עזרה בבחירת רמקולים של MOREL ורסיבר מתאים.
שלום רב. אני מעוניין במערכת סטלייטית שתשמש אותי לחדר. אין לי מקום ל5 רמקולים גדולים, ו 5 מדפיים עולים יותר מדי בשבילי כרגע וגם תופסים הרבה מקום.
אני מועניין במערכת של5 רמקולים סטייליטים ורסיבר.
בכל מקה זה ישמש אותי למספר שנים, זה רק זמני, אני בנתיים יכול להסדר עם רמקולים סטיילטים, מה גם שיש לי כבר סט של 5 רמקולים גדולים.
חשבתי על חברת MOREL ששמעתי הרבה שבחים על הסטים שלהם.
אני מעוניים ברסיבר ורמקולים שיעלו בסביבות ה-5K.
חשבתי על MOREL NOVA MK ll
או MOREL BRAVO
איזה מוצר יותר טוב משניהם, יותר חדש, יותר יקר ?
עם איזה רסיבר מתאים לחבר את הסטים האלו?
אני יותר מתחבר לדנון וימהה ופחות לאונקיו ומראנז.
חשבתי על ימהה RVX 461.
או לדנון AVR 1708
אשמח לתגובות.
אני מועניין במערכת של5 רמקולים סטייליטים ורסיבר.
בכל מקה זה ישמש אותי למספר שנים, זה רק זמני, אני בנתיים יכול להסדר עם רמקולים סטיילטים, מה גם שיש לי כבר סט של 5 רמקולים גדולים.
חשבתי על חברת MOREL ששמעתי הרבה שבחים על הסטים שלהם.
אני מעוניים ברסיבר ורמקולים שיעלו בסביבות ה-5K.
חשבתי על MOREL NOVA MK ll
או MOREL BRAVO
איזה מוצר יותר טוב משניהם, יותר חדש, יותר יקר ?
עם איזה רסיבר מתאים לחבר את הסטים האלו?
אני יותר מתחבר לדנון וימהה ופחות לאונקיו ומראנז.
חשבתי על ימהה RVX 461.
או לדנון AVR 1708
אשמח לתגובות.
כנס:
החדר של הוא 3*4 מטרים.
לקנות 2 מדפיים זאת לא אופציה כי אני רוצה שיהיה לי סראונד 5.1 ואם אני אוסיף יותר מאוחר 2 אחוריים מדפיים וסנטר מדפיים עם רסיבר ואולי סאב זה יעלה לי כבר הרבה כסף,
ובכל מקרה תוך כמה שנים אני אקנה רמקולים רצפתים, לכן אני רוצה לשקיע בין 5-6K כרגע לסראונד מלא, לשנים הקרובות אני חושב שזה יספק אותי.
דיברתי היום עם חנות המפעל של מורל והם הציעו לי לקנות 3 רמקולים לויינים קדמיים יחסית גדולים שנקראים Si1
ושניים מאחורה Li1 שהם יותר קטנים,
וסאב 8 אינץ אקטיבי.
הוא אמר שזה יעלה לי 3800 ועוד יש מצב לנחה, ואז עם רסיבר שעולה 2300 שקל אפשר להגיע לקצת פחות מ6 אלך אם תהיה הנחה טובה.
מה אתם אומרים?
לקנות 2 מדפיים זאת לא אופציה כי אני רוצה שיהיה לי סראונד 5.1 ואם אני אוסיף יותר מאוחר 2 אחוריים מדפיים וסנטר מדפיים עם רסיבר ואולי סאב זה יעלה לי כבר הרבה כסף,
ובכל מקרה תוך כמה שנים אני אקנה רמקולים רצפתים, לכן אני רוצה לשקיע בין 5-6K כרגע לסראונד מלא, לשנים הקרובות אני חושב שזה יספק אותי.
דיברתי היום עם חנות המפעל של מורל והם הציעו לי לקנות 3 רמקולים לויינים קדמיים יחסית גדולים שנקראים Si1
וסאב 8 אינץ אקטיבי.
הוא אמר שזה יעלה לי 3800 ועוד יש מצב לנחה, ואז עם רסיבר שעולה 2300 שקל אפשר להגיע לקצת פחות מ6 אלך אם תהיה הנחה טובה.
מה אתם אומרים?
Re: כנס:
[interest]XdreamTT כתב:דיברתי היום עם חנות המפעל של מורל והם הציעו לי לקנות 3 רמקולים לויינים קדמיים יחסית גדולים שנקראים Si1
וסאב 8 אינץ אקטיבי.
מה אתם אומרים?...
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
כן, הרבה אנשים אמרו לי שכדאי לקנות סנטר "רגיל"
ולא של לוייני ואז זאת תהיה מערכת מעולה.
אני מקווה שלא לא תהיה תוספת של הרבה כסף.
אני צריך לשמוע את הרמקולים קודם כל.
אז אם לא ימהה אז DENON אולי? יש איזה דגם של רסיבר שאתה ממליץ על HDMI שעולה בסביבות 2300 שקל?
אני מקווה שלא לא תהיה תוספת של הרבה כסף.
אני צריך לשמוע את הרמקולים קודם כל.
אז אם לא ימהה אז DENON אולי? יש איזה דגם של רסיבר שאתה ממליץ על HDMI שעולה בסביבות 2300 שקל?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: