HD = wow
היי,
טוב תשמעו אני לא אשגע אותכם לכן אקצר,התקינו לי HD של ייס,להזכיר שיש לי פיליפס 42PFL7603/D שקיבלתי לפני שבוע וחצי בערך,WOW זה בלשון המעטה,מדהים,תמונה חדה כמו סכין,המתקינים של ייס נפלו מהתצוגה של התמונה,האמת היא שאני אמור לקבל בשבוע הבא את המערכת קולנוע ביתי שלי,אחרי שאתקין אותה והמערכת תושלם אני משאיר למי שירצה הזמנה פתוחה לבוא ולראות,מדהים.
טוב תשמעו אני לא אשגע אותכם לכן אקצר,התקינו לי HD של ייס,להזכיר שיש לי פיליפס 42PFL7603/D שקיבלתי לפני שבוע וחצי בערך,WOW זה בלשון המעטה,מדהים,תמונה חדה כמו סכין,המתקינים של ייס נפלו מהתצוגה של התמונה,האמת היא שאני אמור לקבל בשבוע הבא את המערכת קולנוע ביתי שלי,אחרי שאתקין אותה והמערכת תושלם אני משאיר למי שירצה הזמנה פתוחה לבוא ולראות,מדהים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תתחדש!klkar כתב:היי,
טוב תשמעו אני לא אשגע אותכם לכן אקצר,התקינו לי HD של ייס,להזכיר שיש לי פיליפס 42PFL7603/D שקיבלתי לפני שבוע וחצי בערך,WOW זה בלשון המעטה,מדהים,תמונה חדה כמו סכין,המתקינים של ייס נפלו מהתצוגה של התמונה,האמת היא שאני אמור לקבל בשבוע הבא את המערכת קולנוע ביתי שלי,אחרי שאתקין אותה והמערכת תושלם אני משאיר למי שירצה הזמנה פתוחה לבוא ולראות,מדהים....
תעלה תמונות.
בוקר,
ב HD של יש משודרים הערוצים הבאים:
1.ערוץ הסרטים
2.ערוץ YES STARS
3.ערוץ נשיונל ג
4.ערוץ MGM
5.ערוץ ספורט 5
בכולם רואים מדהים,ערוץ MGM משדר גם סרטים ישנים,מה שאני לא מצליח להבין זה,איך רואים תמונה מדהימה כל כך
בסרט ישן? ואני מדבר על תמונה שחבל על הזמן,איך?
ספורט עדיין לא יצא לראות אבל,בנשיונל ג היתה תוכנית על ספורט וזה היה מדהים.
אני ממש לא מומחה בתחום,אני מסתמך על העיניים החדות שלי,אבל תאמינו לי,אם סרט ישן (שחור לבן)ששודר בערוץ MGM נראה כמו שהוא נראה ב HD,(לכל הרוחות אני לא יודע איך עושים את זה)אז אין מה להוסיף...
בכל אופן,מול ייס מה שעשיתי זה כך,רכשתי את מכשיר ה HD ואני מוגדר אצלהם כפיקדון ל 10 שנים,רוצה לומר,מחר בבוקר יש חבילה חדשה או לחילופין מכשיר חדש,אני מחזיר את המכשיר מקבל זיכוי על הסכום פחות 10%,יוצא שאני משלם להם 19 ש"ח לחודש על השימוש ב HD ,במקום 40 ש"ח.
ב HD של יש משודרים הערוצים הבאים:
1.ערוץ הסרטים
2.ערוץ YES STARS
3.ערוץ נשיונל ג
4.ערוץ MGM
5.ערוץ ספורט 5
בכולם רואים מדהים,ערוץ MGM משדר גם סרטים ישנים,מה שאני לא מצליח להבין זה,איך רואים תמונה מדהימה כל כך
בסרט ישן? ואני מדבר על תמונה שחבל על הזמן,איך?
ספורט עדיין לא יצא לראות אבל,בנשיונל ג היתה תוכנית על ספורט וזה היה מדהים.
אני ממש לא מומחה בתחום,אני מסתמך על העיניים החדות שלי,אבל תאמינו לי,אם סרט ישן (שחור לבן)ששודר בערוץ MGM נראה כמו שהוא נראה ב HD,(לכל הרוחות אני לא יודע איך עושים את זה)אז אין מה להוסיף...
בכל אופן,מול ייס מה שעשיתי זה כך,רכשתי את מכשיר ה HD ואני מוגדר אצלהם כפיקדון ל 10 שנים,רוצה לומר,מחר בבוקר יש חבילה חדשה או לחילופין מכשיר חדש,אני מחזיר את המכשיר מקבל זיכוי על הסכום פחות 10%,יוצא שאני משלם להם 19 ש"ח לחודש על השימוש ב HD ,במקום 40 ש"ח.
איך אתה רואה את הערוצים הרגילים ??
יש כאן לא מעט אנשים שאמרו שאת ערוצי HD רואים טוב אבל ערוצים רגילים רואים גרוע ב "יס ".
יש כאן לא מעט אנשים שאמרו שאת ערוצי HD רואים טוב אבל ערוצים רגילים רואים גרוע ב "יס ".
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
klkar כתב: בכולם רואים מדהים,ערוץ MGM משדר גם סרטים ישנים,מה שאני לא מצליח להבין זה,איך רואים תמונה מדהימה כל כך
בסרט ישן? ואני מדבר על תמונה שחבל על הזמן,איך?...
זה שיצא לנו לראות סרטים "של פעם" ברזולוציה מסויימת (בדרך כלל SD) זה לא מחייב שכך צילמו אותם במקור. רזולוציית ה-Master (צילום מקור) היא למעשה בלתי מוגדרת (סרטים אנלוגיים) כמו במצלמות הפילם הישנות כך שאולפנים/מעבדות יכולים ליצור אותם מחדש ברזולוציות שונות באיכויות מגוונות (480, 720, 1080 ואפילו 2K).
היי,
חבל שאי אפשר להעביר מה אני רואה אבל אנסה לתמצת איך רואים,
ערוצים 1234 של ייס איכות טובה +
ערוץ 1 2 ו 10 סביר
ערוץ הופ איכות טובה,יש סידרה מצויירת שמשודרת בערוץ מדהים,
אין ספק שיש הבדלים,חד משמעית,ערוצי הסרטים וYES STARS נראים הרבה הרבה יותר טוב
מערוצי 1 2 ו10 למשל.
וכמובן הגדרות נכונות של הטלויזיה מול הממיר.
עד שהתקינו לי את ה HD הייתי מרוצה,אחרי שהתקינו את ה HD אני בעננים,אישתי שתחייה
שלא מעניין אותה ולא מזיז לה כלום,HD לא HD,ייס הוט,אתמול בלילה היא נשברה סוף סוף,היא פשוט היתה בהלם,הקרינו את הסרט המלאכיות צ'רלי,גם ברגיל וגם ב HD,ואם היא התלהבה,(ותאמינו לי אני מכיר אותה
)אז יש לי סיבה להיות מרוצה.

