הברשה - כל השמעה?
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
לפני כל השמעה חובה לנקות את התקליט .
במקרה ולא ניקת אותו לפני ההשמעה בלאי המחט והתקליט יהיה גבוהה.
במקרה ולא ניקת אותו לפני ההשמעה בלאי המחט והתקליט יהיה גבוהה.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
שמתי לב שהמיברשת משאירה לעיתים שריטות קטנות על התקליט, זהו סיפור שדי מטריד אותי
זה לא על כל תקליט, כנראה שרק התקליטים העשויים חומר רך יותר מושפעים.
למען הסר ספק, המיברשת יעודית לנקיון תקליטים ואני משתמש בה בזוית המומלצת ומבלי להפעיל על התקליט לחץ
זה לא על כל תקליט, כנראה שרק התקליטים העשויים חומר רך יותר מושפעים.
למען הסר ספק, המיברשת יעודית לנקיון תקליטים ואני משתמש בה בזוית המומלצת ומבלי להפעיל על התקליט לחץ
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
באיזו מברשת אתה משתמש? אם זה הסוג עם הסיבי פחם, אין פלא שהיא שורטת; המברשות האלה גרועות ועדיף לזרוק אותן, מי שיש לו.
המברשת העדיפה לתקליטים היא למעשה פד ספוג רך המצופה בד קטיפה עדין - זה סוג שלא שורט.
המברשת העדיפה לתקליטים היא למעשה פד ספוג רך המצופה בד קטיפה עדין - זה סוג שלא שורט.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
היכן משיגים?dragon כתב:באיזו מברשת אתה משתמש? אם זה הסוג עם הסיבי פחם, אין פלא שהיא שורטת; המברשות האלה גרועות ועדיף לזרוק אותן, מי שיש לו.
המברשת העדיפה לתקליטים היא למעשה פד ספוג רך המצופה בד קטיפה עדין - זה סוג שלא שורט....
אמן מייסר
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
יש לי אחת עם הסיבי פחם, ועוד 2 שהם עם הפדים שתארת. איכשהו, תמיד שאני מנסה, אלו עם הפדים משאירים הרבה יותר אבק ממה שהיה... וניסיתי לנקות את המברשות עצמם, (אחת באה עם מברשת יעודית), וזה לא כל כך הולך. יש טיפ לגבי זה?dragon כתב:באיזו מברשת אתה משתמש? אם זה הסוג עם הסיבי פחם, אין פלא שהיא שורטת; המברשות האלה גרועות ועדיף לזרוק אותן, מי שיש לו.
המברשת העדיפה לתקליטים היא למעשה פד ספוג רך המצופה בד קטיפה עדין - זה סוג שלא שורט....
(נ.ב. בהתחלה חשבתי שהן רקובות כבר ולכן מתפוררות ובגלל זה האבק, אבל הן לא ככל הנראה...)
תודה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

זו בעיה, כי הסוג הזה נעשה די נדיר בימינו. בעיקרון האודיו טכניקה AT6012 וה-Stanton VC-1ילדיעפים כתב:היכן משיגים?dragon כתב:באיזו מברשת אתה משתמש? אם זה הסוג עם הסיבי פחם, אין פלא שהיא שורטת; המברשות האלה גרועות ועדיף לזרוק אותן, מי שיש לו.
המברשת העדיפה לתקליטים היא למעשה פד ספוג רך המצופה בד קטיפה עדין - זה סוג שלא שורט.......
הם מוצרים לא רעים הבנויים בצורה קרובה יותר לפד הקטיפה האופטימלי, אבל שניהם לא ניתנים להשגה בארץ (אפשר לקנות מאתרים בחו"ל, בד"כ סביב ה-$20). לעתים גם יש ב-ebay משומשים במצב מעולה, מה שיכול להיות כדאי (לאו דווקא של הפירמות הנ"ל).
- dragon
- חבר פעיל מאוד

לא, אין טיפ. מברשת הניקוי הקטנה (היעודית) אמורה לעשות את העבודה. לא הגיוני שפד הניקוי ילכלך יותר את התקליט. אם אתה רוצה, תעלה תמונות ברורות של המנקים שיש לך, וננסה להעריך את מצבם ואיכותם.roypeles כתב:יש לי אחת עם הסיבי פחם, ועוד 2 שהם עם הפדים שתארת. איכשהו, תמיד שאני מנסה, אלו עם הפדים משאירים הרבה יותר אבק ממה שהיה... וניסיתי לנקות את המברשות עצמם, (אחת באה עם מברשת יעודית), וזה לא כל כך הולך. יש טיפ לגבי זה?dragon כתב:באיזו מברשת אתה משתמש? אם זה הסוג עם הסיבי פחם, אין פלא שהיא שורטת; המברשות האלה גרועות ועדיף לזרוק אותן, מי שיש לו.
(נ.ב. בהתחלה חשבתי שהן רקובות כבר ולכן מתפוררות ובגלל זה האבק, אבל הן לא ככל הנראה...)
תודה...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לי יש מברשת סיבי פחם והיא לא שורטת. לפני כן דווקא היתה לי מברשת קטיפה שאף פעם לא ניקתה כמו שצריך וגרמה שריטות כאשר היא גוררת תחתיה את חלקיקי האבק והופכת בעצם לסוג של "נייר לטש" המשייף את התקליט.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אתר מכירה לציוד מעולה - www.sleevetown.com/record-brushes.shtmlילדיעפים כתב:היכן משיגים?dragon כתב:באיזו מברשת אתה משתמש? אם זה הסוג עם הסיבי פחם, אין פלא שהיא שורטת; המברשות האלה גרועות ועדיף לזרוק אותן, מי שיש לו.
המברשת העדיפה לתקליטים היא למעשה פד ספוג רך המצופה בד קטיפה עדין - זה סוג שלא שורט.......
לו הייתי רוטשילד ...