זקוק להמלצה על טלויזיה - פירוט בפנים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
piggythrower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי לכולם
קראתי כבר כ"כ הרבה שעות בפורומים שרק נהייתי מבולבל יותר ויותר (בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר).
אני רוצה לקנות טלויזיה בתקציב עד 6,500 ש"ח.
היא מיועדת לסלון ומרחק הצפייה הוא כ-2.5 מ'.
שימושים עיקריים:
60% HOT דיגיטלי רגיל (אין לי כרגע ממיר HD אבל אני מאמין שזה בטח ישתנה זמן מה לאחר הקנייה).
40% DVD קורא DIVX של פיוניר DV400.
כרגע אין תכניות לחבר מחשב כי ה-DVD מספק את מה שאני צריך, אך בעתיד אולי תהיה קונסולה או חיבור של מחשב - כרגע זה פחות פקטור.
דבר אחרון - חלון תריסים די גדול נמצא מצדה השמאלי של המקום בו תהיה ממוקמת הטלוויזיה (במרחק של כ-4-5 מ' משם) - החלון פונה דרמה כך שאין הרבה שמש ישירה.

זהו זה - אחרי כל הנתונים האלה הייתי שמח לשמוע המלצות (יש לי כמה דגמים שחשבתי עליהם, אבל כרגע חבל לפרט)
תודה מראש

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
1-1.5K .יש גם דגמים של LG שפחות או יותר בתקציב שציינת.מדובר על פלזמות כמובן.
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד.

msa90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 0

שליחה #3 

אם בעתיד יהיה לך קונסולה או מחשב מחוברים אז עדיף שיהיה לך LCD כי אתה לא תקנה טלויזיה כל שנה..
המרחק שלו זה 2 וחצי מטר שזה אומר 32-37 אינץ.. לא צריך יותר מזה אני חושב..
במחירים האלה ב32 אינץ תוכל לקנות את הסמסונג 32A550 שהיא FHD..
ב37 אינץ תוכל לקנות 37A450 שהוא HDR אך גם אומרים שהיא טובה מאד..

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

32" ל 2.5 מטר זה קטן מידי,37" זה גבולי.אני הייתי הולך על 42" (בעצם הלכתי :) )
הוא אומר שחיבור מחשב או קונסולה זה לא פקטור,אז אין ספק שפלזמה עדיפה.

piggythrower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

האם ההנחה הבאה היא המקובלת? (נגיד והשימוש בטלויזיה הוא 100% לגבי כל סעיף)

1. YES\HOT SD - עדיף פלזמה (בעיקר כשמדובר על ספורט)
2. YES\HOT HD - עדיף LCD
3. מכשיר DVD - עדיף פלזמה
4. מחשב HTPC - עדיף LCD
5. קונסולה - עדיף LCD
6. בלוריי או סרטי HD - עדיף LCD

מה אתם אומרים?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4684
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #6 

guy11 כתב:אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד.
...
מי אמר לך שהיא עולה כ1.5K שקלים יותר? זהו אולי המחיר הרשמי שרק הגדולים שבתמימים משלמים. ניתן להשיגה באותו המחיר כמו את ה-Q91 (המעולה) - בסביבות ה-7K שקלים. חבל לקנות מוצר שיורד מהמדפים שבאותו המחיר ניתן לקנות מוצר חדש וכנראה מוצלח יותר.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

nils3373 כתב:
guy11 כתב:אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
...
מי אמר לך שהיא עולה כ1.5K שקלים יותר? זהו אולי המחיר הרשמי שרק הגדולים שבתמימים משלמים. ניתן להשיגה באותו המחיר כמו את ה-Q91 (המעולה) - בסביבות ה-7K שקלים. חבל לקנות מוצר שיורד מהמדפים שבאותו המחיר ניתן לקנות מוצר חדש וכנראה מוצלח יותר.
...
זה מה שהבנתי מאנשים פה בפורום.אני לא ממש מעודכן במחירים מעבר למה שמדווחים פה.אם המחיר הוא דומה,אז ברור שעדיף ללכת על הדגם המתקדם והחדיש יותר.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

