מישהו שמע על ה- HDMI PVR הבא (לינק מצורף) , לעומת Hauppauge?
היי,
ראיתי כאן סקירה טובה על המכשיר החדש של Hauppauge (HD PVR)
ושמתי לב שזה מכשיר שאין לו כניסת HDMI אלא רק component ,
מה שמאפשר הקלטה עד 1080i .
ברור לי ההיגיון מאחורי ... שהמידע לא מוצפן דרך חיבור component .
אבל ניתקלתי בלינק למכשיר הבא:
http://www.mavromatic.com/archives/000666
ניתן לראות שיש לו כניסת HDMI + component .
ולכן אני תוהה האם כדאי דווקא לחכות למכשיר כזה , בהנחה שתוכנות כמו AnyDVD ייאפשרו להקליט ישירות באיכות 1080p באמצעות כניסת HDMI ....
מה דעתכם ?
ראיתי כאן סקירה טובה על המכשיר החדש של Hauppauge (HD PVR)
ושמתי לב שזה מכשיר שאין לו כניסת HDMI אלא רק component ,
מה שמאפשר הקלטה עד 1080i .
ברור לי ההיגיון מאחורי ... שהמידע לא מוצפן דרך חיבור component .
אבל ניתקלתי בלינק למכשיר הבא:
http://www.mavromatic.com/archives/000666
ניתן לראות שיש לו כניסת HDMI + component .
ולכן אני תוהה האם כדאי דווקא לחכות למכשיר כזה , בהנחה שתוכנות כמו AnyDVD ייאפשרו להקליט ישירות באיכות 1080p באמצעות כניסת HDMI ....
מה דעתכם ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי התאור באתר היצרן ההקלטה מ HDMI היא רק עבור אות מקור שאינו מוגן HDCP. במילים אחרות המכשיר נראה מעניין אבל לא יוכל להקליט דרך ה HDMI ממימירי ה HD של יס או הוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מישהו מכיר מוצר אחר שכן מאפשר להקליט מ- HDMI גם עם הצפנה ?
מישהו מכיר מוצר אחר שכן מאפשר להקליט מ- HDMI גם עם הצפנה ?
תודה רבה
תודה רבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בהחלט, דיווחנו על זה בזמנו.
אגב, הבעלים של חברה זו הוא ישראלי לשעבר.
חשוב לציין שזה לא יקליט HDMI מיס (כנראה שמהוט כן!) בגלל ההצפנה.
אגב, הבעלים של חברה זו הוא ישראלי לשעבר.
חשוב לציין שזה לא יקליט HDMI מיס (כנראה שמהוט כן!) בגלל ההצפנה.
בעלים של איזה חברה ? של הלינק שצירפתי ?
אגב , האם אתה יודע בוודאות שבממיר המשולב החדש של HOT אין הצפנה ?
(אני לקוח של HOT , ובקרוב הולך לקנות LCD ולרכוש חבילת HD של HOT ...)
נדמה לי ששמעתי שבממיר הראשוני שלהם לא היה הצפנה , אבל בחדש המשולב יש.
(אני לקוח של HOT , ובקרוב הולך לקנות LCD ולרכוש חבילת HD של HOT ...)
נדמה לי ששמעתי שבממיר הראשוני שלהם לא היה הצפנה , אבל בחדש המשולב יש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כרגע כן, אבל כשהוט יעבירו סופית את כל מנויי ה-HD לממירים החדשים, הם יצפינו את כל השידורים שלהם ואז המכשיר של גפן יהיה חסר תועלת.oferlaor כתב:חשוב לציין שזה לא יקליט HDMI מיס (כנראה שמהוט כן!) בגלל ההצפנה....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
זה כבר קרה, הערוצים מוצפנים בהוטpixies כתב:כרגע כן, אבל כשהוט יעבירו סופית את כל מנויי ה-HD לממירים החדשים, הם יצפינו את כל השידורים שלהם ואז המכשיר של גפן יהיה חסר תועלת.oferlaor כתב:חשוב לציין שזה לא יקליט HDMI מיס (כנראה שמהוט כן!) בגלל ההצפנה.......
- oferlaor
- מנהל

- droren
- חבר מביא חבר

עופר,
אני מדבר על כך שעם כרטיס DVBC לא ניתן לצפות בערוצי ה HD , דבר שהיה ניתן לפני חודשיים בערך
אני מדבר על כך שעם כרטיס DVBC לא ניתן לצפות בערוצי ה HD , דבר שהיה ניתן לפני חודשיים בערך
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

