עזרה דחופה!!!!
אני רוצה להזמין את הטלווזיה הזאת http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YZLA32A550
ואני רוצה לדעת כמה כדאי להציע בשבילה?
4700 מספיק?(יש לי עוד אבל במה לדעתכם להתחיל? יש 5 הצעות ואז אתה לא יכול להציע עוד...)
ד"א בתשלום אחד...
ואני רוצה לדעת כמה כדאי להציע בשבילה?
4700 מספיק?(יש לי עוד אבל במה לדעתכם להתחיל? יש 5 הצעות ואז אתה לא יכול להציע עוד...)
ד"א בתשלום אחד...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ראיתי בשירשורים שונים שמרחק הצפיה שלך עומד בסביבות ה-2.5 מטרים. אם זה כך במציאות ובלי קשר לתכנים אין לך שום סיבה לרכוש מסך 32 אינץ' FHD. תצטרך לשבת במרחק שלא יעלה על מטר (!) מהמסך בתכני 1080. פשוט זריקת כסף טהורה.
הפתרון הוא מסך HDR בסדרה נמוכה יותר אך בגודל סביר (לפחות 37 אינץ').
הפתרון הוא מסך HDR בסדרה נמוכה יותר אך בגודל סביר (לפחות 37 אינץ').
סוגי תכנים:nils3373 כתב:קודם כל אין לך למה למהר - לא קונים מסך באלפי שקלים בהחלטה של רגע. לפני שאתה מבצע קניה מה סוגי התכנים שלך ואחוזי הצפיה בהם? תקציב סופי? מרחק צפיה?...
צפייה בערוצים(רגילים,לא כבלים ולא יס),
משחקי טלווזיה(אקסבוקס 360),
סרטים .
תקציב:לא יודע ...
מרחק צפייה:
רוב הזמן ,אני אהיה במרחק של מטר-מטר וחצי שזה מתאים לHDF ובלילה שאני הולך לישון אז מהמיטה זה 3 וחצי מטר(בערך).
ד"א מישהו פה אמר שהוא הזמין ב5300 שקל כולל הכל(ואמר משהו על 4700 o.Oׂ),
ואחד בפורום אחר אמר שהזמין אותה ב5100...
אני זה שטען שזה 5300 עם משלוח שכרגע הוא חינם והתקנה בתוספת של 99 עם מתקן קיר
בכל מקרה כדאי להזדרז הבנתי מסמליין שכאשר השיווק יכנס יותר חזק לשוק המחירים יעלו גם באתרי הקניות וגם בחנויות מה גם שיהיה משלוח ומחיר התקנה בנוסף והמחירק ישמור על עצמו כי זאת בין הטלוויזיות היחידות בעלת fullhd בגודל של 32 בנוסף לשארפ סדרה x20
בהצלחה אני חושב שבשביל 400 שקל כדאי לקנות full Hd עם סידרה יותר חדשה ומתקדמת בנוסף לחיבורי הusb ועוד כמה פיצרים עם מעבד תמונה מתקדם יותר בהצלחה בכל מקרה
בכל מקרה כדאי להזדרז הבנתי מסמליין שכאשר השיווק יכנס יותר חזק לשוק המחירים יעלו גם באתרי הקניות וגם בחנויות מה גם שיהיה משלוח ומחיר התקנה בנוסף והמחירק ישמור על עצמו כי זאת בין הטלוויזיות היחידות בעלת fullhd בגודל של 32 בנוסף לשארפ סדרה x20
בהצלחה אני חושב שבשביל 400 שקל כדאי לקנות full Hd עם סידרה יותר חדשה ומתקדמת בנוסף לחיבורי הusb ועוד כמה פיצרים עם מעבד תמונה מתקדם יותר בהצלחה בכל מקרה