זקוק להמלצה על טלויזיה - פירוט בפנים
-
piggythrower
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הי לכולם
קראתי כבר כ"כ הרבה שעות בפורומים שרק נהייתי מבולבל יותר ויותר (בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר).
אני רוצה לקנות טלויזיה בתקציב עד 6,500 ש"ח.
היא מיועדת לסלון ומרחק הצפייה הוא כ-2.5 מ'.
שימושים עיקריים:
60% HOT דיגיטלי רגיל (אין לי כרגע ממיר HD אבל אני מאמין שזה בטח ישתנה זמן מה לאחר הקנייה).
40% DVD קורא DIVX של פיוניר DV400.
כרגע אין תכניות לחבר מחשב כי ה-DVD מספק את מה שאני צריך, אך בעתיד אולי תהיה קונסולה או חיבור של מחשב - כרגע זה פחות פקטור.
דבר אחרון - חלון תריסים די גדול נמצא מצדה השמאלי של המקום בו תהיה ממוקמת הטלוויזיה (במרחק של כ-4-5 מ' משם) - החלון פונה דרמה כך שאין הרבה שמש ישירה.
זהו זה - אחרי כל הנתונים האלה הייתי שמח לשמוע המלצות (יש לי כמה דגמים שחשבתי עליהם, אבל כרגע חבל לפרט)
תודה מראש
קראתי כבר כ"כ הרבה שעות בפורומים שרק נהייתי מבולבל יותר ויותר (בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר).
אני רוצה לקנות טלויזיה בתקציב עד 6,500 ש"ח.
היא מיועדת לסלון ומרחק הצפייה הוא כ-2.5 מ'.
שימושים עיקריים:
60% HOT דיגיטלי רגיל (אין לי כרגע ממיר HD אבל אני מאמין שזה בטח ישתנה זמן מה לאחר הקנייה).
40% DVD קורא DIVX של פיוניר DV400.
כרגע אין תכניות לחבר מחשב כי ה-DVD מספק את מה שאני צריך, אך בעתיד אולי תהיה קונסולה או חיבור של מחשב - כרגע זה פחות פקטור.
דבר אחרון - חלון תריסים די גדול נמצא מצדה השמאלי של המקום בו תהיה ממוקמת הטלוויזיה (במרחק של כ-4-5 מ' משם) - החלון פונה דרמה כך שאין הרבה שמש ישירה.
זהו זה - אחרי כל הנתונים האלה הייתי שמח לשמוע המלצות (יש לי כמה דגמים שחשבתי עליהם, אבל כרגע חבל לפרט)
תודה מראש
אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
1-1.5K .יש גם דגמים של LG שפחות או יותר בתקציב שציינת.מדובר על פלזמות כמובן.
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד.
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד.
אם בעתיד יהיה לך קונסולה או מחשב מחוברים אז עדיף שיהיה לך LCD כי אתה לא תקנה טלויזיה כל שנה..
המרחק שלו זה 2 וחצי מטר שזה אומר 32-37 אינץ.. לא צריך יותר מזה אני חושב..
במחירים האלה ב32 אינץ תוכל לקנות את הסמסונג 32A550 שהיא FHD..
ב37 אינץ תוכל לקנות 37A450 שהוא HDR אך גם אומרים שהיא טובה מאד..
המרחק שלו זה 2 וחצי מטר שזה אומר 32-37 אינץ.. לא צריך יותר מזה אני חושב..
במחירים האלה ב32 אינץ תוכל לקנות את הסמסונג 32A550 שהיא FHD..
ב37 אינץ תוכל לקנות 37A450 שהוא HDR אך גם אומרים שהיא טובה מאד..
-
piggythrower
- חבר פעיל

האם ההנחה הבאה היא המקובלת? (נגיד והשימוש בטלויזיה הוא 100% לגבי כל סעיף)
1. YES\HOT SD - עדיף פלזמה (בעיקר כשמדובר על ספורט)
2. YES\HOT HD - עדיף LCD
3. מכשיר DVD - עדיף פלזמה
4. מחשב HTPC - עדיף LCD
5. קונסולה - עדיף LCD
6. בלוריי או סרטי HD - עדיף LCD
מה אתם אומרים?
2. YES\HOT HD - עדיף LCD
4. מחשב HTPC - עדיף LCD
5. קונסולה - עדיף LCD
מה אתם אומרים?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
מי אמר לך שהיא עולה כ1.5K שקלים יותר? זהו אולי המחיר הרשמי שרק הגדולים שבתמימים משלמים. ניתן להשיגה באותו המחיר כמו את ה-Q91 (המעולה) - בסביבות ה-7K שקלים. חבל לקנות מוצר שיורד מהמדפים שבאותו המחיר ניתן לקנות מוצר חדש וכנראה מוצלח יותר.guy11 כתב:אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד....
זה מה שהבנתי מאנשים פה בפורום.אני לא ממש מעודכן במחירים מעבר למה שמדווחים פה.אם המחיר הוא דומה,אז ברור שעדיף ללכת על הדגם המתקדם והחדיש יותר.nils3373 כתב:מי אמר לך שהיא עולה כ1.5K שקלים יותר? זהו אולי המחיר הרשמי שרק הגדולים שבתמימים משלמים. ניתן להשיגה באותו המחיר כמו את ה-Q91 (המעולה) - בסביבות ה-7K שקלים. חבל לקנות מוצר שיורד מהמדפים שבאותו המחיר ניתן לקנות מוצר חדש וכנראה מוצלח יותר.guy11 כתב:אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד.......
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

המלצה שלי אליך - לצד הרבה יודעי דבר (מקצוענים) הקיימים בפורום הנ"ל ישנם גם מעטים שהם לא כל כך בכיוון (בלשון המעטה) ומדי פעם זורקים פה ושם נתונים מופרכים במקרה הטוב ולכן מדי פעם כדי לברר ולחקור נושאים ועובדות בעצמך בלחיצת כפתור או שניים.guy11 כתב:זה מה שהבנתי מאנשים פה בפורום.אני לא ממש מעודכן במחירים מעבר למה שמדווחים פה.אם המחיר הוא דומה,אז ברור שעדיף ללכת על הדגם המתקדם והחדיש יותר.nils3373 כתב:מי אמר לך שהיא עולה כ1.5K שקלים יותר? זהו אולי המחיר הרשמי שרק הגדולים שבתמימים משלמים. ניתן להשיגה באותו המחיר כמו את ה-Q91 (המעולה) - בסביבות ה-7K שקלים. חבל לקנות מוצר שיורד מהמדפים שבאותו המחיר ניתן לקנות מוצר חדש וכנראה מוצלח יותר.guy11 כתב:אם תמהר אז אולי תסיג את ה Q9 בגודל 42" שנכנסת בתקציב שלך.אם אתה רוצה את המחליפה שלה תצטרך להוסיף עוד איזה
אם אתה אומר שקראת כבר הרבה שעות כאן בפורום,אז נראה לי שיש לך את התשובות כבר לבד..........
שמעתי על מישהו שקנה את המחליפה בסביבות 7.5K אם אני לא טועה ולפי זה אמרתי את המחיר.לא צריך להיות מקצוענים או יודעי דבר בשביל לדעת בכמה רכשת מסך.חוץ מזה,את המחיר המדיוק הוא יצטרך לבדוק בעצמו.עוד מעט תרצה שאני גם יתקין לו את המסך 
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לא עוד מעט אלא עכשיו - עכשיו אני רוצה שתתקין....guy11 כתב:שמעתי על מישהו שקנה את המחליפה בסביבות 7.5K אם אני לא טועה ולפי זה אמרתי את המחיר.לא צריך להיות מקצוענים או יודעי דבר בשביל לדעת בכמה רכשת מסך.חוץ מזה,את המחיר המדיוק הוא יצטרך לבדוק בעצמו.עוד מעט תרצה שאני גם יתקין לו את המסך...
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
פלזמה איכותית (HD או FHD) כמובן, עדיפה בכל פרמטר על LCD לדעתי.piggythrower כתב:האם ההנחה הבאה היא המקובלת? (נגיד והשימוש בטלויזיה הוא 100% לגבי כל סעיף)
2. YES\HOT HD - עדיף LCD
4. מחשב HTPC - עדיף LCD
5. קונסולה - עדיף LCD
מה אתם אומרים?...
-
piggythrower
- חבר פעיל

אני לא יכול עכשיו, אבל מחר בין 10:00-12:00 זה יהיה טובnils3373 כתב:לא עוד מעט אלא עכשיו - עכשיו אני רוצה שתתקין....guy11 כתב:שמעתי על מישהו שקנה את המחליפה בסביבות 7.5K אם אני לא טועה ולפי זה אמרתי את המחיר.לא צריך להיות מקצוענים או יודעי דבר בשביל לדעת בכמה רכשת מסך.חוץ מזה,את המחיר המדיוק הוא יצטרך לבדוק בעצמו.עוד מעט תרצה שאני גם יתקין לו את המסך......
-
piggythrower
- חבר פעיל

קצת מפחידה אותי פלזמה בגלל ההשתקפות בזכוכית. לא יודע אם זו סיבה מספיק טובה לקחת LCD אבל בכל זאת (וזה פרמטר שקשה לבדוק בחנות, תסכימו איתי)
לכן אני שואל איזה LCD עדיפה לדעתכם:
LG 37LG60UR
LG 37LC53
Toshiba 37R3500
Samsung LA37R81
או דגם אחר שלא רשמתי
אני מזכיר שהתקציב הוא עד 6500, עיקר הצפייה היא HOT SD (לא מעט כדורגל), DVD קורא DIVX , ממרחק של כ-2.5 מ' (אגב אין לי מערכת איכותית בבית, אז כדאי שהטלביזיה גם תוציא סאונד מספיק טוב)
תודה
לכן אני שואל איזה LCD עדיפה לדעתכם:
LG 37LG60UR
LG 37LC53
Toshiba 37R3500
Samsung LA37R81
או דגם אחר שלא רשמתי
אני מזכיר שהתקציב הוא עד 6500, עיקר הצפייה היא HOT SD (לא מעט כדורגל), DVD קורא DIVX , ממרחק של כ-2.5 מ' (אגב אין לי מערכת איכותית בבית, אז כדאי שהטלביזיה גם תוציא סאונד מספיק טוב)
תודה
-
piggythrower
- חבר פעיל

הצעות, מישהו?