Blu-ray to be affected by PS3 download service?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73305
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=14117
גם אני אישית מאמין שאם אפשר לקנות PS3 שהוא גם נגן BR וגם מאפשר הורדת סירטי HD ישירות מהרשת - אין יותר הצדקה לקיומם של נגני BR יעודיים, אלא אם כן מחירם ירד משמעותית מתחת למחירה של קונסולת PS3.
גם אני אישית מאמין שאם אפשר לקנות PS3 שהוא גם נגן BR וגם מאפשר הורדת סירטי HD ישירות מהרשת - אין יותר הצדקה לקיומם של נגני BR יעודיים, אלא אם כן מחירם ירד משמעותית מתחת למחירה של קונסולת PS3.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
Huber,
לא לשכוח שהאיכות של הסרטים שירדו עדיין לא ידוע. ברור לחלוטין שלא ניתן יהיה להוריד קבצים של 25G ויותר...
לא לשכוח שהאיכות של הסרטים שירדו עדיין לא ידוע. ברור לחלוטין שלא ניתן יהיה להוריד קבצים של 25G ויותר...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מוריד הרבה יותר מזה בלילה של הורדות ממוצע - אז למה לא? חוצמזה, ראיתי סירטי HD גם ב8-10 גיגה.
המשתנה השני הוא מכירם של הנגנים. לפני שמחיר של נגן לא ירד משמעותית מתחת למחיר PS3 (אני מדבר על מתחת לחצי ויותר), אין הצדקה לקנות נגן ייעודי.
ד"א - אתמול למדתי שה PS3 לא מנגן DOLBY TRUE HD. די הופתעתי, הרי טכנית לא אמורה להיות לא בעייה ובתור נגן BR הוא אמור לתמוך בזה, לא?
המשתנה השני הוא מכירם של הנגנים. לפני שמחיר של נגן לא ירד משמעותית מתחת למחיר PS3 (אני מדבר על מתחת לחצי ויותר), אין הצדקה לקנות נגן ייעודי.
ד"א - אתמול למדתי שה PS3 לא מנגן DOLBY TRUE HD. די הופתעתי, הרי טכנית לא אמורה להיות לא בעייה ובתור נגן BR הוא אמור לתמוך בזה, לא?
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
ה-PS מנגן, ועוד איך DD TRUEHD ו-DTS HD MA
הוא לא מעביר אותם כ-BITSTREAM אלא מפענח אותם ל-PCM 7.1 שמועבר דרך HDMI לרסיבר שתומך בכך. הפענוח בנגן ולא ברסיבר מאפשר MIX של פסקולים שונים וגם לא אמור להיות הבדל באיכות הפענוח, מעצם הגדרת הפורמטים האלו כפורמטים שלא מאבדים מידע. החסרון היחיד הוא פסיכולוכי - לא נדלקות הנורות המרשימות ברסיבר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב לדעת. היה לי מאוד מוזר שמכשיר כזה שנחשב לנגן BR איכותי כ"כ לא תומך בפורמט אודיו שכזה.