מגבר ל GS1000
נכון שהיה כבר שרשור בנושא, אבל בעקבות מוות בטרם עת שלו, ובעקבות מחקר נוסף שעשיתי, אני פותח עוד שרשור שאני מקווה שהפעם יהיה קצת יותר ממוקד...
משוטטות באתר head-fi אספתי כמה מגברים שהייתי רוצה לשמוע עליהם חוות דעת מאנשים בארץ שאולי מכירים ואולי אפילו מחזיקים בהם. הדגש הוא על תאימות עם ה GS1000 כמובן:
PS Audio GCHA
Gilmore Lite with Dedicated Power Supply
Graham Slee Solo
Naim Audio Headline
Corda Opera
Little Dot MKV
אתם בטח שמים לב שאין ברשימה מגברי מנורות - זה בכוונה.
אני אשמח לשמוע המלצות גם על מגברים שלא נמצאים ברשימה.
תודה רבה ומי יתן ושרשור זה יהיה שרשור פורה!
משוטטות באתר head-fi אספתי כמה מגברים שהייתי רוצה לשמוע עליהם חוות דעת מאנשים בארץ שאולי מכירים ואולי אפילו מחזיקים בהם. הדגש הוא על תאימות עם ה GS1000 כמובן:
PS Audio GCHA
Gilmore Lite with Dedicated Power Supply
Graham Slee Solo
Naim Audio Headline
Corda Opera
Little Dot MKV
אתם בטח שמים לב שאין ברשימה מגברי מנורות - זה בכוונה.
אני אשמח לשמוע המלצות גם על מגברים שלא נמצאים ברשימה.
תודה רבה ומי יתן ושרשור זה יהיה שרשור פורה!
אתה מסכים לטענה שהם האוזניות הכי טובות בעולם?
"This may well be the finest electricity-to-sound transducer in the world. If you don’t want to be haunted by the suspicion that your interest in audio is terminally superficial, you absolutely must hear a pair of these."
- Richard Black / HIFI Choice magazine
"This may well be the finest electricity-to-sound transducer in the world. If you don’t want to be haunted by the suspicion that your interest in audio is terminally superficial, you absolutely must hear a pair of these."
- Richard Black / HIFI Choice magazine
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לגבי המגברים מבין 3 אלה:
Naim Audio Headline
Corda Opera
Little Dot MKV
הכי אהבתי את הליטל דות למרות שזה היה מארק 2 אם אני לא טועה.
ממליץ לך להסתכל גם בכיוון של DARKVOICE 336I.
לזאב, אני מבין שגראדו זו פסגת כל הפסגות בשבילך מכל בחינה אפשרית, אבל יש אנשים שלא חושבים כך. לשאלתך למה לא לקנות מגבר של גראדו זה כי הבנייה שלו מבחינת המגבר על הפנים ולשלם על מגבר כזה יותר מ 70$ בגלל שרשום עליו גראדו זו שערורייה.
הייתי אפילו מעז להגיד שהGO-VIBE הנייד שלי יותר איכותי.
ואם זכור לי אז פתחתה כבר דייון על כך שGS1000 הכי טובות בעולם והם לא, למרות כל מה שכותבים, ומהללילים אותן אני אישית עוד לא ראיתי בן אדם מוריד אותן מהראש ואומר שזה היה מדהים, בדרך כלל תמיד מתלוננים .
Naim Audio Headline
Corda Opera
Little Dot MKV
הכי אהבתי את הליטל דות למרות שזה היה מארק 2 אם אני לא טועה.
ממליץ לך להסתכל גם בכיוון של DARKVOICE 336I.
לזאב, אני מבין שגראדו זו פסגת כל הפסגות בשבילך מכל בחינה אפשרית, אבל יש אנשים שלא חושבים כך. לשאלתך למה לא לקנות מגבר של גראדו זה כי הבנייה שלו מבחינת המגבר על הפנים ולשלם על מגבר כזה יותר מ 70$ בגלל שרשום עליו גראדו זו שערורייה.
ואם זכור לי אז פתחתה כבר דייון על כך שGS1000 הכי טובות בעולם והם לא, למרות כל מה שכותבים, ומהללילים אותן אני אישית עוד לא ראיתי בן אדם מוריד אותן מהראש ואומר שזה היה מדהים, בדרך כלל תמיד מתלוננים .