guy11 כתב:
nils3373 כתב:
...
...
זה מה שהבנתי מאנשים פה בפורום.אני לא ממש מעודכן במחירים מעבר למה שמדווחים פה.אם המחיר הוא דומה,אז ברור שעדיף ללכת על הדגם המתקדם והחדיש יותר.
...
המלצה שלי אליך - לצד הרבה יודעי דבר (מקצוענים) הקיימים בפורום הנ"ל ישנם גם מעטים שהם לא כל כך בכיוון (בלשון המעטה) ומדי פעם זורקים פה ושם נתונים מופרכים במקרה הטוב ולכן מדי פעם כדי לברר ולחקור נושאים ועובדות בעצמך בלחיצת כפתור או שניים.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

שמעתי על מישהו שקנה את המחליפה בסביבות 7.5K אם אני לא טועה ולפי זה אמרתי את המחיר.לא צריך להיות מקצוענים או יודעי דבר בשביל לדעת בכמה רכשת מסך.חוץ מזה,את המחיר המדיוק הוא יצטרך לבדוק בעצמו.עוד מעט תרצה שאני גם יתקין לו את המסך :lol:

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

guy11 כתב:שמעתי על מישהו שקנה את המחליפה בסביבות 7.5K אם אני לא טועה ולפי זה אמרתי את המחיר.לא צריך להיות מקצוענים או יודעי דבר בשביל לדעת בכמה רכשת מסך.חוץ מזה,את המחיר המדיוק הוא יצטרך לבדוק בעצמו.עוד מעט תרצה שאני גם יתקין לו את המסך :lol:
...
לא עוד מעט אלא עכשיו - עכשיו אני רוצה שתתקין.... :lol:

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #11 

piggythrower כתב:האם ההנחה הבאה היא המקובלת? (נגיד והשימוש בטלויזיה הוא 100% לגבי כל סעיף)

1. YES\HOT SD - עדיף פלזמה (בעיקר כשמדובר על ספורט)
2. YES\HOT HD - עדיף LCD
3. מכשיר DVD - עדיף פלזמה
4. מחשב HTPC - עדיף LCD
5. קונסולה - עדיף LCD
6. בלוריי או סרטי HD - עדיף LCD

מה אתם אומרים?
...
פלזמה איכותית (HD או FHD) כמובן, עדיפה בכל פרמטר על LCD לדעתי.

piggythrower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

nils3373 כתב:
guy11 כתב:שמעתי על מישהו שקנה את המחליפה בסביבות 7.5K אם אני לא טועה ולפי זה אמרתי את המחיר.לא צריך להיות מקצוענים או יודעי דבר בשביל לדעת בכמה רכשת מסך.חוץ מזה,את המחיר המדיוק הוא יצטרך לבדוק בעצמו.עוד מעט תרצה שאני גם יתקין לו את המסך :lol:
...
לא עוד מעט אלא עכשיו - עכשיו אני רוצה שתתקין.... :lol:
...
אני לא יכול עכשיו, אבל מחר בין 10:00-12:00 זה יהיה טוב :D

piggythrower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

קצת מפחידה אותי פלזמה בגלל ההשתקפות בזכוכית. לא יודע אם זו סיבה מספיק טובה לקחת LCD אבל בכל זאת (וזה פרמטר שקשה לבדוק בחנות, תסכימו איתי)

לכן אני שואל איזה LCD עדיפה לדעתכם:
LG 37LG60UR
LG 37LC53
Toshiba 37R3500
Samsung LA37R81
או דגם אחר שלא רשמתי

אני מזכיר שהתקציב הוא עד 6500, עיקר הצפייה היא HOT SD (לא מעט כדורגל), DVD קורא DIVX , ממרחק של כ-2.5 מ' (אגב אין לי מערכת איכותית בבית, אז כדאי שהטלביזיה גם תוציא סאונד מספיק טוב)

תודה

piggythrower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

הצעות, מישהו? 8O

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”