תגובות לביקורת: PureLink HDMI Switch HS-510 5x1
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46401
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
על השאלה הכי חשובה בכתבה לא ענית האם משתלם לשלם כל כך יקר למול מפצלי HDMI זולים ביותר אשר נמצאים היום בשוק והאם יש הבדל בין איכות התמונה (כנראה שלא, כי הרי מדובר על מידע שעובר בצורה דיגיטלית או שעובר או שלא)
כנראה שלא קראת את הסיכוםadamshimon כתב:על השאלה הכי חשובה בכתבה לא ענית האם משתלם לשלם כל כך יקר למול מפצלי HDMI זולים ביותר אשר נמצאים היום בשוק והאם יש הבדל בין איכות התמונה (כנראה שלא, כי הרי מדובר על מידע שעובר בצורה דיגיטלית או שעובר או שלא)...
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
את האמת כן קראתי
אך כאן מדובר על היכולות של של הממתג הזה שהם מעולות אך אין השוואה ליכולות ממתגים שנבדקו באתר בעבר האם גם הם מסוגלים לבצע את אותה הפעולה ושורה תחתונה האם איכות התמונה שווה בינהם (ושוב כנראה שכן)
תפקידו של המכשיר הוא למתג בין מספר ערוצי וידאו ליציאה אחת (או יותר).adamshimon כתב:את האמת כן קראתיאך כאן מדובר על היכולות של של הממתג הזה שהם מעולות אך אין השוואה ליכולות ממתגים שנבדקו באתר בעבר האם גם הם מסוגלים לבצע את אותה הפעולה ושורה תחתונה האם איכות התמונה שווה ביניהם (ושוב כנראה שכן)
...
הממתג הזה (והאחרים שנבדקו) לא מעבדים את התמונה ולכן התמונה ,אם תגיע ליעדה, תהיה זהה לגמרי. כמובן שבשאר הדברים יש הבדלים בין הממתגים השונים כגון:
מהירות תגובה, אמינות, יכולת לשפר ולהגביר את האות (שים לב שיכולת זאת לא משפרת את התמונה), תמיכה בתקני HDMI כאלו ואחרים (כגון 1.3), נוחות ויכולות השלט, מראה חיצוני, כמות כניסות (ויציאות), כניסות מיוחדות (סיריאלית, Mini-HDMI) ועוד ועוד
אם אפשר את שני הסנט שלי,
הגישה שלי היא מראה נקי ככל הניתן,
אני מעדיף "להחביא" את כל האינסטרומנטים ולהשאיר רק את המסך, כך שבמקרה שלי אני בחרתי ממתג זול יותר שעושה את העבודה מצויין וגם הוא הוחבא הרחק מהעין.
האם שווה לשלם מיר כזה גבוה רק על מכניקה? לא יודע, לטעמי זה בזבוז כסף, בפרט שהמרחק המקסימלי אצלי הוא פחות מ2 מטר בין כל המכשירים, ואז אין משמעות להגברת האות בכלל...
בכל מקרה נהנתי לקרוא את הסקירה המקצועית..
הגישה שלי היא מראה נקי ככל הניתן,
אני מעדיף "להחביא" את כל האינסטרומנטים ולהשאיר רק את המסך, כך שבמקרה שלי אני בחרתי ממתג זול יותר שעושה את העבודה מצויין וגם הוא הוחבא הרחק מהעין.
האם שווה לשלם מיר כזה גבוה רק על מכניקה? לא יודע, לטעמי זה בזבוז כסף, בפרט שהמרחק המקסימלי אצלי הוא פחות מ2 מטר בין כל המכשירים, ואז אין משמעות להגברת האות בכלל...
בכל מקרה נהנתי לקרוא את הסקירה המקצועית..
גיא, אני ואתה ודי!
אגב,danlior כתב: שמישהו יזכיר לי בבקשה כמה עולה בארה"ב אונקיו 606 עם 4 כניסות HDMI...
דווקא בבית יש לי את האונקיו 605 ואני חייב לציין שאת עבודת המיתוג של הוידאו
ה HS-510 עשה בצורה טובה יותר (זמן תגובה, שימוש בכבלים ארוכים),
כמובן שהשאלה האמיתית היא האם זה שווה את המחיר ביחס למתחרים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היה רצוי שתדייק, הבאת קישור לממתג HDMI מיצרן אונונימי אשר אף גורם אובייקטיבי לא בדק שהוא באמת עובד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה הקשר ה Feedback של המוכר? זה לא מציין במאומה על איכות המוצר הספציפי שהצגת.
אני לפחות לעולם לא אמליץ על מוצר מיצרן אנונימי (במקרה הזה לא נראה לי אפשר בכלל למצוא את היצרן), לא ממותג או כזה שניתן לרכישה ב eBay בלבד...
אני לפחות לעולם לא אמליץ על מוצר מיצרן אנונימי (במקרה הזה לא נראה לי אפשר בכלל למצוא את היצרן), לא ממותג או כזה שניתן לרכישה ב eBay בלבד...
תלוי בנישה.
