מעט עזרה במדיה פורטל
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אחרי הכתב המעולה של עופר עברתי למדיה פורטל, אבל יש לי כמה דברים שאני פשוט לא מסתדר איתם.
1. יש לי שלט של iMon שהגיע עם המארז.
איך אני לכל הרוחות והשדים עושה Pause או Stop ?!
2. עשיתי עדכון של הספריית סרטים שלי דרך seret.co.il (משום מה הוא לא מוצא שום סרט בedb.co.il), אבל המון סרטים הוא לא מזהה למרות ששם התיקיה הוא מאוד ברור לעומת הקובץ עצמו שהוא על פי ההוצאה. איך פותרים את זה ?
בנוסף ברגע שהתוכנה מקטלגת את הסרטים אני רואה את המידע והתמונה רק שאני עומד על הקובץ ולא על הסיפריות של הקבצים, האם יש לזה פתרון ?
3. יש בתפריט גם TV SERIES', איך אני מוסיף לשם מידע או מכווין אותו לתיקיה ?
4. איך אני עובד עם SAMBA או כל שיתוף אחר (פרט לFTP שכן מצאתי). ?
תודה רבה לכולם
סופ"ש נעים
1. יש לי שלט של iMon שהגיע עם המארז.
איך אני לכל הרוחות והשדים עושה Pause או Stop ?!
2. עשיתי עדכון של הספריית סרטים שלי דרך seret.co.il (משום מה הוא לא מוצא שום סרט בedb.co.il), אבל המון סרטים הוא לא מזהה למרות ששם התיקיה הוא מאוד ברור לעומת הקובץ עצמו שהוא על פי ההוצאה. איך פותרים את זה ?
בנוסף ברגע שהתוכנה מקטלגת את הסרטים אני רואה את המידע והתמונה רק שאני עומד על הקובץ ולא על הסיפריות של הקבצים, האם יש לזה פתרון ?
3. יש בתפריט גם TV SERIES', איך אני מוסיף לשם מידע או מכווין אותו לתיקיה ?
4. איך אני עובד עם SAMBA או כל שיתוף אחר (פרט לFTP שכן מצאתי). ?
תודה רבה לכולם
סופ"ש נעים
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
1. תסתכל בהגדרות של התוכנה, נדמה לי שאיפשהו תחת general, יש טבלה שמפרטת את כל קיצורי המקשים, ואז תגדיר לך בתוכנה של ה-imon
2. שנה את שם הקובץ, עדיף בלי שום קשר, לא?
3.צריך להוריד את הפלאג-אין המדהים הזה, ועדיף מהשרשור שלו בפורום, ולא מהאיזור של ההורדות. אח"כ צריך, להגדיר אבל זה מאוד קל. אגב, שים לב לאפשרות של ה-fanart, הרקע מתחלף לפי הסדרה שאתה עומד עליה
4. מצטער, מה זה סמבה?...
2. שנה את שם הקובץ, עדיף בלי שום קשר, לא?
3.צריך להוריד את הפלאג-אין המדהים הזה, ועדיף מהשרשור שלו בפורום, ולא מהאיזור של ההורדות. אח"כ צריך, להגדיר אבל זה מאוד קל. אגב, שים לב לאפשרות של ה-fanart, הרקע מתחלף לפי הסדרה שאתה עומד עליה
4. מצטער, מה זה סמבה?...
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
תודה.
2. נוח לי לדעת מה שם ההוצאה לעתיד, לכן אני משאיר אותו כך (והתיקיה בשם המלא).
אבל זה לא משנה את העובדה שרק הקובץ מראה לי את התמונה והמידע, אני רוצה זאת ברמת התיקיה, איך ?
3. כן, זה מדהים, אמשיך לחפש.
2. נוח לי לדעת מה שם ההוצאה לעתיד, לכן אני משאיר אותו כך (והתיקיה בשם המלא).
אבל זה לא משנה את העובדה שרק הקובץ מראה לי את התמונה והמידע, אני רוצה זאת ברמת התיקיה, איך ?
3. כן, זה מדהים, אמשיך לחפש.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload