הוספת OPENSEARCH לאתר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
במזל טוב הוספתי לאתר תכונה חדשה - OPEN SEARCH
זה יגרום לחיפוש שלכם לדלוק ב-IE וב-FF ומאפשר לכם לחפש במאמרים שבאתר ובפורומים הישר מאיזור החיפוש של דפדפנים אלה.
לא מעט עבודה בכדי שהעסק יעבוד גם ב-IE וגם ב-FF (יותר קל ב-FF...)
אם יש שאלות או תקלות, לדווח כאן.
זה יגרום לחיפוש שלכם לדלוק ב-IE וב-FF ומאפשר לכם לחפש במאמרים שבאתר ובפורומים הישר מאיזור החיפוש של דפדפנים אלה.
לא מעט עבודה בכדי שהעסק יעבוד גם ב-IE וגם ב-FF (יותר קל ב-FF...)
אם יש שאלות או תקלות, לדווח כאן.
-
oferlaor
- מנהל

אגב, תמכנו בגירסאות דומות לזה כשזה היה רק יכולת של ה-GOOGLE TOOLBAR (עדיין יש תמיכה בו על ידי לחיצה על אייקון ה-G במסך החיפוש של המאמרים).
aloni,
גם ל-IE וגם ל-FF יש איזור חיפוש ליד איזור הכתובת. ניתן לחפש בו בגוגל ובמקומות אחרים (אני משתמש בחיפוש IMDB פעמים רבות).
כשאתה באתר ב-FF וב-IE ניתן ללחוץ על החץ ליד החיפוש (ב-IE7 זה מימין לזכוכית המגדלת ודלוק בכתום כשאתה באתר, ב-FF3 זה משמאל לשורת החיפוש ליד האייקון של החיפוש ודלוק בכחול) ואז יש לך שתי אפשרויות חיפוש:
1. חיפוש במאמרי hometheater
2. חיפוש בפורומים hometheater
אם תכניס טקסט כלשהו ותבחר בראשון, תבצע בעצם חיפוש במאמרי האתר. כשתבחר באופציה השניה זה יעשה לך חיפוש בפורומים...
ב-FF יש גם אייקון מיוחד של לוגו האתר עם ידית של זכוכית מגדלת (לא הכי יצירתי, אני יודע...) הכנסת טקסט לשם ו-ENTER או חיפוש מבצע חיפוש באתר.
לא יודע אם שימושי או לא, אבל הייתי חייב לספק את הצורך האין סופי לתמוך בתקנים חדשים....
aloni,
גם ל-IE וגם ל-FF יש איזור חיפוש ליד איזור הכתובת. ניתן לחפש בו בגוגל ובמקומות אחרים (אני משתמש בחיפוש IMDB פעמים רבות).
כשאתה באתר ב-FF וב-IE ניתן ללחוץ על החץ ליד החיפוש (ב-IE7 זה מימין לזכוכית המגדלת ודלוק בכתום כשאתה באתר, ב-FF3 זה משמאל לשורת החיפוש ליד האייקון של החיפוש ודלוק בכחול) ואז יש לך שתי אפשרויות חיפוש:
1. חיפוש במאמרי hometheater
2. חיפוש בפורומים hometheater
אם תכניס טקסט כלשהו ותבחר בראשון, תבצע בעצם חיפוש במאמרי האתר. כשתבחר באופציה השניה זה יעשה לך חיפוש בפורומים...
ב-FF יש גם אייקון מיוחד של לוגו האתר עם ידית של זכוכית מגדלת (לא הכי יצירתי, אני יודע...) הכנסת טקסט לשם ו-ENTER או חיפוש מבצע חיפוש באתר.
לא יודע אם שימושי או לא, אבל הייתי חייב לספק את הצורך האין סופי לתמוך בתקנים חדשים....
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בואנה עפר , איך הצלחת לצבוע בכתום את החץ ליד החיפוש במחשב שלי בבית ?
תודה רבה על השיפור

תודה רבה על השיפור
-
oferlaor
- מנהל

רונן,
זה רק ממשיך את המגמה שהתחלנו בצביעה בכתום של האייקון של RSS...
זה רק ממשיך את המגמה שהתחלנו בצביעה בכתום של האייקון של RSS...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

