מחמאות לשרות של ניופאן
שלום
ברצוני לשתף אותכם.
לפני שנה לאחר קריאה ובדיקה מעמיקה בפורום הזה. רכשתי טושיבה 42c3000 באחריות של ניופאן. אני מרוצה ממנה והיא משרתת אותי לצרכי. בחודשים האחרונים מידי כמה הדלקות הפקק של החשמל קופץ. התקשרתי לניופאן אתמול , אמרו שיחזרו אלי מחר מהמחלקה הטכנית עד שעה 11:00. והיום אישה נחמדה חזרה אלי ואמרה שזאת בעיה ידועה צריך להחליף את הפקק בארון חשמל, ותיאמה איתי למחר עם חשמלאי של ניופאן שיבצע את העבודה על חשבון האחריות.
לא ציפיתי לתשובה כזאת, שרות טוב כזה לעתים רחוקות מקבלים וחבל.
אני רוצה לציין לטובה את ניופאן ואת חברי הפורום שהמליצו לרכוש טלוויזיה רק דרך היבואן הרשמי
ברצוני לשתף אותכם.
לפני שנה לאחר קריאה ובדיקה מעמיקה בפורום הזה. רכשתי טושיבה 42c3000 באחריות של ניופאן. אני מרוצה ממנה והיא משרתת אותי לצרכי. בחודשים האחרונים מידי כמה הדלקות הפקק של החשמל קופץ. התקשרתי לניופאן אתמול , אמרו שיחזרו אלי מחר מהמחלקה הטכנית עד שעה 11:00. והיום אישה נחמדה חזרה אלי ואמרה שזאת בעיה ידועה צריך להחליף את הפקק בארון חשמל, ותיאמה איתי למחר עם חשמלאי של ניופאן שיבצע את העבודה על חשבון האחריות.
לא ציפיתי לתשובה כזאת, שרות טוב כזה לעתים רחוקות מקבלים וחבל.
אני רוצה לציין לטובה את ניופאן ואת חברי הפורום שהמליצו לרכוש טלוויזיה רק דרך היבואן הרשמי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מעניין שהתקלה הזאת לא מתקיימת עם מסכים אחרים או רכיבים "כבדים" אחרים מבחינה חשמלית כמו מזגנים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כבר ראיתי אינספור מזגנים שמחוברים לשקע רגיל ללא בעיה כזאת.
כל העניין תמוה.
כל העניין תמוה.
לפני שהתקשרתי לניופאן התיעצתי עם חבר מהנדס אלקטרוניקה. הוא הסביר לה מדוע זה קורה, וזה קרה לו בבית עם חיבור של מכשיר מיקרוגל פשוט. אצלו הבעיה נפתרה לאחר החלפת הפקק.
מצאתי הודעה באחד הפורומים כאן על אדם שהייתה לו תקלה דומה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
מצאתי הודעה באחד הפורומים כאן על אדם שהייתה לו תקלה דומה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לפי מה שהבנתי היום התקשרו כדי לתאם איתו ביקור למחר.guyezra כתב:theAman,
זה כבר תוקן......
טעיתי??
והיום אישה נחמדה חזרה אלי ואמרה שזאת בעיה ידועה צריך להחליף את הפקק בארון חשמל, ותיאמה איתי למחר עם חשמלאי של ניופאן שיבצע את העבודה על חשבון האחריות....
רציתי לעדכן אותכם. היום החשמלאי הגיע הבוקר הוא החליף את הפקק מסוג B לסוג C שהוא מגיב יותר לאט. החשמלאי אמר שהיום בבבתים חדשים שמים פקקים מסוג C.
הדלקנו את הטלוויזיה כמה פעמים לאחר התיקון הפקק לא קפץ.
אני מקווה ששאר החברות שנותנות שרות ילמדו מניופאן.
הדלקנו את הטלוויזיה כמה פעמים לאחר התיקון הפקק לא קפץ.
אני מקווה ששאר החברות שנותנות שרות ילמדו מניופאן.