יציאת DSUB אחת למסך מחשב ולטלויזית LCD, עזרה!
אהלן
יש לי GEFORCE3 שלו יציאה אחת של VGA.
עד עכשיו הוא היה מחובר למסך, הכל טוב ויפה..
עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזית ה LCD החדשה... יש לה כניסת VGA (או יותר נכון DSUB)
בכל מקרה, הבעיה היא שיש רק יציאה אחת מהמחשב... אני צריך איך שהוא לשכפל את היציאה, או למתג בין היציאות איך שהוא..
מה היא הדרך הכי זולה?
(נ.ב. לטלויזיה יש גם כניסת HDMI, אז פתרון אחד הוא לקנות כרטיס מסך חדש עם יציאות DVI ו VGA, אז וקנות ממיר מ DVI ל VGA. אבל הפתרון הזה נשמע לי דיי יקר (מה עוד שיש לי AGP (מחשב ישן) ולא PCIE)
יש לי GEFORCE3 שלו יציאה אחת של VGA.
עד עכשיו הוא היה מחובר למסך, הכל טוב ויפה..
עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזית ה LCD החדשה... יש לה כניסת VGA (או יותר נכון DSUB)
בכל מקרה, הבעיה היא שיש רק יציאה אחת מהמחשב... אני צריך איך שהוא לשכפל את היציאה, או למתג בין היציאות איך שהוא..
מה היא הדרך הכי זולה?
(נ.ב. לטלויזיה יש גם כניסת HDMI, אז פתרון אחד הוא לקנות כרטיס מסך חדש עם יציאות DVI ו VGA, אז וקנות ממיר מ DVI ל VGA. אבל הפתרון הזה נשמע לי דיי יקר (מה עוד שיש לי AGP (מחשב ישן) ולא PCIE)
פתרון:
1) יש קופסאות חיצוניות שמשכפלות את יציאת המסך לשתיים - חסרון: חייבים לעבוד באותה רזולוצייה בשני המסכים.
2) יש עדיין, ולא הפסיקו לייצר כרטיסי מסך AGP, כל כרטיס מסך של NVIDIA שתקנה יכלול יציאת DVI וVGA, ויתמוך בDualview.
יציאת הDVI מגיעה עם מתאם לVGA, כך שתוכל לחבר את שניהם דרך הD-SUB או לתאם את היציאה לHDMI מה שגם לא אמור להוות בעיה.
3) לוותר על מסך מחשב, עם הטלוויזיה מאפשרת זאת.
1) יש קופסאות חיצוניות שמשכפלות את יציאת המסך לשתיים - חסרון: חייבים לעבוד באותה רזולוצייה בשני המסכים.
2) יש עדיין, ולא הפסיקו לייצר כרטיסי מסך AGP, כל כרטיס מסך של NVIDIA שתקנה יכלול יציאת DVI וVGA, ויתמוך בDualview.
יציאת הDVI מגיעה עם מתאם לVGA, כך שתוכל לחבר את שניהם דרך הD-SUB או לתאם את היציאה לHDMI מה שגם לא אמור להוות בעיה.
3) לוותר על מסך מחשב, עם הטלוויזיה מאפשרת זאת.
נציג Lascala
איך אפשר לעבוד עם 2 מסכים ב DUAL VIEW ברזולוציות שונות?
במחשב אחר, אני מחובר ב 2 יציאות (קומפוננט ו DVI) וזה מוגדר כ DUAL VIEW, והוא מציג את אותה רזולוציה בשניהם, תמיד (זה גם נשמע לי הגיוני...) אתה בטוח? איך אפשר לעשות את זה?
נ.ב.
כמה צריכה לעלות כזאת קופסה?
במחשב אחר, אני מחובר ב 2 יציאות (קומפוננט ו DVI) וזה מוגדר כ DUAL VIEW, והוא מציג את אותה רזולוציה בשניהם, תמיד (זה גם נשמע לי הגיוני...) אתה בטוח? איך אפשר לעשות את זה?
נ.ב.
כמה צריכה לעלות כזאת קופסה?
אתה צריך לעשות את הדברים הבאים(הכי מפורט שאני יכול):
1) לחצן ימני על מקום ריק בשולחן העבודה(מקום ללא סמלים)
2) להגיע לתת-תפריט NVIDIA DISPLAY
3) לבחור את אחד המסכים המופיעים בתפריט
לאחר הבחירה יפתח חלון ההגדרות של NVIDIA
4) בצד שמאל יהיה תפריט של NVIDIA (רשימה) יש לבחור nView Display Setting.
5) ללחוץ לחצן ימני על תמונת המסך שאותו רוצים לשנות.
6) לבחור בתפריט Change Resolution
7) לשנות את הרזולוציה
הערה:
יעבוד רק במידה ואתה משתמש בDualview בnView Display Mode
בקשר לקופסא אין לי שמץ כמה היא אמורה לעלות, אך אני מוכן לברר במידה והדבר חשוב לך.
1) לחצן ימני על מקום ריק בשולחן העבודה(מקום ללא סמלים)
2) להגיע לתת-תפריט NVIDIA DISPLAY
3) לבחור את אחד המסכים המופיעים בתפריט
לאחר הבחירה יפתח חלון ההגדרות של NVIDIA
4) בצד שמאל יהיה תפריט של NVIDIA (רשימה) יש לבחור nView Display Setting.
5) ללחוץ לחצן ימני על תמונת המסך שאותו רוצים לשנות.