אני חושב שהתמיכה ב-OPEN SEARCH בכל הדפדפנים (גוגל כרגיל שלושה צעדים קדימה ותמכו בזה כבר לפני 30 שנה, בדיוק כמו RSS...).
moco,
לא הייתי קורא לזה עדיין תקן (אגב, מיקרוסופט היו שם לפני עשור עם hotmail.com ו- passport.com).
לא נראה לי...
moco,
לא הייתי קורא לזה עדיין תקן (אגב, מיקרוסופט היו שם לפני עשור עם hotmail.com ו- passport.com).
לא נראה לי...
זה תקן באותה משמעות של open search, לא?
זה שזה עוד לא נפוץ זה נכון, אבל זה מתקדם.
אני מניח שזה של מיקרוסופט לא תפס בגלל שחוץ ממיקרוסופט עצמה, לא רצו להשתמש בזה.
שמע, זה לא שאני חושב שזה חשוב , זה היה רק בתגובה ל "לא יודע אם שימושי או לא, אבל הייתי חייב לספק את הצורך האין סופי לתמוך בתקנים חדשים..."
זה שזה עוד לא נפוץ זה נכון, אבל זה מתקדם.
אני מניח שזה של מיקרוסופט לא תפס בגלל שחוץ ממיקרוסופט עצמה, לא רצו להשתמש בזה.
שמע, זה לא שאני חושב שזה חשוב , זה היה רק בתגובה ל "לא יודע אם שימושי או לא, אבל הייתי חייב לספק את הצורך האין סופי לתמוך בתקנים חדשים..."
משה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
ממש Hi-Tech.
פיצ'ר שהיה צריך להגיע באמת. נראה עכשיו מי מתלונן על החיפוש באתר?
ממש מעצבן שצריך קודם לבחור ב Drop Down את האופציה הרצויה ולאחר מכן ללחוץ על לוגו הזכוכית מגדלת, הרי ברור שאם לחצתי על מנוע החיפוש הרצוי אני מעוניין לחפש בו כעת ולא אח"כ...
פיצ'ר שהיה צריך להגיע באמת. נראה עכשיו מי מתלונן על החיפוש באתר?
ממש מעצבן שצריך קודם לבחור ב Drop Down את האופציה הרצויה ולאחר מכן ללחוץ על לוגו הזכוכית מגדלת, הרי ברור שאם לחצתי על מנוע החיפוש הרצוי אני מעוניין לחפש בו כעת ולא אח"כ...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תלחץ אנטר וזהו...ziv_r כתב:ממש Hi-Tech.
פיצ'ר שהיה צריך להגיע באמת. נראה עכשיו מי מתלונן על החיפוש באתר?![]()
ממש מעצבן שצריך קודם לבחור ב Drop Down את האופציה הרצויה ולאחר מכן ללחוץ על לוגו הזכוכית מגדלת, הרי ברור שאם לחצתי על מנוע החיפוש הרצוי אני מעוניין לחפש בו כעת ולא אח"כ......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
נו, זה עוד כפתור
אני רוצה שהחיפוש יתבצע לאחר שאני בוחר את המנוע המתאים.
אני רוצה שהחיפוש יתבצע לאחר שאני בוחר את המנוע המתאים.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מגניב!
-
oferlaor
- מנהל

moco,
לא בדיוק...הוא מפקיע את הידע מי הקוראים שלך לטובת גוף צד שלישי וגם נושא הזיהוי בעייתי כי אתה מסתמך על WEB SERVICES שיתכן שיהיו קיימים או שישתנו לאורך זמן...
ziv_r,
תמיד יתלוננו על חיפוש, מה גם שמנגנון החיפוש עצמו אצלנו (לפחות במאמרי) לא מהמשובחים בעולם...
מה שמרגיז הוא שהם לא חשבו על כך שכשאתה באתר שתומך בזה, למה לא לתת לך ב-TOOLBAR איזור חיפוש אוטומטי של האתר...
לגבי מה שהצעת, כך זה עובד ב-IE7 (אך לא נראה לי שב-FF).
לא בדיוק...הוא מפקיע את הידע מי הקוראים שלך לטובת גוף צד שלישי וגם נושא הזיהוי בעייתי כי אתה מסתמך על WEB SERVICES שיתכן שיהיו קיימים או שישתנו לאורך זמן...
ziv_r,
תמיד יתלוננו על חיפוש, מה גם שמנגנון החיפוש עצמו אצלנו (לפחות במאמרי) לא מהמשובחים בעולם...
מה שמרגיז הוא שהם לא חשבו על כך שכשאתה באתר שתומך בזה, למה לא לתת לך ב-TOOLBAR איזור חיפוש אוטומטי של האתר...
לגבי מה שהצעת, כך זה עובד ב-IE7 (אך לא נראה לי שב-FF).