DIVX 7 - תמיכה מלאה בקונטיינר MKV (?)
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אהלן,
רציתי לדעת אם מישהו פה במקרה שמע את מה שאני שמעתי.
הקודק הבא בסדרת DIVX הולך להיות תואם MKV. מה שמשתמע מכך שכל הנגנים עם יציאות 720P/1080P יוכלו להוציא שדרוג ולסיים רשמית את מסכת ההמרות, סטרימרים, מחשבי סלון וכו' של כולנו.
מישהו שמע/ראה?
רציתי לדעת אם מישהו פה במקרה שמע את מה שאני שמעתי.
הקודק הבא בסדרת DIVX הולך להיות תואם MKV. מה שמשתמע מכך שכל הנגנים עם יציאות 720P/1080P יוכלו להוציא שדרוג ולסיים רשמית את מסכת ההמרות, סטרימרים, מחשבי סלון וכו' של כולנו.
מישהו שמע/ראה?
נשמע כמו איזה בלוף...
דיווקס , אלגוריתם לדחיסת וידאו, הוא מזמן כבר נחשב לא איכותי
סרטים שנדחסים בדיווקס ומשוחחרים מקבלים מייד ניוק..
האנקודר המקובל היום לדחיסה של סרטי SD הוא XVID
עכשיו לחלק העיקרי של השאלה שלך, MKV הוא קונטיינר שמכיל בתוכו קובץ וידאו ואודיו שדחוס בדרך כלל על ידי אנקודר X264 אותו הצ'יפ שנמצא במכשירי הדיווקס בכל מקרה לא יוכל לפענח, ושום שידרוג לא יוכל לגרום לזה.
מדובר בחומרה שונה שדרושה על מנת לפענח את דחיסת הוידאו של X264 חומרה כזאת נמצאת בסטרימרים , ובמחשב ביתי (מעבד חזק וכרטיס גרפי + קודקים).
לכן, זה נשמע לי כמו HOAX שמישהו מפיץ
חוץ מזה חיפוש על המילה DIVX 7 בגוגל לא מעלה כלום ....
סרטים שנדחסים בדיווקס ומשוחחרים מקבלים מייד ניוק..
האנקודר המקובל היום לדחיסה של סרטי SD הוא XVID
עכשיו לחלק העיקרי של השאלה שלך, MKV הוא קונטיינר שמכיל בתוכו קובץ וידאו ואודיו שדחוס בדרך כלל על ידי אנקודר X264 אותו הצ'יפ שנמצא במכשירי הדיווקס בכל מקרה לא יוכל לפענח, ושום שידרוג לא יוכל לגרום לזה.
מדובר בחומרה שונה שדרושה על מנת לפענח את דחיסת הוידאו של X264 חומרה כזאת נמצאת בסטרימרים , ובמחשב ביתי (מעבד חזק וכרטיס גרפי + קודקים).
לכן, זה נשמע לי כמו HOAX שמישהו מפיץ
חוץ מזה חיפוש על המילה DIVX 7 בגוגל לא מעלה כלום ....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום בעיה גם היום להכניס ווידאו שקודד ב DIVX לתוך אריזת MKV.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

והתשובה עדיין זהה. היות ואין קשר בין שיטת הקידוד לצורת האריזה אין מניעה טכנית גם היום ליצרנים המרובים של נגני ה DIVX לאפשר פתיחת אריזת MKV. \ה שאין בזה שום עיניין או הגיון מסחרי עבורם זה כבר סיפור אחר.
לא מספיק לפתוח את האריזה של ה MKV
הצ'יפ שהיום מפענח את דחיסת הדיווקס צריך להיות מסוגל גם לפענח את מה שבתוך האריזה.
במקרה של קבצי ה - MKV המשוחררים היום לרשת זה וידאו בקידוד X264 הצ'יפ שנמצא בתוך מכשירי הדי וי די לא יודע לפענח את הקידוד הזה.
כמובן שאם יוכנסו צ'יפים חדשים למכשירי הדי וי די שמסוגלים לפענח X264 וגם לתמוך ברזולוציה של 720P 1080P ביציאה דיגיטלית או קומפוננט זה משהו אחר...
כמובן שאז זה כבר לא יהיה רק מכשיר די וי די קורא דיווקס, אלא מכשיר HD שמסוגל לקרוא גם דיווקס ולנגן תקליטורי די וי די .
במקרה של קבצי ה - MKV המשוחררים היום לרשת זה וידאו בקידוד X264 הצ'יפ שנמצא בתוך מכשירי הדי וי די לא יודע לפענח את הקידוד הזה.
כמובן שאם יוכנסו צ'יפים חדשים למכשירי הדי וי די שמסוגלים לפענח X264 וגם לתמוך ברזולוציה של 720P 1080P ביציאה דיגיטלית או קומפוננט זה משהו אחר...
כמובן שאז זה כבר לא יהיה רק מכשיר די וי די קורא דיווקס, אלא מכשיר HD שמסוגל לקרוא גם דיווקס ולנגן תקליטורי די וי די .
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הבנתי אותך.
די הגיוני עכשיו כשאני חושב על זה.
לא משנה אם DIVX יתמוך ב-MKV, המכשיר עצמו יצטרך בראש ובראשונה לתמוך ב-X264
שזה פורמט הקידוד המקובל היום לסרטי HD.
באסות :/
די הגיוני עכשיו כשאני חושב על זה.
לא משנה אם DIVX יתמוך ב-MKV, המכשיר עצמו יצטרך בראש ובראשונה לתמוך ב-X264
שזה פורמט הקידוד המקובל היום לסרטי HD.
באסות :/
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין פה שום חדשה מרעישה. כפי שכתבתי מקודם, גם היום אפשר לארוז קובץ DIVX/XVID ב MKV במקום ב AVI. מי שחושב שע"י כך נגני DIVX מוגבלי SD כמו כל נגני ה DVD פתאום יתחילו לשיר ולזמר ב HD משלה את עצמו קשות.
אפשר רק לקוות שכתוצאה מכך תהייה תמיכה יותר רשמית מצד מיקרוסופט באריזה אבל אני לא מתכונן להחזיק את הנשימה שלי עד שזה יקרה.
אפשר רק לקוות שכתוצאה מכך תהייה תמיכה יותר רשמית מצד מיקרוסופט באריזה אבל אני לא מתכונן להחזיק את הנשימה שלי עד שזה יקרה.