מסכי פלזמה KURO של פיוניר- יציאה לרמקולים.
אני מחפש מסך של 50 אינץ של פיוניר,
אני יודע שיש להם יציאת אופטית שניתן לחבר אותה למגבר.
ויש לי מגבר פנוי של דנון מסדרת 38XX וגם רמקולים של פרדיים + בוסטון, ....אבל.....
השאלה שלי אם יש להם מסך שיש לו יציאה ישירה לרמקולים?
אני יודע שהאיכות תהיה פחותה בהשוואה לחיבור עקיף דרך מגבר, פשוט האישה לא רוצה הרבה מוצרי חשמל בחדר השינה.
אני יודע שיש להם יציאת אופטית שניתן לחבר אותה למגבר.
ויש לי מגבר פנוי של דנון מסדרת 38XX וגם רמקולים של פרדיים + בוסטון, ....אבל.....
השאלה שלי אם יש להם מסך שיש לו יציאה ישירה לרמקולים?
אני יודע שהאיכות תהיה פחותה בהשוואה לחיבור עקיף דרך מגבר, פשוט האישה לא רוצה הרבה מוצרי חשמל בחדר השינה.
ב 508XD יש יציאה ישירה לרמקולים, פיוניר מוכרת גם רמקול אשר ניתן לחבר אותו מתחת לפלזמה ואז הם נראים כיחידה אחת (גובהו כ 7 ס"מ ורוחבו כרוחב הפלזמה). אני רכשתי את הרמקול הזה והוא נשמע די טוב יחסית לגודל שלו, אך כמובן לא כמו מערכת.
נדמה לי שגם ל 5080 יש יציאה כזאת.
נדמה לי שגם ל 5080 יש יציאה כזאת.
מה אם מקרני קול, במיוחד זה של פולק אודיו שנמכר בארץ?amber כתב:ב 508XD יש יציאה ישירה לרמקולים, פיוניר מוכרת גם רמקול אשר ניתן לחבר אותו מתחת לפלזמה ואז הם נראים כיחידה אחת (גובהו כ 7 ס"מ ורוחבו כרוחב הפלזמה). אני רכשתי את הרמקול הזה והוא נשמע די טוב יחסית לגודל שלו, אך כמובן לא כמו מערכת.
נדמה לי שגם ל 5080 יש יציאה כזאת....
הכל בתכנון לבית החדשguy11 כתב:אם זה מה שאתה הולך לשים בחדר שינה אז מעניין מה יש לך בסלון......
בסלון יהיה מקרן במקום טלויזיה בגלל המרחק הצפיה, קצת יותר מ-5 מטרים.
עם ימאה 1800 + רמקולים.
ואי אפשר בלי פיוניר
פיטר כתב:יש גם יציאה אופטית וגם יציאה סטראו (RCA) רגילה.
יש לציין שסאונד המגיע דרך HDMI לא יכול לצאת דרך היציאה האופטית....
נכון, אבל ביציאת RCA אתה צריך לחבר את המסך למגבר, אני רוצה לחבר את המסך ישירות לרמקולים.
כמה הוא עלה לך?amber כתב:ב 508XD יש יציאה ישירה לרמקולים, פיוניר מוכרת גם רמקול אשר ניתן לחבר אותו מתחת לפלזמה ואז הם נראים כיחידה אחת (גובהו כ 7 ס"מ ורוחבו כרוחב הפלזמה). אני רכשתי את הרמקול הזה והוא נשמע די טוב יחסית לגודל שלו, אך כמובן לא כמו מערכת.
אני יודע שניתן להוסיף לכל צד שלו רמקול.
האם יהיה ניתן לחבר לו במקביל 2 רמקולים מהצדדים,כלומר 1 בכל צד + התחתון?
כן ! חיברתי למשהו KEF CRESTA זמני עד שיגיע רמקול תחתון והוא היה מעוד לא מרוצה כשה החלפתי , אבל כנראה שגם אשתו מודל טובronen61 כתב:כל רמקול מדף יתאים ליציאה הזאת?פיטר כתב:יש בנוסף יציאת רמקולים רגילה (2 חוטים) לימין ושמאל (4 יציאות של חוטים סך הכל).
אם אתה רוצה אתה אפילו יכול לקנות את הרמקולים שלי, אין לי צורך בהם.......
ronen61 כתב:כמה הוא עלה לך?amber כתב:ב 508XD יש יציאה ישירה לרמקולים, פיוניר מוכרת גם רמקול אשר ניתן לחבר אותו מתחת לפלזמה ואז הם נראים כיחידה אחת (גובהו כ 7 ס"מ ורוחבו כרוחב הפלזמה). אני רכשתי את הרמקול הזה והוא נשמע די טוב יחסית לגודל שלו, אך כמובן לא כמו מערכת.
אני יודע שניתן להוסיף לכל צד שלו רמקול.
האם יהיה ניתן לחבר לו במקביל 2 רמקולים מהצדדים,כלומר 1 בכל צד + התחתון?...
הרמקול עולה כ-1100 ש"ח
אני לא מבין מה תרוויח מחיבור כזה, אבל בעיקרון חיבור במקביל של רמקולים בצדדים + למטה ליציאת הרמקולים יגרום להקטנת ההתנגדות שהמוצא לרמקולים רואה ולנזק אפשרי לפלזמה.