6) לבחור בתפריט Change Resolution
7) לשנות את הרזולוציה
הערה:
יעבוד רק במידה ואתה משתמש בDualview בnView Display Mode
בקשר לקופסא אין לי שמץ כמה היא אמורה לעלות, אך אני מוכן לברר במידה והדבר חשוב לך.
נציג Lascala
עושה רושם שזה עובד, אבל כנראה יש לי בעיה אחרת..
כאשר אני עושה את ה DUALVIEW ומשנה את הרזולוציה בכל מסך (ב DVI יש לי 1280X720 ובקומפוננט יש לי 1920X1080), ביציאת הקומפוננט, אני רואה כאילו את הWALLPAPER באמצע בקטן יחסית ואחכ פשוט רקע וכלום יותר (כלומר אין את שורת ה START או כל ICON אחר שהיה על הDESKTOP). מה שנראה לי שקורה, זה שמשום מה הוא מתייחס אל הDESKTOP כאל ממש ממש ממש ממש הרבה יותר גדול (באמת אם אני מזיז הרבה את העכבר לצדדים, לוקח לי הרבה זמן להחזיר אותו (נ.ב. אבל האות שהטלוזיזיה מקבלת הוא 1080i).
יש לך רעיון איך פותרים את זה?
נ.ב.
אם זה ניראה לך עולה בסביבות ה 200 שקל (או פחות כמובן..) אז אני מעוניין..
יש לך סדר גודל?
כאשר אני עושה את ה DUALVIEW ומשנה את הרזולוציה בכל מסך (ב DVI יש לי 1280X720 ובקומפוננט יש לי 1920X1080), ביציאת הקומפוננט, אני רואה כאילו את הWALLPAPER באמצע בקטן יחסית ואחכ פשוט רקע וכלום יותר (כלומר אין את שורת ה START או כל ICON אחר שהיה על הDESKTOP). מה שנראה לי שקורה, זה שמשום מה הוא מתייחס אל הDESKTOP כאל ממש ממש ממש ממש הרבה יותר גדול (באמת אם אני מזיז הרבה את העכבר לצדדים, לוקח לי הרבה זמן להחזיר אותו (נ.ב. אבל האות שהטלוזיזיה מקבלת הוא 1080i).
יש לך רעיון איך פותרים את זה?
נ.ב.
אם זה ניראה לך עולה בסביבות ה 200 שקל (או פחות כמובן..) אז אני מעוניין..
אני יברר היום, ויחזיר תשובה, אבל שכפול של האות לא יתן לך פיתרון.
מכיוון שהרזולוציות שיצאו יהיו זהות!
וחשוב לי לדעת למה אתה רוצה שהטלוויזיה תשמש???
תכנס בבקשה לתפריט של NVIDIA שוב, ותבחר בתפריט מצד שמאל Full Screen Video.
בחלק התחתון של המסך תהיה הגדרה Full screen device, תעביר אותו לAuto-select.
ההגדרה הזאת תגרום לכך שכל סרט יופעל על הטלוויזיה שלך במסך מלא, לא משנה כמה קטן הוא במסך השני.
ובקשר לשינוי בגודל, יש פיצ'ר של Nvidia לטובת העניין, תוכל להגיע אליו ככה:
1) לחצן ימני על מקום ריק בשלוחן העבודה
2) תגיע לתת-תפריט NVidia Display
3) אני לא זוכר בדיוק את השם של זה(אני לא ליד מחשב עם קונפיגורציה מתאימה) אבל זה יהיה הלחצן השלישי אחרי המסך והטלוויזיה שלך.
בחלון שיפתח לך יהיה הסבר על האפשרויות השונות.
בהצלחה!
מכיוון שהרזולוציות שיצאו יהיו זהות!
וחשוב לי לדעת למה אתה רוצה שהטלוויזיה תשמש???
תכנס בבקשה לתפריט של NVIDIA שוב, ותבחר בתפריט מצד שמאל Full Screen Video.
בחלק התחתון של המסך תהיה הגדרה Full screen device, תעביר אותו לAuto-select.
ההגדרה הזאת תגרום לכך שכל סרט יופעל על הטלוויזיה שלך במסך מלא, לא משנה כמה קטן הוא במסך השני.
ובקשר לשינוי בגודל, יש פיצ'ר של Nvidia לטובת העניין, תוכל להגיע אליו ככה:
1) לחצן ימני על מקום ריק בשלוחן העבודה
2) תגיע לתת-תפריט NVidia Display
3) אני לא זוכר בדיוק את השם של זה(אני לא ליד מחשב עם קונפיגורציה מתאימה) אבל זה יהיה הלחצן השלישי אחרי המסך והטלוויזיה שלך.
בחלון שיפתח לך יהיה הסבר על האפשרויות השונות.
בהצלחה!
נציג Lascala
טוב בו נפריד את המקרים..
את המפצל אני צריך למקרה מספר 1... מה בדקת לי כמה כסף זה יעלה?
את כל הסיפור עם ה 1920, זה למקרה מספר 2.
ניסיתי לעשות את ה FULE SCREEN DEVICE ב AUTO, אבל זה לא פתר..
את החלק השני לא הצלחתי להבין, אני אשמח אם תרשום בדיוק למה התכוונת...
תודה!
את המפצל אני צריך למקרה מספר 1... מה בדקת לי כמה כסף זה יעלה?
את כל הסיפור עם ה 1920, זה למקרה מספר 2.
ניסיתי לעשות את ה FULE SCREEN DEVICE ב AUTO, אבל זה לא פתר..
את החלק השני לא הצלחתי להבין, אני אשמח אם תרשום בדיוק למה התכוונת...
תודה!