B&W 705 805
חברים יקרים רציתי לקבל חוות דעת לגביי הרמקולים הנ"ל.
כיום אני שומע מוסיקה עם רמקולים של חברת פארדיים:מוניטור 9 V4
הרמקולים האלה מחוברים לרסיבר ימהה 1800.
אני חושב שהאוזן שלי כבר צריכה שינוי.
המוסיקה שאני שומע:גאז,גאז רוק,וקצת מוסיקה קלאסית עכשווית.
קולנוע ביתי אני רואה הרבה סרטים.
יש לי סאב של מישוון מיוצר באנגליה.
מה אתם אומרים על הרמקולים של חברת B&W
תודה רבה.
כיום אני שומע מוסיקה עם רמקולים של חברת פארדיים:מוניטור 9 V4
הרמקולים האלה מחוברים לרסיבר ימהה 1800.
אני חושב שהאוזן שלי כבר צריכה שינוי.
המוסיקה שאני שומע:גאז,גאז רוק,וקצת מוסיקה קלאסית עכשווית.
קולנוע ביתי אני רואה הרבה סרטים.
יש לי סאב של מישוון מיוצר באנגליה.
מה אתם אומרים על הרמקולים של חברת B&W
תודה רבה.
רמקולים מצויינים לדעתי אבל דורשים הגברה בריאה וחזקה מאוד.
לא כל הגברה תפתח את הרמקול ותגרום לו להשמע טוב.
דבר שני המחירים שלהם שונים בכמה אלפים טובים ה 805 יוקרתי יותר ומחירו גבוה יותר.
במחיר הזה יש לך המון אפשרויות נוספות.
אתה יכול לשאול את חבר הפורום VITALY שיש לו את ה 805.
לי היתה סדרה קודמת של ה 705 והמגבר שלי RA-06 לא פתח אותם כמו שצריך אחרי שדרוג לרמקול אחר לגמרי אני מאוד מרוצה.
לא כל הגברה תפתח את הרמקול ותגרום לו להשמע טוב.
דבר שני המחירים שלהם שונים בכמה אלפים טובים ה 805 יוקרתי יותר ומחירו גבוה יותר.
במחיר הזה יש לך המון אפשרויות נוספות.
אתה יכול לשאול את חבר הפורום VITALY שיש לו את ה 805.
לי היתה סדרה קודמת של ה 705 והמגבר שלי RA-06 לא פתח אותם כמו שצריך אחרי שדרוג לרמקול אחר לגמרי אני מאוד מרוצה.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם לי יצא לראות הרבה טענות בקשר לתמחור שלהם, אז בוא ננסה להבהיר את התמונה (אתה מוזמן לעזור לי):yairf כתב:יש כאן טענות רבות בפורום לגבי התמחור השערורייתי של B&W בארץ. אני יכול לספר על התיאבון הבריא של מחלקת השרות שלהם בארץ....
ה 805 מתומחרים "רשמית" באתר של "פיוז" בכ- 15,490 ש"ח וכולנו יודעים שבעת הקניה המחיר יקטן לפחות באיזה אלפייה + או אפילו שתיים (אם לא נסחפתי).
מחיפוש קצר ברחבי האינטרנט נוכחתי לראות כי המחיר הממוצע מבין 3 אנשים אשר רכשו אותם (אמנם הממוצע מתוך 3 אנשים לא כ"כ מייצג,אבל גם זה משהו) הוא 2250$
(http://www.audioreview.com/mfr/b-and-w/ ... 94crx.aspx)
אם כך נניח כי שער הדולר עומד על 3.3 ש"ח,נקבל 7425 ש"ח, נוסיף 30% מיסים וזה מגיע ל 9625 ש"ח.
כאן זה לא נגמר,נוסיף משלוח, דמי טיפול וכולי...
בטוחני שהמחיר יעמוד כבר באיזור ה 11,000+ ש"ח! אז אבוי לפיוז, פויה! הייתכן כי עשו על "הצרכן" רווח של 2000-3000 ש"ח
מי שלא נראה לו תמיד יוכל לייבא בעצמו ויוסיף לזאת את כל הדאגות שכרוכות בכך.
לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי, אפילו עם כל החישובים הגסים והמכוערים שעשיתי, נראה כי אין שום פסול בתמחור שלהם בארץ ואם אני די קרוב בחישובים שלי אז צריך לשבח אותם על תמחור סביר הוגן ונכון
אולי הדגמים האחרים לא מתומחרים נכון? אני לא יודע, כי לא בדקתי.
דרך אגב, פרדיים S4 מתומחר בחו"ל כמעט במחיר זהה ל 805 ומחירו בארץ מאוד קרוב ל 805
אז מה? גם התמחור של פרדיים נחשב שערורייתי בארץ? (לא לפי דעתי)
זה כבר היסטוריהמתן כתב: אתה יכול לשאול את חבר הפורום VITALY שיש לו את ה 805....
