כשיש כדורים שמורחקים מההגנה להתקפה ( תנועת כדור מהירה ! ), תמונת הכדור מעבדת יציבות והכדור נראה מטושטש והדמות מוכפלת !!!
ניסיתי לשחק עם ה MOVIE PKUS וה NR לא שינה !!!
יש למישהו פיתרון לעניין ???
100 הרץ היה עוזר לתופעה זאת.ZEBRA כתב:שמתי לב שיש בעיה בשידור כדורגל בפלזמה Q91 !!!
כשיש כדורים שמורחקים מההגנה להתקפה ( תנועת כדור מהירה ! ), תמונת הכדור מעבדת יציבות והכדור נראה מטושטש והדמות מוכפלת !!!
![]()
...

למיטב ידעתי זה דווקא היה פוגם עוד יותר בחווית הצפיה בסוג התוכן הנ"ל.Yonas כתב:100 הרץ היה עוזר לתופעה זאת.ZEBRA כתב:שמתי לב שיש בעיה בשידור כדורגל בפלזמה Q91 !!!
![]()
......
ב- Q7 ביטול של SMD פתר את הבעיה.ZEBRA כתב:שמתי לב שיש בעיה בשידור כדורגל בפלזמה Q91 !!!
![]()
...
לי דווקא יש LCD של טושיבה דגם C3500PG ואני לא רואה שום מריחות בכדורגל.... ב 5MS נדיר שיש מריחות, אני יודע שגם ב PG200 יש את התופעה הזו של מריחה, אבל בסדר אם זה רק במעוף הכדור אז זה לא כזה נורא אני מניח, ב PG200 נתקלתי במריחות גם של השחקנים עצמם, זה כמובן תלוי מאוד באיכות השידור, נגיד המשחק של בית"ר בפולין היה בלתי נסבל, אמנם לא היו מריחות, אבל היו המון רעשים, לעומת זאת שידורי כדורגל מאירופה נראים מצויין, גם מהאולמפיאדה, על אותו משקל משחקני NBA נראים לא משהו, אבל כדורסל מהאולימפיאדה ניראה אחלה, לדעתי הכל תלוי באיכות השידור.eyalsha כתב:זה נראה יחסית בסדר בהשוואה להרבה מאוד טלויזיות כולל פנסוניק שבדקתי
חכה שתראה את זה בLCD (ולא משנה איזה דגם וגם אם הוא עולה 100 אלף ש"ח)....

"אין" לך את הבעיה כי אצלך כל המגרש נמרח, לא רק הכדור.ronn כתב:לי דווקא יש LCD של טושיבה דגם C3500PG ואני לא רואה שום מריחות בכדורגל.... ב 5MS נדיר שיש מריחות, אני יודע שגם ב PG200 יש את התופעה הזו של מריחה, אבל בסדר אם זה רק במעוף הכדור אז זה לא כזה נורא אני מניח, ב PG200 נתקלתי במריחות גם של השחקנים עצמם, זה כמובן תלוי מאוד באיכות השידור, נגיד המשחק של בית"ר בפולין היה בלתי נסבל, אמנם לא היו מריחות, אבל היו המון רעשים, לעומת זאת שידורי כדורגל מאירופה נראים מצויין, גם מהאולמפיאדה, על אותו משקל משחקני NBA נראים לא משהו, אבל כדורסל מהאולימפיאדה ניראה אחלה, לדעתי הכל תלוי באיכות השידור.eyalsha כתב:זה נראה יחסית בסדר בהשוואה להרבה מאוד טלויזיות כולל פנסוניק שבדקתי
חכה שתראה את זה בLCD (ולא משנה איזה דגם וגם אם הוא עולה 100 אלף ש"ח).......
תבדוק אצלך שבבעיטות שוער ארוכה מרחבה לרחבה אכן לא רואים את זה ואז נוכל לומר שבA450 זה לא קיים.[/b]sky55 כתב:בסמסונג A450 לא שמתי לב לבעיה הזאת ואני רואה המון כדורגל
יכול להיות שה-100HZ כן עוזר במקרה הזה.
אגב המשחק של בית"ר נראה רע בכל טלוויזיה או בקיצור נראה רע......
דווקא אין לי מריחות על כל המגרש, רואים סבבה,, אין מריחות, אם היו לא היה איכפת לי לאמר, כמובן שזה תלוי באיכות השידור, במשחק של בית"ר היו לי רעשים אדירים על המשחק, במשחקים מחו"ל וגם ליגה ישראלית אני רואה חלק.eyalsha כתב:"אין" לך את הבעיה כי אצלך כל המגרש נמרח, לא רק הכדור.ronn כתב:לי דווקא יש LCD של טושיבה דגם C3500PG ואני לא רואה שום מריחות בכדורגל.... ב 5MS נדיר שיש מריחות, אני יודע שגם ב PG200 יש את התופעה הזו של מריחה, אבל בסדר אם זה רק במעוף הכדור אז זה לא כזה נורא אני מניח, ב PG200 נתקלתי במריחות גם של השחקנים עצמם, זה כמובן תלוי מאוד באיכות השידור, נגיד המשחק של בית"ר בפולין היה בלתי נסבל, אמנם לא היו מריחות, אבל היו המון רעשים, לעומת זאת שידורי כדורגל מאירופה נראים מצויין, גם מהאולמפיאדה, על אותו משקל משחקני NBA נראים לא משהו, אבל כדורסל מהאולימפיאדה ניראה אחלה, לדעתי הכל תלוי באיכות השידור.eyalsha כתב:זה נראה יחסית בסדר בהשוואה להרבה מאוד טלויזיות כולל פנסוניק שבדקתי
חכה שתראה את זה בLCD (ולא משנה איזה דגם וגם אם הוא עולה 100 אלף ש"ח).......
אני מכיר טוב מאוד את הדגם הזה, ותופעות ב LCD בכלל.
כל תנועת מצלמה מהירה נותנת קטסטרופה שלמה על המסך.
כשהבעיה הרבה יותר גדולה, לא רואים את הדברים הקטנים....![]()
רואים את זה רק בבעיטות שוער ארוכות מרחבה לרחבה,וגם כאן לא תמיד בכולן. בכל שאר המקרים לא רואים את זה.
בכל מקרה, בכנות, זה לא מעניין מה קורה בדגמים אחרים, מטרת השרשור הוא כיול למניעת/הפחתת הבעיה הספציפית הזאת בQ91.
תבדוק אצלך שבבעיטות שוער ארוכה מרחבה לרחבה אכן לא רואים את זה ואז נוכל לומר שבA450 זה לא קיים.[/b]sky55 כתב:בסמסונג A450 לא שמתי לב לבעיה הזאת ואני רואה המון כדורגל
אגב המשחק של בית"ר נראה רע בכל טלוויזיה או בקיצור נראה רע.........
eyalsha כתב:ronn כתב:eyalsha כתב:תבדוק אצלך שבבעיטות שוער ארוכה מרחבה לרחבה אכן לא רואים את זה ואז נוכל לומר שבA450 זה לא קיים.[/b]sky55 כתב:בסמסונג A450 לא שמתי לב לבעיה הזאת ואני רואה המון כדורגל
אגב המשחק של בית"ר נראה רע בכל טלוויזיה או בקיצור נראה רע.........
בדקתי עוד פעם כדי להיות בטוח,גם בבעיטות שוער ובהרחקות כדור מהגנה להתקפה כשתמונה "רצה" מצד לצד התופעה לא הורגשה.
כמובן במשחק של בית"ר היא כן הורגשה אבל שם הכדור היה מפוקסל גם כשהוא עמד במקום ולא זז......