בעיה בחיבור כבל HDMI בין ה PS3 לטלויזיה
איך חיברת את המכשיר קודם?
איך חיברת את הפי אס קודם?...
יכול להיות שהוא עדיין מחובר למסך במקביל בחיבור הישן?...
אם כן, תנתק אותו ותנסה שוב!
אם זה עדיין לא עובד, יכול להיות שמדובר בבעיות הצפנה HDCP..
נסה לשחק עם סדר ההדלקה.. תדליק קודם את המסך על האינפוט הנכון, ואז את הפי אס.
אם זה לא עובד אז הפוך, אם גם זה לא אז תדליק את המסך אבל על אינפוט אחר, כל מיני דברים.. זה נשמע מפגר.. וזה באמת די ככה.. אבל לעיתים זה פותר בעיות HDCP...
ואם עדיין אין לך תמונה, אז אני ממליץ לנסות את הדבר הבא:
בגדול, הפי אס 3 אמור לזהות לבד חיבור HDMI ולשלוח את הסיגנאל המקסימלי שהמסך מסוגל לקלוט.
יכול להיות שהפלייסטישן והמסך לא מצליחים להסתנכרן והפי אס 3 מנסה לשלוח סיגנאל בעל רזולוציה גבוהה מדי ממה שהמסך מסוגל לקלוט..
תסגור את הפי אס 3, תחבר אותו למסך בחיבור HDMI בלבד, ואז תאפס אותו חזרה להגדרות רזולוצייה בסיסית. (כתוב בחוברת הוראות שלו, לדעתי מדובר על לחיצה של שש שניות על לחצן ההפעלה, אבל אני זוכר בע"פ..)
אם כל זה לא מסדר את הבעייה והחיבור עדיין לא עובד, אז צריך לפרק את הבעיה לבעיות קטנות ולבדוק.. אם קיימת בעייה נקודתית במסך, בכבל, או בPS3.....
יכול להיות שהוא עדיין מחובר למסך במקביל בחיבור הישן?...
אם כן, תנתק אותו ותנסה שוב!
אם זה עדיין לא עובד, יכול להיות שמדובר בבעיות הצפנה HDCP..
נסה לשחק עם סדר ההדלקה.. תדליק קודם את המסך על האינפוט הנכון, ואז את הפי אס.
אם זה לא עובד אז הפוך, אם גם זה לא אז תדליק את המסך אבל על אינפוט אחר, כל מיני דברים.. זה נשמע מפגר.. וזה באמת די ככה.. אבל לעיתים זה פותר בעיות HDCP...
ואם עדיין אין לך תמונה, אז אני ממליץ לנסות את הדבר הבא:
בגדול, הפי אס 3 אמור לזהות לבד חיבור HDMI ולשלוח את הסיגנאל המקסימלי שהמסך מסוגל לקלוט.
יכול להיות שהפלייסטישן והמסך לא מצליחים להסתנכרן והפי אס 3 מנסה לשלוח סיגנאל בעל רזולוציה גבוהה מדי ממה שהמסך מסוגל לקלוט..
תסגור את הפי אס 3, תחבר אותו למסך בחיבור HDMI בלבד, ואז תאפס אותו חזרה להגדרות רזולוצייה בסיסית. (כתוב בחוברת הוראות שלו, לדעתי מדובר על לחיצה של שש שניות על לחצן ההפעלה, אבל אני זוכר בע"פ..)
אם כל זה לא מסדר את הבעייה והחיבור עדיין לא עובד, אז צריך לפרק את הבעיה לבעיות קטנות ולבדוק.. אם קיימת בעייה נקודתית במסך, בכבל, או בPS3.....
תנסה לאפס את הגדרות התצוגה ע"י הדלקת ה-PS3 בכפתור הראשי (ולא בשלט) עם לחיצה ארוכה (יהיה צפצוף אחד בהתחלה, ואחרי כמה שניות עוד מס' צפצופים).
אם זה לא עוזר אז תחליף טלוויזיה, לא יודע מה זה ITT אבל לא נשמע לי כמו טלוויזיה ששווה משהו
אם זה לא עוזר אז תחליף טלוויזיה, לא יודע מה זה ITT אבל לא נשמע לי כמו טלוויזיה ששווה משהו
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה המוצא של ה PS ?