דרור,
עכשיו ברור.
לגבי נושא זה - לפי מה שאני מבין, הממיר של HOT מאשר שימוש במסך או מכשיר ללא HDCP ולכן כאשר המכשיר הספציפי הזה יהיה זמין, אפשר יהיה להקליט דרך חיבור HDMI את התוכן.
האם זה ימשיך להיות כך? סביר להניח שלא, אני מעריך שכאשר מספר הלקוחות ירבה, HOT יסגרו את האופציה הזו.
עכשיו ברור.
לגבי נושא זה - לפי מה שאני מבין, הממיר של HOT מאשר שימוש במסך או מכשיר ללא HDCP ולכן כאשר המכשיר הספציפי הזה יהיה זמין, אפשר יהיה להקליט דרך חיבור HDMI את התוכן.
האם זה ימשיך להיות כך? סביר להניח שלא, אני מעריך שכאשר מספר הלקוחות ירבה, HOT יסגרו את האופציה הזו.
עם HD-PVR של happuage[/quote]
אני קצת מבולבל מהדיון: הרי האוט המוצפן מגיע רק עד לממיר כי ביציאתו (כולל יציאת HDMI ) זה כבר אוט ווידאו רגיל בכל מובן ולא מוצפן (אגב, הבנתי כי גם מכשיר של Hauppauge מקליט ללא HDCP ). אם זאת האמת סביר להניח כי גם מכשיר של חב' Gefen יקלוט HD ווידאו ללא בעיה? תתקנו אותי ...
משהו מכיר בהקשר הזה את המכשיר Dreambox 800 HD PVR שמופיע באתר של סאטשופ?...
אני קצת מבולבל מהדיון: הרי האוט המוצפן מגיע רק עד לממיר כי ביציאתו (כולל יציאת HDMI ) זה כבר אוט ווידאו רגיל בכל מובן ולא מוצפן (אגב, הבנתי כי גם מכשיר של Hauppauge מקליט ללא HDCP ). אם זאת האמת סביר להניח כי גם מכשיר של חב' Gefen יקלוט HD ווידאו ללא בעיה? תתקנו אותי ...
משהו מכיר בהקשר הזה את המכשיר Dreambox 800 HD PVR שמופיע באתר של סאטשופ?...
נערך לאחרונה על ידי intnatan ב 09/07/2008 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

intnatan,
חיבור HDMI מאפשר הצפנה באמצעות HDCP. כרגע בממיר של הוט, חיבור זה לא מוציא סיגנל מוצפן אלא סיגנל דיגיטלי רגיל ולכן ניתן כרגע לקבל כמו שאמרת שידור דיגיטלי לא מוצפן ובעזרת כרטיס לכידה עם כניסת HDMI להקליט את השידורים. אבל...... הדבר יכול להשתנות בכול רגע על ידי עידכון גירסה במכשיר ואז לא תוכל להקליט ולצפות בצורה דיגיטלית. האפשרות היחידה לראות סיגנל HD היא דרך קומפוננט שלא מאפשר הצפנה וקרוב מאד לאיכות של HDMI וכמובן תומך עד 1080P.
חיבור HDMI מאפשר הצפנה באמצעות HDCP. כרגע בממיר של הוט, חיבור זה לא מוציא סיגנל מוצפן אלא סיגנל דיגיטלי רגיל ולכן ניתן כרגע לקבל כמו שאמרת שידור דיגיטלי לא מוצפן ובעזרת כרטיס לכידה עם כניסת HDMI להקליט את השידורים. אבל...... הדבר יכול להשתנות בכול רגע על ידי עידכון גירסה במכשיר ואז לא תוכל להקליט ולצפות בצורה דיגיטלית. האפשרות היחידה לראות סיגנל HD היא דרך קומפוננט שלא מאפשר הצפנה וקרוב מאד לאיכות של HDMI וכמובן תומך עד 1080P.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
תודה רבה, הבנתי..droren כתב:intnatan,
חיבור HDMI מאפשר הצפנה באמצעות HDCP. כרגע בממיר של הוט, חיבור זה לא מוציא סיגנל מוצפן אלא סיגנל דיגיטלי רגיל ולכן ניתן כרגע לקבל כמו שאמרת שידור דיגיטלי לא מוצפן ובעזרת כרטיס לכידה עם כניסת HDMI להקליט את השידורים. אבל...... הדבר יכול להשתנות בכול רגע על ידי עידכון גירסה במכשיר ואז לא תוכל להקליט ולצפות בצורה דיגיטלית. האפשרות היחידה לראות סיגנל HD היא דרך קומפוננט שלא מאפשר הצפנה וקרוב מאד לאיכות של HDMI וכמובן תומך עד 1080P....