http://www.ps3fanboy.com/2008/07/04/rep ... d-blu-ray/
כתבה מעניינת
PS3 saved Blu Ray
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא מפתיע.
לא חושב שהיו מכירות כאלה לנגני BLU-RAY נפרדים.
אגב העניין הגדול כאן הוא לדעתי בפסקה האחרונה:
What about the credibility of the report? Almost a year ago, the NPD Group found that 60% of PS3 owners didn't know it played Blu-ray discs. Is that a contradiction with this study or have consumers become more educated? As a side note, the study found the average gamer to be 33-years old with 24% that are older than 50. Are 25% gamers really 50 and over? If true, this might be good news for Sony.
ממוצע גילאי הגיימרים הוא 33? כש-24% מעל גיל 50
ואני חשבתי שאני כבר חריג שבגיל 29 משחק ב-PS.
מגניב לראות חטיאר בן 50 דופק מכות לשוטרים ב-GTA.
לא חושב שהיו מכירות כאלה לנגני BLU-RAY נפרדים.
אגב העניין הגדול כאן הוא לדעתי בפסקה האחרונה:
What about the credibility of the report? Almost a year ago, the NPD Group found that 60% of PS3 owners didn't know it played Blu-ray discs. Is that a contradiction with this study or have consumers become more educated? As a side note, the study found the average gamer to be 33-years old with 24% that are older than 50. Are 25% gamers really 50 and over? If true, this might be good news for Sony.
ממוצע גילאי הגיימרים הוא 33? כש-24% מעל גיל 50
ואני חשבתי שאני כבר חריג שבגיל 29 משחק ב-PS.
מגניב לראות חטיאר בן 50 דופק מכות לשוטרים ב-GTA.
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אתה לא חריג. יש לי המון חברים בני 30 ודרומה שמשחקים המון.
גיימינג היום זה תחביב לא זול ולא לכל ילד יש היום כסף לזה. אני זוכר כשני הייתי ילד היה לי כסף רק למגאסון
גיימינג היום זה תחביב לא זול ולא לכל ילד יש היום כסף לזה. אני זוכר כשני הייתי ילד היה לי כסף רק למגאסון
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הממוצע בחו"ל עמד לפני עשור כבר על 27, כנראה שהממוצע הולך וגדל. אני בן 31, נשוי פלוס ועדיין רואה את עצמי כגיימר.