איזו רזולוציות יודעת הטלביזיה לקבל ?
איזו רזולוציות יודעת הטלביזיה לקבל ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
טוב האמת היא שלפני כמה חודשים קניתי כבל HDMI לחיבור בין מחשב לטלויזיה וגם שם שברתי את הראש בכל מיני נסיונות ולהבין מדוע אני לא מצליח לחבר ביניהם.
עוד שבועיים אני אמור לקבל טלויזיה חדשה 42" 42LG60FR אולי זה יעבוד אז.
עוד שבועיים אני אמור לקבל טלויזיה חדשה 42" 42LG60FR אולי זה יעבוד אז.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אולי ..fibola כתב: עוד שבועיים אני אמור לקבל טלויזיה חדשה 42" 42LG60FR אולי זה יעבוד אז....
ואולי גם לא..
אז במקום לעסוק בניבוי, למה לא למצות את התהליך ולברר אחת ולתמיד למה זה לא עובד ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אוקיי,Lior_M כתב:אולי ..fibola כתב: עוד שבועיים אני אמור לקבל טלויזיה חדשה 42" 42LG60FR אולי זה יעבוד אז....
ואולי גם לא..
אז במקום לעסוק בניבוי, למה לא למצות את התהליך ולברר אחת ולתמיד למה זה לא עובד ?...
בחוברת של הטלויזיה שהוא דיי שטחי יש בעמוד אחרון product specification
ואז יש טבלה כדלקמן :
dimension (mm) weight (kg) power (w.
780*250*495 16 160
780*250*495 16.5 160
926*250*545 18.5 180
האם זה אומר לך משהו ?
עוד דבר, הכבל שקניתי הוא LEXUS HDMI-323
על האריזה רשום : "כבל דיגיטלי לאות וידאו ואודיו בחיבור HD תומך בפורמטים 1080i
וב- 1.3 באורך 2 מטר.
אם זה עוזר............
אולי בגלל שהטלויזיה היא 32" יש התנגשות עם ה 1080i ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

כן,fibola כתב: אוקיי,
בחוברת של הטלויזיה שהוא דיי שטחי יש בעמוד אחרון product specification
ואז יש טבלה כדלקמן :
dimension (mm) weight (kg) power (w.
780*250*495 16 160
780*250*495 16.5 160
926*250*545 18.5 180
האם זה אומר לך משהו ?
...
אומר לי מה הממדים הפיזיים של הטלביזיה שלך ..
זה כבר הרבה יותר טוב ..fibola כתב: על האריזה רשום : "כבל דיגיטלי לאות וידאו ואודיו בחיבור HD תומך בפורמטים 1080i
וב- 1.3 באורך 2 מטר....
כנראה שהמוצא של ה PS3 מכוון ל 1080P והטלביזיה תומכת באותו עד 1080i ובגלל זה אתה לא רואה תמונה.
אני מניח שהטלביזיה שלך היא HD ready כלומר רזולוציה של 720 קווים.
בהגדרות הווידאו של ה PS אתה צריך לקבוע רזולוציה של 720.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
טוב אז ככה,
נכנסתי ל setting ---> display setting ---> video output setting ובחרתי ב HDMI. וברגע שאני בוחר את זה המסך נהיה שחור (בתדר AV של הטלויזיה) בתדר HDMI עדין יש לי הודעת NO SIGNAL, אחרי 30 שניות ההגדרות חוזרות לטרם השינוי.
המקום היחידי שראיתי שאני יכול לשנות ל 720 זה תחת component / d terminal וברגע שאני עושה את זה המסך ב AV2 נהיה כחול וב HDMI עדין יש NO SIGNAL.
?
נכנסתי ל setting ---> display setting ---> video output setting ובחרתי ב HDMI. וברגע שאני בוחר את זה המסך נהיה שחור (בתדר AV של הטלויזיה) בתדר HDMI עדין יש לי הודעת NO SIGNAL, אחרי 30 שניות ההגדרות חוזרות לטרם השינוי.
המקום היחידי שראיתי שאני יכול לשנות ל 720 זה תחת component / d terminal וברגע שאני עושה את זה המסך ב AV2 נהיה כחול וב HDMI עדין יש NO SIGNAL.