אחרי חיפושים והתלבטויות רבות החלטתי לרכוש LCD 42 של טושיבה אני רק מתלבט בין 3 דגמים:
42c3500
42c3000
42av500
מה הכי מומלץ? מה ההבדלים בין הדגמים?
נ.ב. ההחלטה נלקחה אחרי שוטטות של כמה ימים באתרכם העתיר במידע מעשיר ביותר (תודה ) ולמרות העדפותיכם הנחרצות לכיוון פלאזמה. השיקולים בעיקר נובעים משימושים מגוונים, תקציב והעדפה אישית (הכל נלקח בחשבון).
להמלצותיכם אודה.
כפי שציינתי התכנים מגוונים, כבלים, פלייסטישן, מחשב, DVD בערך בכמויות שוות.
וחשוב לי להינות מאיכות ה- HD של ה LCD.
הסיבה לבחירת הטושיבה היא המחיר בו אני יכול להשיג אותה שכנראה יתן לי תמורה מקסימלית להשקעה שלי כ-6K אשמח לשמוע עוד המלצות אך חשובה לי גם התיחסות לדגמים שציינתי.
udiko כתב:כפי שציינתי התכנים מגוונים, כבלים, פלייסטישן, מחשב, DVD בערך בכמויות שוות.
הסיבה לבחירת הטושיבה היא המחיר בו אני יכול להשיג אותה שכנראה יתן לי תמורה מקסימלית להשקעה שלי כ-6K אשמח לשמוע עוד המלצות אך חשובה לי גם התיחסות לדגמים שציינתי.
udiko כתב:כפי שציינתי התכנים מגוונים, כבלים, פלייסטישן, מחשב, DVD בערך בכמויות שוות.
תודה.
...
דגם A הוא הנחות ביותר
C3000 דגם מלפניי שנה וכולל סקארט
C3500 דגם חדש
גש ותראה בעיניים רד לחלוטין מסדרת הA
בנוגע למרחק צפייה מה זה משנה לך, המרחק משתנה בהתאם לשימוש ולתקופה שכן הסלון עובר שינויים מידי פעם וזה גודל המסך שאני רוצה.
ישראל תודה על התגובה העניינית. כמו כן על פי בדיקות צפייה שאני עשיתי עושה רושם שהדגם AV500 נותן תמונה לא רעה בכלל מוארת מאוד אולי אפילו יותר מהאחרות. אשמח אם תוכל לפרט יותר על ההבדלים והמניעים לבחירה שלך. גם אני נוטה יותר לעמדתך רק אשמח להרחיב ידיעותי בנושא יותר.
בנוגע למרחק צפייה מה זה משנה לך, המרחק משתנה בהתאם לשימוש ולתקופה שכן הסלון עובר שינויים מידי פעם וזה גודל המסך שאני רוצה.
ישראל תודה על התגובה העניינית. כמו כן על פי בדיקות צפייה שאני עשיתי עושה רושם שהדגם AV500 נותן תמונה לא רעה בכלל מוארת מאוד אולי אפילו יותר מהאחרות. אשמח אם תוכל לפרט יותר על ההבדלים והמניעים לבחירה שלך. גם אני נוטה יותר לעמדתך רק אשמח להרחיב ידיעותי בנושא יותר.
תודה
...
כמעט הצלחתי לקרוא את המחשבה שלך שמרחק הצפיה שלך משתנה לפי התוכן.
ובקשר לשאלה: לי זה ממש לא משנה - פשוט משעמם לי וזו השאלה היחידה שעלתה לי לראש...
בכדי להמליץ על מסך כל שהוא (ללא קשר ל-LCD או לטושיבה) כדאי להכניס למשוואה מספר נתונים חשובים (מרחק צפיה, תקציב וכו' ). בסך הכל ניסיתי לעזור לך בבחירת מסך באופן כללי ללא נעילות על גודל מסך או יצרן. אם היית קצת בודק לעומק ומציץ בשירשורים דומים היית מבין מאיפה צצו שאלותיי.
nils תודה על התגובה, לא התכוונתי לפגוע, דוקא בגלל שראיתי מספר שירשורים באתרכם בחרתי להציג את שאלתי בצורה כזו שכן אחרת רב הסיכויים שהיתם מפנים אותי למוצר אותו אני לא רוצה כגון פלזמה כל שרציתי לעשות הוא לצמצם את הבחירה.
ironman אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר האם יש הבדל בין c3500pg לבין c3500 ובכלל על שאר הדגמים
בדקתי אין אפשרות להשיג את ה- C3500PG וכנראה שגם לא תהיה אפשרות. בניופאן טוענים כי ההבדלים היחידים הם חיבורי ה- SCART.
בנוגע לסמסונג, על איזה דגמים אתה ממליץ.
זה לא נכון, ב-PG יש מעבד DCDI של פרודג'ה שאותו אין ב-E ועוד.
אגב, י.שלום משווק את ה-C3502PG ללא אחריות ניופאן כמובן לשקולך.
באותו סדר גודל של מחיר תראה את הסדרה החדשה של סמסונג. A450 http://www.armagedon.co.il/home/itemdet ... odID=16158
יש במחסני חשמל את c3502 עם סקארט. קרובת משפחה שלי קנתה אותו לפני שבוע והיא מרוצה עד הגג - גם בחיבור ל-YES וגם למחשב רואים מצויין (כמובן, היא לא וידאופילית שממש מעניין אותה "עומק השחורים" וכו'). אבל ללא ספק זה עושה רושם של קנייה מוצלחת.
רק מה, זו לא אחריות ניופאן אלא י. שלום. לשיקולך...
תודה
...
בשמחה
סדרת הA נחשבת לפחות טובה במסכי טושיבה יש את C Z X
סדרת הC 3000 כוללת את כניסות הסקארט
סדרת הC3500 כוללת מעבד פרודגה שמשפר את איכות התמונה
ומו שכתב IRONMEN תשתדל להשיג את הדגם של הPG
קח בחשבון שמסכי טושיבה מוארים מאוד!!