חבל שאי אפשר להעביר מה אני רואה אבל אנסה לתמצת איך רואים,
ערוצים 1234 של ייס איכות טובה +
ערוץ 1 2 ו 10 סביר
ערוץ הופ איכות טובה,יש סידרה מצויירת שמשודרת בערוץ מדהים,
אין ספק שיש הבדלים,חד משמעית,ערוצי הסרטים וYES STARS נראים הרבה הרבה יותר טוב
מערוצי 1 2 ו10 למשל.
וכמובן הגדרות נכונות של הטלויזיה מול הממיר.
עד שהתקינו לי את ה HD הייתי מרוצה,אחרי שהתקינו את ה HD אני בעננים,אישתי שתחייה
- oferlaor
- מנהל

Rino,
הכוונה היתה שרואים פחות טוב מאשר עם ממיר כמו יס מקס וחיבור RGBcvS. בדקתי זאת אין ספור פעמים וזה בהחלט נכון...
זה לא שרואים רע בממיר ה-HD, פשוט לא רואים טוב כמו שרואים במקס...
הכוונה היתה שרואים פחות טוב מאשר עם ממיר כמו יס מקס וחיבור RGBcvS. בדקתי זאת אין ספור פעמים וזה בהחלט נכון...
זה לא שרואים רע בממיר ה-HD, פשוט לא רואים טוב כמו שרואים במקס...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
עפר,oferlaor כתב:Rino,
זה לא שרואים רע בממיר ה-HD, פשוט לא רואים טוב כמו שרואים במקס......
נכון רק עם תיקון קל
ערוצי SD נראים רע מאוד בממיר HD
לא רק רע
ערוצים שגם ככה לא כוכבים גדולים
כמו ערוץ הספורט
נראים זוועה
ממיר HD הוא ממש לא פיתרון גם לSD
- oferlaor
- מנהל

sam22,
אני רואה דרך מעבד, ולכן זה יכול להסביר מדוע ההפרש בין מה שאנחנו רואים הוא קיצוני.
אני מסכים איתך - טוב לא רואים SD עם הממיר הזה...
אני רואה דרך מעבד, ולכן זה יכול להסביר מדוע ההפרש בין מה שאנחנו רואים הוא קיצוני.
אני מסכים איתך - טוב לא רואים SD עם הממיר הזה...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אין ספק האיכות התמונה בערוצי ה-HD היא מצוינת.
הבעיה היא עם התכנים ועם הסאונד.
חבל שיס לא הבינו שעדיף לשלם 100 ש"ח לחודש (ולא 40 או 19, תלוי במסלול) ולקבל תכנים איכותיים ב-DD מאשר לשלם 40 ש"ח ולקבל תכנים הרבה פחות טובים ב-DPL.
הבעיה היא עם התכנים ועם הסאונד.
חבל שיס לא הבינו שעדיף לשלם 100 ש"ח לחודש (ולא 40 או 19, תלוי במסלול) ולקבל תכנים איכותיים ב-DD מאשר לשלם 40 ש"ח ולקבל תכנים הרבה פחות טובים ב-DPL.