2 שאלות תם
היי כולם
והרי השאלות:
1. אני משתמש בכרטיס לוויני SKYSTAR 2 עם התוכנה היעודית DVBVIEWER. איכות הקבצים לא רעה, אבל פחותה מאיכות שידור רגילה. לפי מיטב הבנתי עם כרטיס לוויני אמורים לקבל איכות זהה לאיכות שידור של המקס. יש דרך לשפר את איכות הקבצים בתוכנה? מהי?
2. כדי לחבר מחשב לחיבור HDMI או HDV צריך כרטיס מסך מיוחד או שניתן לעשות זאת דרך חיבור מסך המחשב הרגיל?
תודה כרגיל על הסבלנות והעזרה.
והרי השאלות:
1. אני משתמש בכרטיס לוויני SKYSTAR 2 עם התוכנה היעודית DVBVIEWER. איכות הקבצים לא רעה, אבל פחותה מאיכות שידור רגילה. לפי מיטב הבנתי עם כרטיס לוויני אמורים לקבל איכות זהה לאיכות שידור של המקס. יש דרך לשפר את איכות הקבצים בתוכנה? מהי?
2. כדי לחבר מחשב לחיבור HDMI או HDV צריך כרטיס מסך מיוחד או שניתן לעשות זאת דרך חיבור מסך המחשב הרגיל?
תודה כרגיל על הסבלנות והעזרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לגבי 2 - בהחלט ניתן גם עם כל כרטיס מסך שיש לו יציאת DVI, בעזרת כבל DVI ל-HDMI. האיכות זהה לחלוטין, רק שאת האודיו תצטרך להעביר בנפרד מהתקן האודיו (כרטיס או מובנה לוח אם) של המחשב.
גם חיבור VGA ייתן לך ברוב המקרים איכות דומה עד זהה ל-HDMI.
כרטיסי המסך של ATI מסוג HDxxxx מעבירים גם אודיו על ה-DVI (באופן לא סטנדרטי), ובעזרת מתאם פשוט שמגיע עם הכרטיס ניתן לחבר גם HDMI מלא כולל אודיו.
גם חיבור VGA ייתן לך ברוב המקרים איכות דומה עד זהה ל-HDMI.
כרטיסי המסך של ATI מסוג HDxxxx מעבירים גם אודיו על ה-DVI (באופן לא סטנדרטי), ובעזרת מתאם פשוט שמגיע עם הכרטיס ניתן לחבר גם HDMI מלא כולל אודיו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם יש לך יציאת DVI, אז בוודאי, עם כבל DVI ל-HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"