denon3930
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בימינו אנו שבו הפוקוס הוא על קידוד ב H.264 עם ביטרייט ורזולוציה גבוהים, אין כבר ממש עיניין בנגני DVD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
ולמרות זאת חברת OPPO הוציאה לפני זמן קצר את ה DV-983. אחד מנגני ה DVD הטובים ביותר כיום.
נראה לי שהנגן פספס את השוק בכמה שנים, מי שזקוק ל Upscale של תכני DVD, סביר להניח שכבר רכש נגן קודם של OPPO או אחד מהסדרות הגבוהות של Denon.
נראה לי שהנגן פספס את השוק בכמה שנים, מי שזקוק ל Upscale של תכני DVD, סביר להניח שכבר רכש נגן קודם של OPPO או אחד מהסדרות הגבוהות של Denon.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מי פיספס את השוק ?
מי שפיספס את השוק בכמה שנים בגלל מלחמה מטופשת בין פורמטים זהziv_r כתב:ולמרות זאת חברת OPPO הוציאה לפני זמן קצר את ה DV-983. אחד מנגני ה DVD הטובים ביותר כיום.
נראה לי שהנגן פספס את השוק בכמה שנים, מי שזקוק ל Upscale של תכני DVD, סביר להניח שכבר רכש נגן קודם של OPPO או אחד מהסדרות הגבוהות של Denon....
ה blue ray.הפורמט הזה דינו להיות כמו dvd-audio ו sacd.מלבד אניני טעם
ומשוגעים לדבר,הרוב המכריע של הציבור הרחב יסתפק בשידורי hd מלווין או כבלים
ויעדיף שרותי vod ב hd על ספריות,מה גם שלא רחוק היום בו מקליטי hd יגיעו לשוק.
אסור לשכוח שכדי שתהיה תפוצה משמעותית של נגני blue ray,חייבת להיות תפוצה רחבה
של טלביזיות איכותיות ויקרות שיודעות לקלוט באיכות גבוהה שידורי 1080p ב 24
מסגרות.סיפור של ביצה ותרנגולת.שלא לדבר על תכנים בכמות בספריות הוידאו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דווקא רוב השוק נכון להיום ולשנים הקרובות מעדיף DVD ועדיין לא ראה צורך להתקדם.
כותרי ה HD כיום תופסים רק 6% לעומת כותרי DVD.
ה Blu-ray לא פספס שום שוק, היה מאבק על פורמטים ובסוף הוא הוכתר כמוביל. מעכשיו אנחנו נצפה לגדילה, אומנם איטית, אך גדילה בכניסה שלו להמון.
כותרי ה HD כיום תופסים רק 6% לעומת כותרי DVD.
ה Blu-ray לא פספס שום שוק, היה מאבק על פורמטים ובסוף הוא הוכתר כמוביל. מעכשיו אנחנו נצפה לגדילה, אומנם איטית, אך גדילה בכניסה שלו להמון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זמר,
בשביל לענות על השאלה שלך, חייבים להשוות בין ה Denon 3930 לבין ה DV-983H
Clint DeBoer, אשר הינו ה Editor-in-Chief של Audioholics בדק לעומת את ה Oppo DV-983H בביקורת שלו שהתפרסמה לפני שבועיים. הוא מתארח לעיתים ב AVRant ובאחד ה Podcast-ים, הוא דיבר בקצרה על הביקורת שלו והשווה בינו לבין "1500$Denon DVD Player".
הוא ציין כי ההבדל קיים, אך לא שווה את התוספת במחיר.
אומנם הוא לא ציין במפורש כי הוא מתייחס לדגם ה 3930, אך סביר להניח שכן מכיוון שזהו דגם ה DVD היחיד מבית Denon שעולה $1500.
בשביל לענות על השאלה שלך, חייבים להשוות בין ה Denon 3930 לבין ה DV-983H
Clint DeBoer, אשר הינו ה Editor-in-Chief של Audioholics בדק לעומת את ה Oppo DV-983H בביקורת שלו שהתפרסמה לפני שבועיים. הוא מתארח לעיתים ב AVRant ובאחד ה Podcast-ים, הוא דיבר בקצרה על הביקורת שלו והשווה בינו לבין "1500$Denon DVD Player".
הוא ציין כי ההבדל קיים, אך לא שווה את התוספת במחיר.
אומנם הוא לא ציין במפורש כי הוא מתייחס לדגם ה 3930, אך סביר להניח שכן מכיוון שזהו דגם ה DVD היחיד מבית Denon שעולה $1500.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל נגן Blu-ray כיום ידע לנגן כותרי DVD.
לגבי מי מנצח באיכות התמונה הסופית כאשר מנגנים כותר DVD, נגן DVD כמו ה DV-983H או נגן Blu-ray, הדבר טעון בדיקה פרטנית.
(ניחוש שלי, ה DV-983H יוביל).
לגבי מי מנצח באיכות התמונה הסופית כאשר מנגנים כותר DVD, נגן DVD כמו ה DV-983H או נגן Blu-ray, הדבר טעון בדיקה פרטנית.
(ניחוש שלי, ה DV-983H יוביל).