אני בהחלט ממליץ לקנות במקרים מסויימים מוצרים "ללא-מותג" - כמו שהמלצתי בשרשור אחר ביחס לכבל HDMI - לדעתי עדיף לרכוש אותו ב110 ש"ח ללא מותג מאשר ב800 ש"ח מחברת מונסטר או פנסוניק.
ממתג HDMI הוא מוצר פרימיטיבי להבנתי, ולכן אני בהחלט ממליץ להזמין מוצר חסר-מותג, אני מניח בסבירות גבוהה ביותר שהוא יעבוד תקין, ואם לא - אפשר להחזיר ולקבל את הכסף חזרה.
ההמלצה בתוקף.
אני בהחלט ממליץ לקנות במקרים מסויימים מוצרים "ללא-מותג" - כמו שהמלצתי בשרשור אחר ביחס לכבל HDMI - לדעתי עדיף לרכוש אותו ב110 ש"ח ללא מותג מאשר ב800 ש"ח מחברת מונסטר או פנסוניק.
ממתג HDMI הוא מוצר פרימיטיבי להבנתי, ולכן אני בהחלט ממליץ להזמין מוצר חסר-מותג, אני מניח בסבירות גבוהה ביותר שהוא יעבוד תקין, ואם לא - אפשר להחזיר ולקבל את הכסף חזרה.
ההמלצה בתוקף.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני רק יכול לומר שקניתי ממתג של 4 ב450 ש"ח
עובד אחלה
אני מנסה להחביא אותו, אין לי צורך להציג
הקודים נכנסו להרמוני בשנייה.
הבעיה היחידה היא הגנת העתקה נכשלה ממיר YES HD
הבנתי שזה יכול להפתר מצד יס ולאו דווקא מצד הממתג.
כי הוא תומך ב HDCP
בינתיים מחוב אליו סטרימר וDVD והא אחלה
בהמך תחובר גם מצלמת וידאו
אז עניין הודעת השגיאה לא קריטי לי.
בכל מקרה הבחור שמכר אותו רוצה להחליף לי אותו שננסה אולי הוא תקול, אני אדווח
עובד אחלה
אני מנסה להחביא אותו, אין לי צורך להציג
הקודים נכנסו להרמוני בשנייה.
הבעיה היחידה היא הגנת העתקה נכשלה ממיר YES HD
הבנתי שזה יכול להפתר מצד יס ולאו דווקא מצד הממתג.
כי הוא תומך ב HDCP
בינתיים מחוב אליו סטרימר וDVD והא אחלה
בהמך תחובר גם מצלמת וידאו
אז עניין הודעת השגיאה לא קריטי לי.
בכל מקרה הבחור שמכר אותו רוצה להחליף לי אותו שננסה אולי הוא תקול, אני אדווח
העם דורש..... כל מיני דברים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

niron,
הטענה לגבי החזרת המוצר וקבלת הכסף חזרה לא ממש רלוונטית למוצרים אשר נרכשים ב eBay בשל עלויות המשלוח הגבוהות אשר לא מוחזרות.
לגבי המלצות למוצרים שמעולם לא נבדקו וחסרי מותג - דעתי כבר נאמרה וברורה.
הטענה לגבי החזרת המוצר וקבלת הכסף חזרה לא ממש רלוונטית למוצרים אשר נרכשים ב eBay בשל עלויות המשלוח הגבוהות אשר לא מוחזרות.
לגבי המלצות למוצרים שמעולם לא נבדקו וחסרי מותג - דעתי כבר נאמרה וברורה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כאשר רשמת מוצרים תחליפיים התכוונת למוצרי מדבקה אני מניח, האם אמת?
מוצרים מקבילים ממותגים בעלות זולה יותר כבר נבדקו באתר שלנו, ה OPPO HM-31, OCTAVA ועוד ביקורת על ממתג נוסף בדרך. אני לא חושב שתוכל לקרוא אי פעם אצלנו לפחות (אני גם די בטוח שבשום אתר\מגזין אודיו & וידאו אחר) ביקורת על מוצר מדבקה.
מוצרים מקבילים ממותגים בעלות זולה יותר כבר נבדקו באתר שלנו, ה OPPO HM-31, OCTAVA ועוד ביקורת על ממתג נוסף בדרך. אני לא חושב שתוכל לקרוא אי פעם אצלנו לפחות (אני גם די בטוח שבשום אתר\מגזין אודיו & וידאו אחר) ביקורת על מוצר מדבקה.
לא מבין את ההיגיון בלקנות אותו במחיר הזה ולא לקנות כבר רסיבר ממתג HDMI באותו מחיר?
לדוגמה:
http://zap.co.il/model.asp?model_id=706932
לדוגמה:
http://zap.co.il/model.asp?model_id=706932
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני מניח שלממתג HDMI כל כך יקר רצוי שתהיה לפחות יציאת HDMI אחת...

סתם, שגיאת קולמוס, אף אחד אפילו לא שם לב עד עכשיוכניסות:
5 - כניסות HDMI (1 כניסת Mini-HDMI)
1 - כניסת USB לעדכוני קושחה
יציאות:
1 - יציאת USB...