007,
ה-805 מאד מתאימים לסגנונות המוסיקה שאתה שומע, אבל אני בספק שרסיברים ברמה של ימהה 1800 יוכלו למצות את הפוטנציאל של הרמקולים במוסיקה. אם יש לך תוכניות לקנות בעתיד מגבר סטריאו ברמה גבוהה, 805 בהחלט יכולים להיות האופציה בשבילך.
ויטלי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שידכתי אותם ל- MOREL IS9A שהורכב ידנית במפעל מורל בארץ. התאמת ה-cross נעשתה באמצעות מעבד סאונד.Mash כתב: vitalyi
לאיזה סאב אתה שידכת אותם? בזמנו... (אם בכלל)...
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 03/07/2008 0:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
ויטלי
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
נסה רמקולים של OPERA או CABASSE007 כתב:אני לא חייב רק B&Wavilior כתב:אפשר לשאול למה דווקא B&W? ומה התקציב?...
ואם כבר מדברים אז ההשוואה היא כזאת:PARADIGM SIGNATURE S 4
או B&W 805
אני מחפש רמקול שמסתדר עם המוסיקה שאני שומע: גאז......
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני כבר כמה שבועות מחפש זוג רמקולים בתקציב של 15,000 ש"ח. שמעתי כבר המון סוגים כולל אןפרה, קאבסה ועוד כמה סוגי רמקולים אקזוטים שאנשים כאן אוהבים להמליץ. לטעמי אף אחד אפילו לא דיגדג את ה-805S של B&W. אף אחד לא התקרב לחום, פתיחות, במתיות ומתיקות שיש לרמקולים הנפלאים האילו.
לפני כשבוע שמעתי את האופרה סקונדה (15,000 ש"ח) מול ה-B&W 683 שעולה כמעט חצי ממנו. ה-B&W התעלה על האופרה בכל פרמטר אפשרי, פשוט עשה לו בית ספר.
ודרך אגב, סדרת ה-800 של B&W פשוט "נועדה" לג'אז - לא תאמין כמה זה ישמע לך טוב.
ולגבי התמחור בארץ - קשקוש. B&W הם בין הרמקולים המתומחרים בצורה הכי הוגנת בארץ. אם תקח מחיר חו"ל, תוסיף לו משלוח, מס קניה ומע"מ תגיע אולי ל-1,000 עד 2,000 ש"ח פחות. לעומת זאת, פולק אודיו, קליפש, סרווין-וגה מתומחרים ביותר מפי שלוש ממחירם בחו"ל.
לפני כשבוע שמעתי את האופרה סקונדה (15,000 ש"ח) מול ה-B&W 683 שעולה כמעט חצי ממנו. ה-B&W התעלה על האופרה בכל פרמטר אפשרי, פשוט עשה לו בית ספר.
ודרך אגב, סדרת ה-800 של B&W פשוט "נועדה" לג'אז - לא תאמין כמה זה ישמע לך טוב.
ולגבי התמחור בארץ - קשקוש. B&W הם בין הרמקולים המתומחרים בצורה הכי הוגנת בארץ. אם תקח מחיר חו"ל, תוסיף לו משלוח, מס קניה ומע"מ תגיע אולי ל-1,000 עד 2,000 ש"ח פחות. לעומת זאת, פולק אודיו, קליפש, סרווין-וגה מתומחרים ביותר מפי שלוש ממחירם בחו"ל.
היי דן, את ה805 לא יצא לי לשמוע אבל את ה706 (אני מקווה שלא טעיתי בדגם..) ואת סידרה 600 שמעתי (והרבה
), לפי דעתי בפוסט שלך אתה צריך להחליף מקומות בין הB&W לבין הסקונדה..
.
יצא לי לשמוע את הסקונדה הרבה באניגמה וה"חיסרון" היחיד שלו הוא שאי אפשר להגיע איתו לעוצמה גבוהה (למי שמחפש את זה..
), לא יודע למה, יכול להיות שהתיבה הסגורה גורמת לכך..
בכל מקרה, לפי דעתי הB&W הוא רמקול קצת סתום, אולי הציוד שאיתו שמעתי את הרמקול לא היה טוב מספיק (סט של רוטל) אבל מצד שני הפוקאל שהיו באותה החנות נשמעו טוב בהרבה עם אותו סט בדיוק, אני בטוח שה805 נשמע טוב יותר מה706 אבל אני לא חושב שההבדל הוא כ"כ גדול..
