הדלקת המקרן+מסך
איך עושים שכאשר המקרן יודלק המסך ירד לבד..?
שאלה כללית..
שאלה כללית..
1. יש מקרנים עם screen trigger שמתחבר למסך ומוריד אותו כשמפעילים את המקרן - הכי זול במידה והמקרן תומך באופציה, אך דורש מעט ידע לחיווט.
2. תכנות מקרו עם שלט אוניברסלי שתומך במקרו - יקר יותר אך פשוט יותר למימוש.
3. לשכור פיליפיני במדי שרד שעומד ליד מפסק המסך ולוחץ עליו כל פעם שאתה מפעיל את המקרן - הכי יקר אך עם קלאסה אחרת שלא לומר פשוט במידה והנ"ל דובר אנגלית.
2. תכנות מקרו עם שלט אוניברסלי שתומך במקרו - יקר יותר אך פשוט יותר למימוש.
3. לשכור פיליפיני במדי שרד שעומד ליד מפסק המסך ולוחץ עליו כל פעם שאתה מפעיל את המקרן - הכי יקר אך עם קלאסה אחרת שלא לומר פשוט במידה והנ"ל דובר אנגלית.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
רוב המקרנים באים עם האופציה או שזה נדיר\יקר יותר..?
סתם לידע כללי..
עוד שאלה, האם מסך חשמלי יותר טוב מידני חוץ מנתון הטכני הזה.?
עוד שאלה, האם מסך חשמלי יותר טוב מידני חוץ מנתון הטכני הזה.?
מתיחה או tab tensioning הוא מנגנון שכשמו דואג שמשטח המסך יישאר מתוח וימנע היווצרות "גלים". המנגנון מייקר מאד את המסך אך מאד מומלץ לדעתי, במיוחד במסכים גדולים.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
יש לו כמה יתרונות חוץ מהדאווין והנוחות:nba83 כתב:סתם לידע כללי..
עוד שאלה, האם מסך חשמלי יותר טוב מידני חוץ מנתון הטכני הזה.?...
- אומרים שחיי המנגנון הידני קצרים יותר. מנגנון ידני גם רגיש להפעלה הרסנית (לא מכוונת), למשל אם עוזבים את המסך בסגירה והוא מתגלגל במהירות בלי בקרה.
- ניתן לגלול חשמלי לכל אורך בעוד שידני נעצר כל סיבוב של המנגנון - כ 20 ס"מ. זה רלוונטי כשיש מיסוך סטטי (מסגרת שחורה) ורוצים לכוון אותה בדיוק רב.
לדעתי, אבל, זה כלל לא מצדיק את ההפרש במחיר.
משה
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם אני לא טועה דרוש ממסר (שרוצים עבורו + שליטה על מסך חשמלי) משהו בין 1000 ל-1500 (לא מבין למה!!!).
שאתה אומר לא בעיה תוכל לפרט?
אולי DIY?
שאתה אומר לא בעיה תוכל לפרט?
אולי DIY?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
1. נאמר לדוגמא שאני רוצה עכשיו מסך חשמלי שמחירו 1500 שקל....
זה כולל המתיחה הזאת..? או שאני צריך להוסיף עוד על המנגנונים..?
2. אם אני אקנה מסך ידני, אני לא צריך לגעת בו יותר מידי רק שיהיה למטה, לא מפריע לי שזה יהיה למטה כל הזמן..
השאלה אם יהיו גלים..?!
ד"א lironk אחלה רעיון.. אבל עשאני אכבה את הרסיבר ..זה ישאר למטה..
זה כולל המתיחה הזאת..? או שאני צריך להוסיף עוד על המנגנונים..?
2. אם אני אקנה מסך ידני, אני לא צריך לגעת בו יותר מידי רק שיהיה למטה, לא מפריע לי שזה יהיה למטה כל הזמן..
השאלה אם יהיו גלים..?!
ד"א lironk אחלה רעיון.. אבל עשאני אכבה את הרסיבר ..זה ישאר למטה..
1. יש דגמים עם מתיחה ויש בלי. אני מנחש שהמחיר שנקבת הוא בלי מתיחה אבל שאל את המוכר.
2. מומלץ על ידי היצרנים לא להשאיר את המסך למטה כדי לשמור עליו. זה גם לא כל כך יפה.
ללא מתיחה , כנראה שיהיו גלים , השאלה עד כמה. זה כנראה עיניין של מזל. האמת, שלא שומעים יותר מידי תלונות על הנושא.
אם אתה גם מודאג מגלים וגם אין לך בעיה להשאיר מסך פתוח, אז אולי אתה צריך ללכת לכיוון של מסך קבוע (לא נגלל).
2. מומלץ על ידי היצרנים לא להשאיר את המסך למטה כדי לשמור עליו. זה גם לא כל כך יפה.
ללא מתיחה , כנראה שיהיו גלים , השאלה עד כמה. זה כנראה עיניין של מזל. האמת, שלא שומעים יותר מידי תלונות על הנושא.
אם אתה גם מודאג מגלים וגם אין לך בעיה להשאיר מסך פתוח, אז אולי אתה צריך ללכת לכיוון של מסך קבוע (לא נגלל).
נערך לאחרונה על ידי moco ב 13/11/2005 16:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
משה
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
יהיו גלים גם במסך חשמלי וגם במסך ידני.
בקשר למסך עם מתיחה אני מאמין שגם שם יווצרו גלים אחרי תקופה מסוימת.
אם לא מפריע לך שהמסך פתוח אז למה שלא תקנה מסך מוכן, או שתכין מסך כמו שחבר האתר Croc הכין, התמורה תהיה הרבה יותר גבוהה.
בקשר למסך עם מתיחה אני מאמין שגם שם יווצרו גלים אחרי תקופה מסוימת.
אם לא מפריע לך שהמסך פתוח אז למה שלא תקנה מסך מוכן, או שתכין מסך כמו שחבר האתר Croc הכין, התמורה תהיה הרבה יותר גבוהה.
שחר
spacedude, רעיון טוב יש לך קישור של עיניין ההכנה..?
שורה תחתונה..לא מדבר עכשיו על נוחות..
מה יותר טוב..ידני\חשמלי..?
מה יותר טוב..ידני\חשמלי..?