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ואם זכור לי אז פתחתה כבר דייון על כך שGS1000 הכי טובות בעולם והם לא, למרות כל מה שכותבים, ומהללילים אותן אני אישית עוד לא ראיתי בן אדם מוריד אותן מהראש ואומר שזה היה מדהים, בדרך כלל תמיד מתלוננים .[/quote]
אני לא חושב שזו פסגת כל הפסגות. אני מאמין למה שאני שומע והיות ואין באפשרותי לשמוע את כל האוזניות שקיימות בעולם אני נוטה להאמין לאנשים שהמקצוע שלהם הוא לכתוב ביקורות. תקרא עוד פעם את מה שכתבתי ותראה ששלקחתי ציטוט ממגזין HIFI CHOISE ויש עוד ציטוטים מהרבה מגזינים נחשבים אחרים שאומרים זאת ולא הבעתי דעה אישית.
ואם זכור לי אז פתחתה כבר דייון על כך שGS1000 הכי טובות בעולם והם לא, למרות כל מה שכותבים, ומהללילים אותן אני אישית עוד לא ראיתי בן אדם מוריד אותן מהראש ואומר שזה היה מדהים, בדרך כלל תמיד מתלוננים .[/quote]
אני לא חושב שזו פסגת כל הפסגות. אני מאמין למה שאני שומע והיות ואין באפשרותי לשמוע את כל האוזניות שקיימות בעולם אני נוטה להאמין לאנשים שהמקצוע שלהם הוא לכתוב ביקורות. תקרא עוד פעם את מה שכתבתי ותראה ששלקחתי ציטוט ממגזין HIFI CHOISE ויש עוד ציטוטים מהרבה מגזינים נחשבים אחרים שאומרים זאת ולא הבעתי דעה אישית.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
את ה-336i שרפי המליץ לך אתה יכול להוריד מהרשימה. הוא מגבר מצוין, בטח שאם משקיעים כמה שקלים (כמו שאני עשיתי בעבר) ומשדרגים אותו קצת. אבל הוא פשוט לא מיועד לגראדו, הוא פורח עם עכבות גבוהות יותר.
האופרה אומנם לא שמעתי, אבל כן שמעתי שלושה דגמים אחרים של מייר, הם מגברים מוצלחים (במיוחד המאוחרים יותר) אבל אני לא חושב שהם מתאימים לגראדו. עם AKG וסנהייזר הם פורחים.
הניים לדעתי מגבר מאוד לא מוצלח. אחד מהדברים הכי יקרים ולא שווים שיש. הוא מייבש את הסאונד בטירוף, ולמרות שזה אמור להתאים לגראדו (כי לדעתי הן יותר מדיי בהירות) למשהו זה פשוט לא נשמע כל כך טוב.
כל השאר לצערי לא שמעתי לצערי, אז אני מעדיף שלא לדבר באויר. אני כן אגיד שהיה לי ניסיון בעבר עם שני מגברי LD והם היו בנויים בצורה בזויה פשוט. אז לפני שתחליט אם לרכוש אותם, תברר מהי רמת הרכיבים וההרכבה בדגם הזה.
האופרה אומנם לא שמעתי, אבל כן שמעתי שלושה דגמים אחרים של מייר, הם מגברים מוצלחים (במיוחד המאוחרים יותר) אבל אני לא חושב שהם מתאימים לגראדו. עם AKG וסנהייזר הם פורחים.
הניים לדעתי מגבר מאוד לא מוצלח. אחד מהדברים הכי יקרים ולא שווים שיש. הוא מייבש את הסאונד בטירוף, ולמרות שזה אמור להתאים לגראדו (כי לדעתי הן יותר מדיי בהירות) למשהו זה פשוט לא נשמע כל כך טוב.
כל השאר לצערי לא שמעתי לצערי, אז אני מעדיף שלא לדבר באויר. אני כן אגיד שהיה לי ניסיון בעבר עם שני מגברי LD והם היו בנויים בצורה בזויה פשוט. אז לפני שתחליט אם לרכוש אותם, תברר מהי רמת הרכיבים וההרכבה בדגם הזה.
אני מדבר מניסיון שלי. אם אני רושם משהו שמבוסס על דברי אחרים, אני מציין זאת.
את ה-V8 אני לא ראיתי בארץ.
את ה-V8 אני לא ראיתי בארץ.