חוץ מזה, ממה שאני שמעתי ה706 (את סידרה 600 אני לא סופר מכיוון שהם בכלל לא באותו הרמה של מחיר) לא בדיוק מתאים לג'אז, כשהדגימו לי את הרמקול הזה שמעתי באס, זמרת וזהו, הרמקול פשוט לא הוציא את הפרטים החוצה אבל כששמעתי את הפוקאל שעמד לידו הסיפור היה שונה לחלוטין, הרבה יותר מפורט ועשיר והסקונדה לדעתי בהרבה יותר טוב מהפוקאל (רצפתי מסדרה 8 החדשה בעל וופר אחד, לא זוכר את הדגם...
).
בקיצור, 007 סע לחנות ותשמע!
יצא לי לשמוע את הסקונדה הרבה באניגמה וה"חיסרון" היחיד שלו הוא שאי אפשר להגיע איתו לעוצמה גבוהה (למי שמחפש את זה..
בכל מקרה, לפי דעתי הB&W הוא רמקול קצת סתום, אולי הציוד שאיתו שמעתי את הרמקול לא היה טוב מספיק (סט של רוטל) אבל מצד שני הפוקאל שהיו באותה החנות נשמעו טוב בהרבה עם אותו סט בדיוק, אני בטוח שה805 נשמע טוב יותר מה706 אבל אני לא חושב שההבדל הוא כ"כ גדול..
חוץ מזה, ממה שאני שמעתי ה706 (את סידרה 600 אני לא סופר מכיוון שהם בכלל לא באותו הרמה של מחיר) לא בדיוק מתאים לג'אז, כשהדגימו לי את הרמקול הזה שמעתי באס, זמרת וזהו, הרמקול פשוט לא הוציא את הפרטים החוצה אבל כששמעתי את הפוקאל שעמד לידו הסיפור היה שונה לחלוטין, הרבה יותר מפורט ועשיר והסקונדה לדעתי בהרבה יותר טוב מהפוקאל (רצפתי מסדרה 8 החדשה בעל וופר אחד, לא זוכר את הדגם...
בקיצור, 007 סע לחנות ותשמע!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

CAVI,
כמו שמרטין אמר, אין 706 - יש את 705 המדפיים, את ה704 הרצפתיים עם וופר אחד (בנוסף למיד-וופר) ואת ה-703 עם שני וופרים. לא חשוב מי מהם שמעת כי אם לא שמעת את סדרת ה-800 אז לא ממש שמעת B&W, מדובר בתופעה, לא בסתם רמקולים. סדרת ה-700 מצוינת אך נחותה ודרך אגב, יותר קשה להזיז אותה מאשר את המודלים הנמוכים בסדרת ה-800 אז אולי הרוטלים לא הספיקו. דרך אגב, סדרת ה-600 החדשה מפתיעה ביותר כי היא כוללת בתוכה חלק מהטכנולוגיות של סדרת ה-800. שמעתי את ה-683 (8000 ש"ח) ועדיין לא נתקלתי ברמקול עד 15,000 ש"ח שאפילו מדגדג אותו. מה שעדיין מפריע לו להיקרא רמקול היי-אנד זה אולי חוסר פתיחות מסוימת ובאס חזק מדי ולא הכי איכותי (יחסית)
לגבי טענתך, יש להבדיל בין פתיחות של רמקול לבין העוצמה בה הרמקול מנגן את הגבוהים - אין קשר בין השניים. לא כל רמקול עם הייס חזקים הוא רמקול פתוח. האופרה סקונדה הוא רמקול בעל גבוהים חזקים ביותר, איכותיים ולא צומרניים אך הצליל כולו נשמע קופסתי וקל לזהות שהוא יוצא מהרמקול. אמיר ארמה טוען שזה מכיוון שמדובר ברמקול עם תיבה סגורה והאח הגדול שלו, הקוונטה נשמע פתוח הרבה יותר. לצערי עדיין לא יצא לי לשמוע.
לגבי הפוקל - לומר שהם נשמעים פתוחים יותר מכל B&W שהוא זה לדעתי פשוט חוסר צדק. שמעתי את כל סדרת ה-81X שלהם ואת הרמקולים הגדולים של סדרת האלקטרה (20,000 ש"ח) ולדעתי מדובר ברמקולים טובים אך סתמיים ללא כל יחוד ומעוף.
אם תשמע את ה-805 לחלוטין לא תרגיש שמדובר ברמקול. המוסיקה תהיה גדולה, בימתית ובכל מקום.
