רזולוציה הכי כדאי לי, המוכר אמר שהוא בכלל ממליץ מאוד על הפיליפס ושהיא זכתה בטלויזיה הכי טובה לשנת 2008 ועוד דברים והילל כמה הטלויזיה הזאת הכי טובה.
מה דעתכם?
ובנוסף האם 46-47 אינץ' זה מספיק טוב ל-2.9-3.2 מטר?
אני כותב הודעה זו כי אולי אני כ"כ נעול על הסמסונג כך שאני מפספס משהו
מה דעתכם?
ובנוסף האם 46-47 אינץ' זה מספיק טוב ל-2.9-3.2 מטר?
אני כותב הודעה זו כי אולי אני כ"כ נעול על הסמסונג כך שאני מפספס משהו
איפה ראית את הסמסונג? חוץ מבארמגדון לא מצאתי איפה מוכרים את זה וזה בר"ג ואני מנתניה ככה שעוד לא יצא לי להיות שם. מה גם שאני לא יכול לעשות סקר שוק אם אני מכיר רק מקום אחד שמוכר אותו.
ואתה חושב ש-52 זה גדול מידי למרחק כזה?
ואתה חושב ש-52 זה גדול מידי למרחק כזה?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לתכני HD המרחק מעולה אבל לשידורים רגילים זה כבר סיפור אחר...pickitup כתב:איפה ראית את הסמסונג? חוץ מבארמגדון לא מצאתי איפה מוכרים את זה וזה בר"ג ואני מנתניה ככה שעוד לא יצא לי להיות שם. מה גם שאני לא יכול לעשות סקר שוק אם אני מכיר רק מקום אחד שמוכר אותו.
ואתה חושב ש-52 זה גדול מידי למרחק כזה?...
שקם אלקטריק עובדים עם פיליפס ולמוכרים שלהם יש עמלות גבוהות יותר על המסכים של פיליפס.לא צריך להקשיב למוכרים ברשתות יותר מידי,תלך לחנות מתמחה ותקבל חוות דעת מקצועית יותר ועם פחות אינטרס.אבל הכי חשוב שתקנה את מה שהכי אהבת ולא מה שהמוכר אמר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני מדבר גם על 52.pickitup כתב:אני פשוט לא מוצא ברשת שום מקום עם הטלויזיה פרט לארמגדון, גם לא באתר של סמליין ואלמ
תודה על התשובות
nils3373 ו- beni1255, אתם מדברים על מרחק בשביל 52 או 46?...