חדש יחסית בתחום ... צריך עזרה
שלום,
אני צריך עזרה בקניית רמקולים לחדר..
עפ"י מה אני קובע שרמקול או טוב או לא, שמעתי שיש נצילות ועוד כמה דברים, תודה לכל מי שיכול להסביר לי על זה ועל חיבור מגבר לרמקולים מה טוב ומה לא ועפ"י מה אני קובע שמגבר או טוב או לא.
תעזרו לי בבקשה, תודה.
עפ"י מה אני קובע שרמקול או טוב או לא, שמעתי שיש נצילות ועוד כמה דברים, תודה לכל מי שיכול להסביר לי על זה ועל חיבור מגבר לרמקולים מה טוב ומה לא ועפ"י מה אני קובע שמגבר או טוב או לא.
תעזרו לי בבקשה, תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני אהיה קצת יותר פרקטי ופחות פילוסופי. הרמקולים צריכים להיות משודכים נכונה לסוג המגבר שלך, הטעם המוסיקלי שלך ולתקציב. אם אדע את שלושתם אשמח להציע לך כמה אופציות.valentino כתב:שלום,
תעזרו לי בבקשה, תודה....
דני
danlior כתב:אני אהיה קצת יותר פרקטי ופחות פילוסופי. הרמקולים צריכים להיות משודכים נכונה לסוג המגבר שלך, הטעם המוסיקלי שלך ולתקציב. אם אדע את שלושתם אשמח להציע לך כמה אופציות.valentino כתב:שלום,
תעזרו לי בבקשה, תודה....
דני...
המוזיקה שאני שומע זה יותר טראנסים היפ הופ וישראלי, אין לי מגבר ולכן אני שואל על מה כדאי להתמקד והתקציב הוא 1500 ש"ח, אני לא צריך משהו ברמה עולמית כי הרמקולים לחדר של 11 מ"ר.
תודה
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
ב1500 ש"ח . אפשר ליקנות רק אריזות של ציוד מיקצועי . לך לחנות תאזין לדגמים ב1500 ש"ח . ותחליט לבד . הרבה לא ניתן להציא לך משהו טוב בסכום הזה
רק הטכנאי קרמר
רמקולים מעולים למחירם לי יש בן היתר את ה E712
תכך יצוצו המיתנגדים עים הדיעות הקדומות...
אן רמקול טוב מיזה ב 2K.... לטעמי
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.