דרך אגב, שמעתי שיש יצרן רמקולים בצפון שעובד עם רכיבים של SEAS, מעניין איך הרמקולים שלו נשמעים מול ה-B&W
כמו שמרטין אמר, אין 706 - יש את 705 המדפיים, את ה704 הרצפתיים עם וופר אחד (בנוסף למיד-וופר) ואת ה-703 עם שני וופרים. לא חשוב מי מהם שמעת כי אם לא שמעת את סדרת ה-800 אז לא ממש שמעת B&W, מדובר בתופעה, לא בסתם רמקולים. סדרת ה-700 מצוינת אך נחותה ודרך אגב, יותר קשה להזיז אותה מאשר את המודלים הנמוכים בסדרת ה-800 אז אולי הרוטלים לא הספיקו. דרך אגב, סדרת ה-600 החדשה מפתיעה ביותר כי היא כוללת בתוכה חלק מהטכנולוגיות של סדרת ה-800. שמעתי את ה-683 (8000 ש"ח) ועדיין לא נתקלתי ברמקול עד 15,000 ש"ח שאפילו מדגדג אותו. מה שעדיין מפריע לו להיקרא רמקול היי-אנד זה אולי חוסר פתיחות מסוימת ובאס חזק מדי ולא הכי איכותי (יחסית)
לגבי טענתך, יש להבדיל בין פתיחות של רמקול לבין העוצמה בה הרמקול מנגן את הגבוהים - אין קשר בין השניים. לא כל רמקול עם הייס חזקים הוא רמקול פתוח. האופרה סקונדה הוא רמקול בעל גבוהים חזקים ביותר, איכותיים ולא צומרניים אך הצליל כולו נשמע קופסתי וקל לזהות שהוא יוצא מהרמקול. אמיר ארמה טוען שזה מכיוון שמדובר ברמקול עם תיבה סגורה והאח הגדול שלו, הקוונטה נשמע פתוח הרבה יותר. לצערי עדיין לא יצא לי לשמוע.
לגבי הפוקל - לומר שהם נשמעים פתוחים יותר מכל B&W שהוא זה לדעתי פשוט חוסר צדק. שמעתי את כל סדרת ה-81X שלהם ואת הרמקולים הגדולים של סדרת האלקטרה (20,000 ש"ח) ולדעתי מדובר ברמקולים טובים אך סתמיים ללא כל יחוד ומעוף.
אם תשמע את ה-805 לחלוטין לא תרגיש שמדובר ברמקול. המוסיקה תהיה גדולה, בימתית ובכל מקום.
דרך אגב, שמעתי שיש יצרן רמקולים בצפון שעובד עם רכיבים של SEAS, מעניין איך הרמקולים שלו נשמעים מול ה-B&W
- danlior
- חבר מכור קשה

007,
אני לא יודע כמה התקציב שלך פתוח. אם תרשה לעצמך ללכת על ה-805, לך עם ברכתי. אך אם לא, הנה שתי אלטרנטיבות מענינות:
ה-685 עולה מעט אך מוציא סאונד מרשים ביותר (כמו שכתבתי מקודם, בסדרת ה-600 החדש מיושמות טכנולוגיות השאולות מסדרת ה-800), אני חושב שתופתע מהסאונד שלהם:
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... &Cat2ID=22
אם אתה בכל זאת שוקל גם את ה-705 ולא אכפת לך יד שניה, אז הנה לך הגרסה הקודמת שלהם הזהה להם כמעט לחלוטין:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=28344
תוריד אותו קצת במחיר, הזמן אצלו את הסטנדים ויש לך מערכת רמקולים מדהימה בגרושים.
אני לא יודע כמה התקציב שלך פתוח. אם תרשה לעצמך ללכת על ה-805, לך עם ברכתי. אך אם לא, הנה שתי אלטרנטיבות מענינות:
ה-685 עולה מעט אך מוציא סאונד מרשים ביותר (כמו שכתבתי מקודם, בסדרת ה-600 החדש מיושמות טכנולוגיות השאולות מסדרת ה-800), אני חושב שתופתע מהסאונד שלהם:
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... &Cat2ID=22
אם אתה בכל זאת שוקל גם את ה-705 ולא אכפת לך יד שניה, אז הנה לך הגרסה הקודמת שלהם הזהה להם כמעט לחלוטין:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=28344
תוריד אותו קצת במחיר, הזמן אצלו את הסטנדים ויש לך מערכת רמקולים מדהימה בגרושים.
הCDM1-NT רמקלים הם רמקולים מצויינים לדעתי אפילו עולים על ה705 גם בסאונד וגם בעיצוב .
אבל מהנסיון שלי (תקרא שרשורים על הרמקול הזה שפתחתי) הם מאוד קשים להזזה , הימאה פשוט לא יספיק אולי ישמעו טוב , אבל לא תוציא מהם את המקסימום , כנ"ל גם לגבי ה 705 וה 805
אבל מהנסיון שלי (תקרא שרשורים על הרמקול הזה שפתחתי) הם מאוד קשים להזזה , הימאה פשוט לא יספיק אולי ישמעו טוב , אבל לא תוציא מהם את המקסימום , כנ"ל גם לגבי ה 705 וה 805
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??