מועדון חברי האתר - ht friend
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
בשביל מה יש חברים? בדיוק בשביל זה...
חברות במועדון Home Theater מאפשרת לך ליהנות ממגוון הטבות:
1. עדיפות בהזמנות ורישום לכנסים, מפגשים ותערוכות
2. הנחות ומבצעים בלעדיים (בכפוף לשיתוף הפעולה עם החברות והיבואנים השונים)
3. סימון מיוחד בפורומים ברחבי האתר
אבל יותר מכל, מדובר בהבעת תמיכה באתר וחיבור אל כל האנשים שיוצרים אותו.
אז איך מצטרפים?
עלות ההצטרפות למועדון הינה 50 ש"ח למשך שנה.
ניתן להצטרף למועדון גם באמצעות PayPal, אך ללא כרטיס המועדון.
בהערות יש לרשום במדויק את שם המשתמש באתר, כדי שהסטטוס החדש יעודכן.
לחצו כאן בשביל הקישור לתשלום
תבלו!
צוות Home Theater
חברות במועדון Home Theater מאפשרת לך ליהנות ממגוון הטבות:
1. עדיפות בהזמנות ורישום לכנסים, מפגשים ותערוכות
2. הנחות ומבצעים בלעדיים (בכפוף לשיתוף הפעולה עם החברות והיבואנים השונים)
3. סימון מיוחד בפורומים ברחבי האתר
אבל יותר מכל, מדובר בהבעת תמיכה באתר וחיבור אל כל האנשים שיוצרים אותו.
אז איך מצטרפים?
עלות ההצטרפות למועדון הינה 50 ש"ח למשך שנה.
ניתן להצטרף למועדון גם באמצעות PayPal, אך ללא כרטיס המועדון.
בהערות יש לרשום במדויק את שם המשתמש באתר, כדי שהסטטוס החדש יעודכן.
לחצו כאן בשביל הקישור לתשלום
תבלו!
צוות Home Theater
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 27/09/2011 10:48, נערך 17 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

זה מה שהיה כתוב בנייר:
חברי המועדון מקבלים את הדברים הבאים:
1. אחוזי הנחה למותגים וחנויות שנגיע איתם להסדר (אנחנו בדיונים עם כמה יבואנים בהקשר להסדרים).
2. מוצרים שיהיו זמינים במחירים מיוחדים לחברי המועדון - כלומר יבואנים עלולים להקצות מספר קטן של מכשירים אך ורק לחברים
3. סטטוס מיוחד באתר ("חבר במועדון האתר")
4. בעתיד הלא רחוק נתחיל לארגן מפגשים באופן קבוע - לשמיעת מערכות, ביקורים מאחורי הקלעים של מקומות מעניינים, וכו'. המפגשים יהיו לחברי המועדון בלבד.
חברי המועדון מקבלים את הדברים הבאים:
1. אחוזי הנחה למותגים וחנויות שנגיע איתם להסדר (אנחנו בדיונים עם כמה יבואנים בהקשר להסדרים).
2. מוצרים שיהיו זמינים במחירים מיוחדים לחברי המועדון - כלומר יבואנים עלולים להקצות מספר קטן של מכשירים אך ורק לחברים
3. סטטוס מיוחד באתר ("חבר במועדון האתר")
4. בעתיד הלא רחוק נתחיל לארגן מפגשים באופן קבוע - לשמיעת מערכות, ביקורים מאחורי הקלעים של מקומות מעניינים, וכו'. המפגשים יהיו לחברי המועדון בלבד.
-
oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: רישום כעמותה
אין בזה שום יתרון, רק כאבי ראש והרבה ברקסים לפעילויות עתידיות.tsahim כתב:עופר למה שלא תבדקו את האפשרות להירשם כעמותה לקידום ה ......
זה נבדק ונפסל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

vitalyi,
הכסף שחברי המועדון שלמו נועד לכסות את הוצאות הדפסת הכרטיסים ולדברים נוספים - ולא למימון המבצעים (אם תעשה חשבון תראה שסה"כ הכסף שנכנס מכל הכרטיסים הוא זעום למדי).
לגבי הצטרפות, עכשיו שמרטין בארץ אפשר יהיה לחפש לכך פיתרון מלא בהקדם.
lironk,
זה לא נכון, יש מחיר אחד לחברי האתר ומחיר אחר לחברי המועדון. במקרים מסויימים מבצעים הם לחברי המועדון בלבד.
הכסף שחברי המועדון שלמו נועד לכסות את הוצאות הדפסת הכרטיסים ולדברים נוספים - ולא למימון המבצעים (אם תעשה חשבון תראה שסה"כ הכסף שנכנס מכל הכרטיסים הוא זעום למדי).
לגבי הצטרפות, עכשיו שמרטין בארץ אפשר יהיה לחפש לכך פיתרון מלא בהקדם.
lironk,
זה לא נכון, יש מחיר אחד לחברי האתר ומחיר אחר לחברי המועדון. במקרים מסויימים מבצעים הם לחברי המועדון בלבד.
אם כך - אז כלל לא ברור לי מהו מקור ההפליה של חברי האתר שהם לא חברי המועדוןoferlaor כתב:vitalyi,
הכסף שחברי המועדון שלמו נועד לכסות את הוצאות הדפסת הכרטיסים ולדברים נוספים - ולא למימון המבצעים
lironk,
זה לא נכון, יש מחיר אחד לחברי האתר ומחיר אחר לחברי המועדון. במקרים מסויימים מבצעים הם לחברי המועדון בלבד....
-
oferlaor
- מנהל

זה לא עניין של הפליה, זה כמו שתגיד שיש הפליה נגד אנשים שאינם מכירים את האתר ולכן לא פייר שהם לא מקבלים את ההנחה...
כרטיס המועדון נותן בעצם הוכחה שהחבר הוא באופן אמיתי משתתף אמיתי באתר וחלק מהחנויות ומהיבואנים מכירים זאת ולכן מציעים כמה דרגות של הנחה.
1. הכרטיס מאפשר לבעלי חנויות לזהות מי באמת מהאתר (יש מקרים רבים שאנשים מגיעים לחנויות ומבקשים הנחה כחברי אתר, למרות שהם כלל לא מכירים את האתר...).
2. אנו מקבלים את ההנחות במקרים מסויימים מהיבואנים, מה שבעצם מאפשר להוריד מחירים עוד יותר. במקרה כזה, ההנחה ניתנת על ידי היבואן, לא החנות - ועל החנות בעצם להעביר מידע ליבואן (מס' כרטיס) בכדי למנוע מצב של שימוש לא תקין בהנחות.
3. הכרטיס והמועדון בא בכדי לאפשר לנו להציג ליבואנים ולחברות את חברי האתר כקבוצה אמיתית (1000 אנשים בעלי כרטיס יותר משמעותיים עבורם מאשר 5600 איש "וירטואלים").
כרטיס המועדון נותן בעצם הוכחה שהחבר הוא באופן אמיתי משתתף אמיתי באתר וחלק מהחנויות ומהיבואנים מכירים זאת ולכן מציעים כמה דרגות של הנחה.
1. הכרטיס מאפשר לבעלי חנויות לזהות מי באמת מהאתר (יש מקרים רבים שאנשים מגיעים לחנויות ומבקשים הנחה כחברי אתר, למרות שהם כלל לא מכירים את האתר...).
2. אנו מקבלים את ההנחות במקרים מסויימים מהיבואנים, מה שבעצם מאפשר להוריד מחירים עוד יותר. במקרה כזה, ההנחה ניתנת על ידי היבואן, לא החנות - ועל החנות בעצם להעביר מידע ליבואן (מס' כרטיס) בכדי למנוע מצב של שימוש לא תקין בהנחות.
3. הכרטיס והמועדון בא בכדי לאפשר לנו להציג ליבואנים ולחברות את חברי האתר כקבוצה אמיתית (1000 אנשים בעלי כרטיס יותר משמעותיים עבורם מאשר 5600 איש "וירטואלים").
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש אפשרות להבין מה זה המועדון הזה בכלל?
יעני אני משלם כספים למרטין ואז אני מקבל כרטיס שנותן לי מבצעים מיוחדים לחברי המועדון?
....וזהו?
(אל תבינו אותי לא נכון, זה מספיק, אני פשוט רוצה הבהרה חד משמעית)
יעני אני משלם כספים למרטין ואז אני מקבל כרטיס שנותן לי מבצעים מיוחדים לחברי המועדון?
....וזהו?
(אל תבינו אותי לא נכון, זה מספיק, אני פשוט רוצה הבהרה חד משמעית)
-
oferlaor
- מנהל

sunny_jim,
כמה מאות אנשים.
ofirharlev,
יש שרשור שלם על הנושא. אתה לא משלם לאף אחד - ניתן היה לרכוש אותו בכניסה לתערוכת הקולנוע הביתי בנובמבר.
אני מבקש לערוך את החתימה שלך, היא לא ממש מתאימה לאופי האתר.
כמה מאות אנשים.
ofirharlev,
יש שרשור שלם על הנושא. אתה לא משלם לאף אחד - ניתן היה לרכוש אותו בכניסה לתערוכת הקולנוע הביתי בנובמבר.
אני מבקש לערוך את החתימה שלך, היא לא ממש מתאימה לאופי האתר.