שלום,
לאחר ששמתי "אוזניי" ב- MARANTZ 4500 החלטתי לקנות, לאחר ששוכעתי (וגם שמעתי) את ה- ONKYO 602.
עם ההתקנה התגלה לי ששני הרמקולים הקדמיים והסנטר לא עובדים. נראה לי כמו תקלה. זו לא בעייה של מיוט או דבר דומה. גם בזמן בדיקת ה- autoset באמצעות המיקרופון הרמקולים לא הגיבו והמערכת נתנה להם סטטוטס של לא מחוברים. הרמקולים כן עבדו ב- zone 2.
אני מתכוון להחזיר מחר את המערכת לחנות ולהתביית שוב על ה- MARANTZ או לחפש רסיבר אחר. אשמח לקבל את דעתכם לגבי ה- 602 וכן המלצות לרסיבירים אחרים.
בכוונתי לרכוש גם סאב (בעיקר לצורכי קולנוע ביתי, יש לי רמקולים קדמיים של YAMAHA ואחוריים, inwall, של בוסטון). שמתי עיניי על ה- POLKAUDIO W-202 . דעתכם?
10"
תודה
ONKYO 602 וסאב - חוות דעתכם
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם חשובה לך איכות מוזיקלית,תישאר עם MARANTZ 
לא תקבל שום שינו מהותי במעבר ל-ONKYO. אבל אתה מוזמן לנסות...
לגבי הרמקולים,תשמע אותם עם הרסיבר שלך, ותחליט לבד,קשה לי להמליץ על רמקול
זה עניין של טעם אישי.
בהצלחה.
---------------------------------------------------------------------------------
לא תקבל שום שינו מהותי במעבר ל-ONKYO. אבל אתה מוזמן לנסות...
לגבי הרמקולים,תשמע אותם עם הרסיבר שלך, ותחליט לבד,קשה לי להמליץ על רמקול
זה עניין של טעם אישי.
בהצלחה.
---------------------------------------------------------------------------------
הנך רוצה להחליף את הרסיבר לחלוטין בגלל בעיה טכנית למרות שאהבת את הצליל שלו? אינני מבין את ההחלטה הזו שכן הלכת לשמוע ולבחור את הרסיבר המתאים לך ובסופו של דבר הנך רוכש רסיבר רק בגלל שהוא עובד? תלך על JVC ותחסוך כך הרבה כסף. יש לך אחריות על הרסיבר, תשתמש בה.
כן,
אני לא יודע להצביע על הבדל מובהק בעניין הצליל בין ה- ONKYO ל- MARANTZ ( קשה למצוא מקומות שיש בהם את שני המכשירים לתצוגה).
בחרתי ב- ONKYO במידה רבה בגלל המלצה ובגלל יכולות טכניות נוספות שיש בו (כגון ה- setup האוטומטי). מבחינתי מכשיר שמגיע מקולקל זו בעייה ואני לא הולך להשתמש באחריות.
עדיין אשמח לשמוע חוו"ד לגבי ה- MARANTZ בעיקר לשימוש כקולנוע ביתי.
אני לא יודע להצביע על הבדל מובהק בעניין הצליל בין ה- ONKYO ל- MARANTZ ( קשה למצוא מקומות שיש בהם את שני המכשירים לתצוגה).
בחרתי ב- ONKYO במידה רבה בגלל המלצה ובגלל יכולות טכניות נוספות שיש בו (כגון ה- setup האוטומטי). מבחינתי מכשיר שמגיע מקולקל זו בעייה ואני לא הולך להשתמש באחריות.
עדיין אשמח לשמוע חוו"ד לגבי ה- MARANTZ בעיקר לשימוש כקולנוע ביתי.